bata az kaldi diyenler

Ooo ama internetten araştırdım da benım artış normal ya :)

artış bilemiyorum da ben hiç kan testi yaptırmadım. idrar testi sonra 6. haftada doktora gittim kese yerleşimi için. ama sanırım 6. haftada ikiz mi değil mi belli olur ancak.8.haftada da kalp atışları. Ben Allah nasip ederse hamile kalırsam doktora gitmiycem zaten iki hamileliğim de sıkıntılı geçti artık korkuyorum

yaa kızlar tahmini regla 5 gün falan var benim regl belirtim ağır sancılar olur yine geçen ayki gibi tatlı tatlı yokluyo ağrı, bide sabah çamaşırda kahvrengi iz vardı arkası yok şuanda, gögüslerim de hafif sızlıyo uçları acıyo var mı acaba, hep böyle heyecanlanıyorum...

bi de baskı hissi var orda

geçen ay uçları acıyodu, yine öyle arada sızı giriyo kenarları acımıyo benim zaten reglmde hiç göğüs hassasiyetim olmaz, göğüslerimin olduğunu bile unuturum
Ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce felan göğüsümün kenarı cok acıyodu ama sadece orası acıyodu meğersem süt damarının hassasiyetiymiş

Ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce felan göğüsümün kenarı cok acıyodu ama sadece orası acıyodu meğersem süt damarının hassasiyetiymiş
benim de hüsranla sonuçlandı ama ucu acıyodu geçen ay işte bilmiyorum ki eşime dedim akşam kasıklarım agrıyo diye benimde agrıyo bende mi hamileyim kurtul şu psikolojiden diyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…