bata az kaldi diyenler

Benim de gelmedi henüz sabah test yaptım hayalet çizgi gördüm. Ama çok hayalet şu an :) Beklemedeyim...

Valla dediğim gibi şu an çok hayalet:) ben görebiliyorum ama fotoda belli olmuyor sanırım.
ne güldüm ya gerçekten hayaletmiş dedim resmen fotoyu görünce :) ama rabbim içine doğmuştur belki öyle hiisedip negatife itiraz eden anneler biliyorum :) inş hayırlı haberlerini bekliyorum

ne güldüm ya gerçekten hayaletmiş dedim resmen fotoyu görünce :) ama rabbim içine doğmuştur belki öyle hiisedip negatife itiraz eden anneler biliyorum :) inş hayırlı haberlerini bekliyorum
Yok kıııııııısssss hakkaten var yaaa :)))) bak yarın öbür gün daha da belirginleşince gene atarım. Geçen ay da böyle devam etmişti. Gerçi kimyasal olmuştu sonu ama umarım öyle olmaz

Yok kıııııııısssss hakkaten var yaaa :)))) bak yarın öbür gün daha da belirginleşince gene atarım. Geçen ay da böyle devam etmişti. Gerçi kimyasal olmuştu sonu ama umarım öyle olmaz
ay hadi inş. daha daha belirginleşsin 5 haftalıklara katılırsın hemen :) rabbim yüzümüzü güldürsün

ha
hadi yaaa cnm insaallah bu seger vardir bebisin bende cizgi goremedim ama

Belki yoktur ama belki de vardır. Adet belirtileriyle o kadar benziyor ki... umudumuzu kaybetmememiz lazım

Belki yoktur ama belki de vardır. Adet belirtileriyle o kadar benziyor ki... umudumuzu kaybetmememiz lazım
oyle canim dogru soyluyorsun ama sozde kafaya takmamak lazimmis oyle stresten olmuyormus o yuzden cokta umudum oldugunu soylemem

21 şubat bu aydan hem umutluym hemde yine olmadı boşver üzersn kendini yine diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…