Ovulasyonun üzerinden 10 gün geçmişse cıkmaz en az 12 gün gececek canımDayanamayıp test yaptm adetime 4 5 gün var negatif çıktı ovulasyon testiyle takip de yapmıştm yumurtlamam üstünden 10 gün geçti sizce ümidi kesiyim mi hamile değil miyim kesin
12 falandıYumurtlamadan kaç gün sonra yapmıştınız negatif çıktı
Aaa cok güzel bi haber buuuuKızlar size ŞOK haber. Bugün doktorla konuştuktan sonra ağlaya ağlaya bi tıp merkezine girip kan verdim. Sonuç az önce geldi. Dün 42 olan sonuç bugün 91 e çıkmış, bir günde :)
Belki de canım yaaa artık şu anamı üzmeyeyim demiştir belkiAaa cok güzel bi haber buuuuhafi bakalım gelsin bebişler tatlım belkıde yavrun sana kavusmaya başladı tutundu tatlım :)
canım benim çok sevindim nolur gezip durma artık bebeğin güzelce tutunsun dinlen sahsen ben olsam öyle yapardım balımdan da geçilmezdiKızlar size ŞOK haber. Bugün doktorla konuştuktan sonra ağlaya ağlaya bi tıp merkezine girip kan verdim. Sonuç az önce geldi. Dün 42 olan sonuç bugün 91 e çıkmış, bir günde :)
Ah keşke canım yaaa :))) burda okulda da bebelerim beklercanım benim çok sevindim nolur gezip durma artık bebeğin güzelce tutunsun dinlen sahsen ben olsam öyle yapardım balımdan da geçilmezdi
ayy sen öğretmen misin bilmiyodum :)) inşallah benimde bu ay yüzüm güler geçen ay kimyasaldı yaAh keşke canım yaaa :))) burda okulda da bebelerim bekler
Canım gecen ay sen bata 2 gün kalımı öğrendiğinde kan değerin kaçtıayy sen öğretmen misin bilmiyodum :)) inşallah benimde bu ay yüzüm güler geçen ay kimyasaldı yaama gecen ay belirtilerim vardı kasık agrım falan adete 2 gün kala öğrenmiştim, şimdi agrım yok bat da 1 mart falan napcam ben :))
canım ben idrar testiyle öğrendim adet gününden 1 gün sonra doktora gidicektim tam o gün kanama geldi pıhtı, direk hastaneye gittim acilden karından ultrasonla baktılar daha küçüktür gözükmez dediler sonra kan testi istediler 3 bucuk saat beklicen dediler, 2 saat o şekilde kanamalı bekledim sonra ateşim çıktı çok kötü ve sancı inanılmazdı. sonra haber geldi kan testi makinası bozulmuş sonuç yarın cıkcakmış, ordan baska hastaneye gittim orda müşade altına alcaklardı ordada çok sıra varmış 2 saat orda bekledim hiç bişe yapılmadan ama sancıdan ateşten ve titremeden geberiyorum, sonra özel hastaneye gittim ordada kadın doğum doktoru çıkmış kan testi yaptılar sonuç 4,379 gebelik sonlanmış dediler ebeler. ertesi gün normal doktora gittim o da sonlanmış dedi, anlıcağın benm için çok kötü bi gündü...Canım gecen ay sen bata 2 gün kalımı öğrendiğinde kan değerin kaçtı
Canım benım yaa kıyamam rabbım biran önce tekrarını nasıp etsin inşallahhh yaacanım ben idrar testiyle öğrendim adet gününden 1 gün sonra doktora gidicektim tam o gün kanama geldi pıhtı, direk hastaneye gittim acilden karından ultrasonla baktılar daha küçüktür gözükmez dediler sonra kan testi istediler 3 bucuk saat beklicen dediler, 2 saat o şekilde kanamalı bekledim sonra ateşim çıktı çok kötü ve sancı inanılmazdı. sonra haber geldi kan testi makinası bozulmuş sonuç yarın cıkcakmış, ordan baska hastaneye gittim orda müşade altına alcaklardı ordada çok sıra varmış 2 saat orda bekledim hiç bişe yapılmadan ama sancıdan ateşten ve titremeden geberiyorum, sonra özel hastaneye gittim ordada kadın doğum doktoru çıkmış kan testi yaptılar sonuç 4,379 gebelik sonlanmış dediler ebeler. ertesi gün normal doktora gittim o da sonlanmış dedi, anlıcağın benm için çok kötü bi gündü...
inşallah canım amin rabbim kimseye yaşatmasın...Canım benım yaa kıyamam rabbım biran önce tekrarını nasıp etsin inşallahhh yaa
bir gün sonra oluyo artık canımAmin canım aminnn pıhtı adet gününde mi geldi
Evet canım burada da minikler var :) yaşadıklarını anlıyorum geçen ay ben de çok sevindim ama kaybettim. Bu ay da değer düşük, yükselme var. O yüzden kalp atışını duyana kadar çok sevinmeyeceğim. Senin de az kalmış umarım vardır bebiş bhcg değerin de çook çok yüksek gelirayy sen öğretmen misin bilmiyodum :)) inşallah benimde bu ay yüzüm güler geçen ay kimyasaldı yaama gecen ay belirtilerim vardı kasık agrım falan adete 2 gün kala öğrenmiştim, şimdi agrım yok bat da 1 mart falan napcam ben :))
inşallah canım ama biz bu ay hiç gebeliğe uygun şekillerde yaşamadık ki o olayı ondan umut etmiyom bilmiyom tabi alakası var mıdırEvet canım burada da minikler var :) yaşadıklarını anlıyorum geçen ay ben de çok sevindim ama kaybettim. Bu ay da değer düşük, yükselme var. O yüzden kalp atışını duyana kadar çok sevinmeyeceğim. Senin de az kalmış umarım vardır bebiş bhcg değerin de çook çok yüksek gelir
ayyyy cnm bende ayni seyi dusunuyorum yaa kimyasalda olsa gebe kalabiliyorlar bendede 16 aydir hicbir hareket yok her ay kirmizilar gormekten sikildim artikAy canim gecmis olsun doktora filan gittin mi ne zamandir deniyosunuz bende buyuk konusmak istemiyorumda yani kimyasalda olsa gebe kaldiklarini biliyolar bende o da yok aynen ama ben daha 2 aydir test yapiyorum daha oncelerde yapmadan olmustum adet hep
bak benim çok geçmeden gebelik gitti test yapmasam farketmicektim belki seninde oluyo farketmiyosun olabilir miayyyy cnm bende ayni seyi dusunuyorum yaa kimyasalda olsa gebe kalabiliyorlar bendede 16 aydir hicbir hareket yok her ay kirmizilar gormekten sikildim artik
gecen ay yoktu onu biliyorumda bu ay bilmiyorum canimbak benim çok geçmeden gebelik gitti test yapmasam farketmicektim belki seninde oluyo farketmiyosun olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?