Üzülme canım inşallah bir dahaki ay rabbım nasıp eder :)Kizlar adet oldum ben yaa hep boyle onceden geliyo 2 gunum vardi daha cok uzgunum bu aydan cok umitliydim neyse artik insallah sizler hamilesinizdir ;(
canim ikiz olmadin bide :)Benımde pazartesi 579 du salı gunu 1241 olmış bugun kaç oldu allah bilir maşallah subhanallah
Ayyy ne kadar güzeeelllll, maaşallah :) umarım ben de yarın üç basamaklıları görürüm de şu çilem biterBenımde pazartesi 579 du salı gunu 1241 olmış bugun kaç oldu allah bilir maşallah subhanallah
Valal bilmiyom ki hayırlısı ikiz olsa kese hemen görünürdü diye düşünüyorum.ayyyy cani
canim ikiz olmadin bide :)
allahim hayirlisini versin cnm onceValal bilmiyom ki hayırlısı ikiz olsa kese hemen görünürdü diye düşünüyorum.
Aynen öle canım rabbım önce hayırlısını versin inşallahhallahim hayirlisini versin cnm once
amin cnmmAynen öle canım rabbım önce hayırlısını versin inşallahh
Valal bilmiyom ki hayırlısı ikiz olsa kese hemen görünürdü diye düşünüyorum.
Ooo ama internetten araştırdım da benım artış normal ya :)ancak 6.haftada belli olur ikiz mi değil mi 8 de olabilir
Ooo ama internetten araştırdım da benım artış normal ya :)
bi de baskı hissi var ordayaa kızlar tahmini regla 5 gün falan var benim regl belirtim ağır sancılar olur yine geçen ayki gibi tatlı tatlı yokluyo ağrı, bide sabah çamaşırda kahvrengi iz vardı arkası yok şuanda, gögüslerim de hafif sızlıyo uçları acıyo var mı acaba, hep böyle heyecanlanıyorum...
Gögüsünün kenarı acıyo mu ??bi de baskı hissi var orda
geçen ay uçları acıyodu, yine öyle arada sızı giriyo kenarları acımıyo benim zaten reglmde hiç göğüs hassasiyetim olmaz, göğüslerimin olduğunu bile unuturumGögüsünün kenarı acıyo mu ??
Ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce felan göğüsümün kenarı cok acıyodu ama sadece orası acıyodu meğersem süt damarının hassasiyetiymişgeçen ay uçları acıyodu, yine öyle arada sızı giriyo kenarları acımıyo benim zaten reglmde hiç göğüs hassasiyetim olmaz, göğüslerimin olduğunu bile unuturum
benim de hüsranla sonuçlandı ama ucu acıyodu geçen ay işte bilmiyorum ki eşime dedim akşam kasıklarım agrıyo diye benimde agrıyo bende mi hamileyim kurtul şu psikolojiden diyo...Ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce felan göğüsümün kenarı cok acıyodu ama sadece orası acıyodu meğersem süt damarının hassasiyetiymiş
sende imza eklesene artık hamiş diye :)Ben hamileliğimi öğrenmeden 2 gün önce felan göğüsümün kenarı cok acıyodu ama sadece orası acıyodu meğersem süt damarının hassasiyetiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?