- 2 Eylül 2016
- 167
- 63
- 13
Al bendende o kadar.21 şubat bu aydan hem umutluym hemde yine olmadı boşver üzersn kendini yine diyorum
cikardim canim diyet yapiyorum bide ustune yag yakici cay iciyorum bugun bide yag yakici hapa basladim nasilsa olmuyor gozden cikardim ben artikValla kafaya takmamal pek elde degil aklimdan cikmiyor forum forum geziyorum
gecer gecer canim cabuk geciyor gubler:)Keşke az kalsa, benim 10 gün var
Canım belirtilerin neydi ? Bide sabah yap daha net sonuç alırsınKızlar bende akşam ustu test yaptım bi kaç belirtiler yüzüne dayanamayıp ama ilk 15 dk da birşey yoktu sonra aradan zaman geçti bi 15 filan daha geçmiştir bi baktım cok hafif silik hayalet bi ciZgi şaşırdım ama yarım saat geçtikten sonra bununki geçerliliği yoktur dimi
Benim bata 3 gün var bendede bu belirtiler var ama sanci sık oluyo bacagima vuruyoKoku hassasiyeti var , kasik batmasi ama ara ara cok sık degil , karnımda şişlik ve afedersin gaz sancısı,bel agrisi bacak sızısı falan filan psikolojik mi bilmiyorum ama bi tuhaflık var vücudumda
aaa hadi insaallah cnm konunun ilk gebesi sen olacaksin o zamanKızlar benim hayalet belirmeye başladı :)
İnşallahhh, hep birlikte canımaaa hadi insaallah cnm konunun ilk gebesi sen olacaksin o zaman
kan testi verip netlestirseydin bari
İnşallahhh, hep birlikte canım
Ay çok güzel inşallah sağlıkla alın kucağınıza bat gelmişmiydi benim bat 4 bi geçsede sonucu alsam hoş geçen ay 3 gün önce geldi beklenendenKızlar benim hayalet belirmeye başladı :)
Yarına randevu aldım, ama korkuyorum çok. Geçen ay çift çizgi görünce sevindim hcg 10 dan yukarı çıkmamıştı.kan testi verip netlestirseydin bari
Çok teşekkürler canım Benim 15 iydi. Daha bir gün gecikmem varAy çok güzel inşallah sağlıkla alın kucağınıza bat gelmişmiydi benim bat 4 bi geçsede sonucu alsam hoş geçen ay 3 gün önce geldi beklenenden
Canım benim korkma sağlıkla inşallah hayırlı haberler al bizide haberdar et olurmuYarına randevu aldım, ama korkuyorum çok. Geçen ay çift çizgi görünce sevindim hcg 10 dan yukarı çıkmamıştı.
İnşallah canım yarın mutlaka haber vereceğimCanım benim korkma sağlıkla inşallah hayırlı haberler al bizide haberdar et olurmu
Ay canim şimdiden hayırlı olsun birşeyler var gibi gibiKızlar benim hayalet belirmeye başladı :)
Sağol canım benim, yaklaşık 1-2 dakika içinde belirdi ikinci çizgi. Var bir şey o kesin. Çünkü geçen ay da böyle aşamalardan geçtim, her geçen gün çizgi daha da belirdi. Tutunamadı ufaklık. Kasımda tüp ve perde ameliyatı oldum hemen ardında kimyasal yaşadım. Bu ikinci döllenme. Geçen ay ameliyat nedeniyle mi tutunamadı yoksa genetik bir sıkıntı mı var çözemedik. Bu ay belli olacak işte, eğer bu tutarsa ameliyattan dolayı rahim toparlanamadığı için düştü deyip sevineceğim, ama tutmazsa bu da... o zaman sıkıntı büyüyecek. Anlayacağın şu an tedirginlik sevinçten ağır basıyorAy canim şimdiden hayırlı olsun birşeyler var gibi gibiya bende yaptım aynen böle çıktı ama yarım saati filan geçtikten sonra geçerli mi degil mi bilmiyorum senin hemen mi belirdi bu ciZgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?