ne gibi belirtilerin var cnm18_24 subat arasi. Benim genelde gecen ay oldugum tarihin 6 gun sonrasi oluyor. Butun hamilelik belirtilerini yasiyorum bakalim ne olacak
Hayır canım olmadım henüz ama sancı giriyor ara ara. Hiç bilmiyorum Ped koydum hatta ama gelen giden yok hiç gecikmez benim 1 gün erken olurum ama hiç geç olmamcnm adet oldunmu ?
Ay canım inşallah ne kadar guzel. Ben test yapmadım ama sancim var adet olacakmışım gibiBenim de gelmedi henüz sabah test yaptım hayalet çizgi gördüm. Ama çok hayalet şu an :) Beklemedeyim...
hadi bakalim hayirlisi insaallah cnmHayır canım olmadım henüz ama sancı giriyor ara ara. Hiç bilmiyorum Ped koydum hatta ama gelen giden yok hiç gecikmez benim 1 gün erken olurum ama hiç geç olmam
resmini cekip atsana belkide hamilesindirBenim de gelmedi henüz sabah test yaptım hayalet çizgi gördüm. Ama çok hayalet şu an :) Beklemedeyim...
Valla dediğim gibi şu an çok hayalet:) ben görebiliyorum ama fotoda belli olmuyor sanırım.resmini cekip atsana belkide hamilesindir
Gogsum cok erken agirmaya basladi basim ani hareketlerde donuyor kasik agrim ve bel agrim var. Gogsumde damar ve kabarciklar var. Midem hep havaline gibi belirtilerin var cnm
Peki sancın var mı canım adet sancısı yoksa hiç bir şey yok muValla dediğim gibi şu an çok hayalet:) ben görebiliyorum ama fotoda belli olmuyor sanırım.
ne güldüm ya gerçekten hayaletmiş dedim resmen fotoyu görünce :) ama rabbim içine doğmuştur belki öyle hiisedip negatife itiraz eden anneler biliyorum :) inş hayırlı haberlerini bekliyorumValla dediğim gibi şu an çok hayalet:) ben görebiliyorum ama fotoda belli olmuyor sanırım.
Yok kıııııııısssss hakkaten var yaaa :)))) bak yarın öbür gün daha da belirginleşince gene atarım. Geçen ay da böyle devam etmişti. Gerçi kimyasal olmuştu sonu amane güldüm ya gerçekten hayaletmiş dedim resmen fotoyu görünce :) ama rabbim içine doğmuştur belki öyle hiisedip negatife itiraz eden anneler biliyorum :) inş hayırlı haberlerini bekliyorum
ay hadi inş. daha daha belirginleşsin 5 haftalıklara katılırsın hemen :) rabbim yüzümüzü güldürsünYok kıııııııısssss hakkaten var yaaa :)))) bak yarın öbür gün daha da belirginleşince gene atarım. Geçen ay da böyle devam etmişti. Gerçi kimyasal olmuştu sonu amaumarım öyle olmaz
benimde ayni belirtiler ama benim hic umudum yok adettendir diyorum benGogsum cok erken agirmaya basladi basim ani hareketlerde donuyor kasik agrim ve bel agrim var. Gogsumde damar ve kabarciklar var. Midem hep havali
hadi yaaa cnm insaallah bu seger vardir bebisin bende cizgi goremedim amaYok kıııııııısssss hakkaten var yaaa :)))) bak yarın öbür gün daha da belirginleşince gene atarım. Geçen ay da böyle devam etmişti. Gerçi kimyasal olmuştu sonu amaumarım öyle olmaz
Benimde yok. Psikolojik oldugunu dusunuyorum. Tum belirtiler bu kadar bariz olamaz heraldebenimde ayni belirtiler ama benim hic umudum yok adettendir diyorum ben
aynen bende oyle dusunuyorumBenimde yok. Psikolojik oldugunu dusunuyorum. Tum belirtiler bu kadar bariz olamaz heralde
oyle canim dogru soyluyorsun ama sozde kafaya takmamak lazimmis oyle stresten olmuyormus o yuzden cokta umudum oldugunu soylememBelki yoktur ama belki de vardır. Adet belirtileriyle o kadar benziyor ki... umudumuzu kaybetmememiz lazım
Valla kafaya takmamal pek elde degil aklimdan cikmiyor forum forum geziyorumoyle canim dogru soyluyorsun ama sozde kafaya takmamak lazimmis oyle stresten olmuyormus o yuzden cokta umudum oldugunu soylemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?