bata az kaldi diyenler

Kızlar size ŞOK haber. Bugün doktorla konuştuktan sonra ağlaya ağlaya bi tıp merkezine girip kan verdim. Sonuç az önce geldi. Dün 42 olan sonuç bugün 91 e çıkmış, bir günde :)
Aaa cok güzel bi haber buuuu hafi bakalım gelsin bebişler tatlım belkıde yavrun sana kavusmaya başladı tutundu tatlım :)

Kızlar size ŞOK haber. Bugün doktorla konuştuktan sonra ağlaya ağlaya bi tıp merkezine girip kan verdim. Sonuç az önce geldi. Dün 42 olan sonuç bugün 91 e çıkmış, bir günde :)
canım benim çok sevindim nolur gezip durma artık bebeğin güzelce tutunsun dinlen sahsen ben olsam öyle yapardım balımdan da geçilmezdi

Ah keşke canım yaaa :))) burda okulda da bebelerim bekler
ayy sen öğretmen misin bilmiyodum :)) inşallah benimde bu ay yüzüm güler geçen ay kimyasaldı ya ama gecen ay belirtilerim vardı kasık agrım falan adete 2 gün kala öğrenmiştim, şimdi agrım yok bat da 1 mart falan napcam ben :))

Canım gecen ay sen bata 2 gün kalımı öğrendiğinde kan değerin kaçtı

Canım gecen ay sen bata 2 gün kalımı öğrendiğinde kan değerin kaçtı
canım ben idrar testiyle öğrendim adet gününden 1 gün sonra doktora gidicektim tam o gün kanama geldi pıhtı, direk hastaneye gittim acilden karından ultrasonla baktılar daha küçüktür gözükmez dediler sonra kan testi istediler 3 bucuk saat beklicen dediler, 2 saat o şekilde kanamalı bekledim sonra ateşim çıktı çok kötü ve sancı inanılmazdı. sonra haber geldi kan testi makinası bozulmuş sonuç yarın cıkcakmış, ordan baska hastaneye gittim orda müşade altına alcaklardı ordada çok sıra varmış 2 saat orda bekledim hiç bişe yapılmadan ama sancıdan ateşten ve titremeden geberiyorum, sonra özel hastaneye gittim ordada kadın doğum doktoru çıkmış kan testi yaptılar sonuç 4,379 gebelik sonlanmış dediler ebeler. ertesi gün normal doktora gittim o da sonlanmış dedi, anlıcağın benm için çok kötü bi gündü...

Canım benım yaa kıyamam rabbım biran önce tekrarını nasıp etsin inşallahhh yaa

Evet canım burada da minikler var :) yaşadıklarını anlıyorum geçen ay ben de çok sevindim ama kaybettim. Bu ay da değer düşük, yükselme var. O yüzden kalp atışını duyana kadar çok sevinmeyeceğim. Senin de az kalmış umarım vardır bebiş bhcg değerin de çook çok yüksek gelir

inşallah canım ama biz bu ay hiç gebeliğe uygun şekillerde yaşamadık ki o olayı ondan umut etmiyom bilmiyom tabi alakası var mıdır

ayyyy cnm bende ayni seyi dusunuyorum yaa kimyasalda olsa gebe kalabiliyorlar bendede 16 aydir hicbir hareket yok her ay kirmizilar gormekten sikildim artik

ayyyy cnm bende ayni seyi dusunuyorum yaa kimyasalda olsa gebe kalabiliyorlar bendede 16 aydir hicbir hareket yok her ay kirmizilar gormekten sikildim artik
bak benim çok geçmeden gebelik gitti test yapmasam farketmicektim belki seninde oluyo farketmiyosun olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…