insaallh tutunurbebegin cnm snaİnşallah canım yarın mutlaka haber vereceğim
İhtimal yoksa stresten gelmemiştir belki, hiç mi yok ihtimalKızlar benim bat 15 şubatti hala regl olmadım ama arada olacakmisim gibi sancı oluyor okulda oldum sandım hatta ilk teneffüste gittim Ped koydum yine eve geldim baktım hiç bir şey yok adet sancim olduğu için gebelik ihtimalim olduğunu düşünmüyorum ama hiç gecikmez benim adetim sinirim bozuldu
Ya sancım bildiğin adet sancısı o yüzden ihtimal vermiyorum yoksa ilişki filan oldu ama ama işte dediğim gibi sancı çokİhtimal yoksa stresten gelmemiştir belki, hiç mi yok ihtimal
Ah keşke olsa ama her an geldi gelecek gibi çok ilginç bazen de birden kesiliyor sancı. Bildiğin adet sancısı mi çektin sende canimYok arkadaşım öyle deme ben de 3-4 gün adet gelecekmiş gibi sancı çektim, ama gelmedi, belki vardır karartma içini
Sabahleyin idrar testi yapsana cnm. Arada sancı kesiliyor dedin süphelendim ben. Benimde öyle olmuştu 2 kere.ağrı yokluyormuş gibi geliyor gidiyorduAh keşke olsa ama her an geldi gelecek gibi çok ilginç bazen de birden kesiliyor sancı. Bildiğin adet sancısı mi çektin sende canim
Test alabilirsem yapacagim evimiz biraz dağın başı eşime söyleyecegim ama o da nöbetçi eczane Nerede olur Ona bağlı. Tabi adetim gelmezse sabaha kadarSabahleyin idrar testi yapsana cnm. Arada sancı kesiliyor dedin süphelendim ben. Benimde öyle olmuştu 2 kere.ağrı yokluyormuş gibi geliyor gidiyordu
Testi alınca sonucunu yaz mutlaka canım gidip gelen ağrılar beni de işkillendirdi sankiTest alabilirsem yapacagim evimiz biraz dağın başı eşime söyleyecegim ama o da nöbetçi eczane Nerede olur Ona bağlı. Tabi adetim gelmezse sabaha kadar
Evet akıntı geliyor hatta ben aha adet oldum diyorum bakıyorum akıntıValla benim adetlerim biraz fazla abartıyor sancıları, o derece olmasa bile ilk olduğum saatlerdeki ağrı diyebilirim.sancıyla birlikte de sarı akıntım başladı ki benim akıntım olmazdı hiç hele ki sarı... sende var mı akıntı falan
Tamam canım yazarım bakalım artık hayırlısı ama ben kendimi her an adet olacakmisim gibi hissediyorum kısmetTesti alınca sonucunu yaz mutlaka canım gidip gelen ağrılar beni de işkillendirdi sanki
Test yapsaniza cikar belki. Bende de surekli akinti var sarili beyazli camasiri kirleten cinsten. Hamileyim :)Benımde 4 gün var salı gecesi iatanbula gittik eşimle günü birlik valla geri döndük bu sabah. Giderken o kadar tuvaletim geldi ki sıvı tüketmediğim halde anlamadım hatta tuvalete yetişine kadar altıma kaçırdım bıraz ( ondan 2 saat önce idrarımı yapmıstım ) sonra yine geldi idrarım koyu renk akıntımda öle ihtimal vermek istemıyorum ama herseyın hayırlısı artık .
Hayirlisi canım inşallah vardır az kalmış zaten.uzun zamandır mi istiyorsunBenımde 4 gün var salı gecesi iatanbula gittik eşimle günü birlik valla geri döndük bu sabah. Giderken o kadar tuvaletim geldi ki sıvı tüketmediğim halde anlamadım hatta tuvalete yetişine kadar altıma kaçırdım bıraz ( ondan 2 saat önce idrarımı yapmıstım ) sonra yine geldi idrarım koyu renk akıntımda öle ihtimal vermek istemıyorum ama herseyın hayırlısı artık .
Korunmasız 6. Ayım canım doktora gittim hiç sorunun yok dedıHayirlisi canım inşallah vardır az kalmış zaten.uzun zamandır mi istiyorsun
Kasiklarinizdaki agri igne batmasi ya da cimdik gibi mi?Benim oyle agrim var.okeanoss00 evet benımde kide öle olmaya başladı önce süt kahve rengindeydi şimdi sarı beyaz akıntı aynı çamaşırı kirletiyo bilmiyom ki bu aydan hiç bişe beklemıyom ama hayırlısı bakalım :) test yapmasına yaparımda korkuyorum bide benım 10 gümdür bitmek bilmeyen kasık ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?