bata az kaldi diyenler

valla ben
Valla kafaya takmamal pek elde degil aklimdan cikmiyor forum forum geziyorum
cikardim canim diyet yapiyorum bide ustune yag yakici cay iciyorum bugun bide yag yakici hapa basladim nasilsa olmuyor gozden cikardim ben artik

Kızlar bende akşam ustu test yaptım bi kaç belirtiler yüzüne dayanamayıp ama ilk 15 dk da birşey yoktu sonra aradan zaman geçti bi 15 filan daha geçmiştir bi baktım cok hafif silik hayalet bi ciZgi şaşırdım ama yarım saat geçtikten sonra bununki geçerliliği yoktur dimi

Canım belirtilerin neydi ? Bide sabah yap daha net sonuç alırsın

Koku hassasiyeti var , kasik batmasi ama ara ara cok sık degil , karnımda şişlik ve afedersin gaz sancısı,bel agrisi bacak sızısı falan filan psikolojik mi bilmiyorum ama bi tuhaflık var vücudumda

Koku hassasiyeti var , kasik batmasi ama ara ara cok sık degil , karnımda şişlik ve afedersin gaz sancısı,bel agrisi bacak sızısı falan filan psikolojik mi bilmiyorum ama bi tuhaflık var vücudumda
Benim bata 3 gün var bendede bu belirtiler var ama sanci sık oluyo bacagima vuruyo

Kızlar benim hayalet belirmeye başladı :)

Eklentiler

• IMG_3737.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 83
Merhaba kızlar, bende çocuk isiyorum miyom meliyatı oldum 5 ay korunduk, bu ay bıraktık korunmayı benim sorum yumurtlama gününü takip ettik vs ama ben dün havuza gittim acaba havuza gitmemde sakınca olur mu? sonradan aklıma geldi ama gitmiş oldum

Ay canim şimdiden hayırlı olsun birşeyler var gibi gibi ya bende yaptım aynen böle çıktı ama yarım saati filan geçtikten sonra geçerli mi degil mi bilmiyorum senin hemen mi belirdi bu ciZgi
Sağol canım benim, yaklaşık 1-2 dakika içinde belirdi ikinci çizgi. Var bir şey o kesin. Çünkü geçen ay da böyle aşamalardan geçtim, her geçen gün çizgi daha da belirdi. Tutunamadı ufaklık. Kasımda tüp ve perde ameliyatı oldum hemen ardında kimyasal yaşadım. Bu ikinci döllenme. Geçen ay ameliyat nedeniyle mi tutunamadı yoksa genetik bir sıkıntı mı var çözemedik. Bu ay belli olacak işte, eğer bu tutarsa ameliyattan dolayı rahim toparlanamadığı için düştü deyip sevineceğim, ama tutmazsa bu da... o zaman sıkıntı büyüyecek. Anlayacağın şu an tedirginlik sevinçten ağır basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…