Bataklığa düştüm , çıkamıyorum

Problemli bi aşk yaşıyoruz desen anlıcamda sevgili bile değiliz diyosun.bu ne saçma bi ilişki kendine bu kötülüğü yapma

Yok asla ama asla bunu yapmam . Beni sevsin istiyorum. Severek olmazsa olmasın . Ama sevmiyor . Nedenini bile bilmiyorum neden sevmiyor .
Çünkü senin onu sevdiğini biliyor.O sana ne yaparsa yapsın senin onu affedecegini biliyor.elinin altindasin seni kaybetme korkusu yok bu yüzden.
Bırak konuşma görüşme seni kaybedebilecegini anlasin.geri dönerse tam dönsün yada defolup gitsin.

Sizi cinsellik bağlamış bu kadar demekki.

Şimdi bana kızacaklar olacak ama evlenmeden cinsellik yaşamasaydınız daha farklı olabilirdi diye düşünüyorum , hemde bu kadar bağlanmazdınız. Yani adam haklı demiyorum , bu düşünce Benim de hoşuma gitmiyor ama cinsellik yaşadığı içinde evlilik düşünmüyor olabilir.

Birde Kadınlar ilk erkeğini unutamaz derler. Belki ondan bu kadar takıntı haline getirdiniz

Hayat senin hayatin. Secimi yine sen yapacaksin. Ya sonu olmayan bu iliskiyi surdureceksin o birakana kadar ya da bir aydinlanma gecirip nereye gidiyorum ben yeter artik deyip kangren olmus bu durumu sonlandiracaksin.
Muhtemelen sevmesi lazim diye ego yapmissiniz ama sevmeyecek. Bu tipler sevemez cunku. Ne sizi ne de baskasini. Bir gun gercek sevgiyi gordugunuzde ne kadar bu kisi icin bos yere zaman harcadiginizi goreceksiniz. Inisli cikisli macerali bir iliski belki dizi cekiyordur. Rutine binmisligi yok. Sizi baglamamasi, ona karsi sorumluluk almamaniz, gezip tozup film izlemeler... belki bunlar bitecek diye de kopamiyor olabilirsiniz. Belki onun yuksek egosu sizi ceken. Ama birgun gelecek ki gelmeye de baslamis, ki batakliga surukleniyorum demissiniz, ne oluyor diyeceksiniz. Bu adam benim hayatimin neresinde? ne icinde ne disinda, buna ben izin veriyorum diyeceksiniz. evlenme teklif etmiyor diye hirs yapmissiniz ama teklif etmeyecek. Olur da evlenseniz bile bu tipler olum bizi ayirana kadar diyenlerden olmayacak hic.
Artik bu tiplerin sayisi giderek artmaya basladi maalesef. Evlenme, aile kutsalligi kavramlari azaldi. Gunu birlik yasamlar, gunu birlik iliskiler var artik. Cok kolay sevgili olup cok kolay ayriliyoruz. Iliskiye emek vermek diye birsey kalmadi. Bencilce tuketiyoruz herseyi.
Yasam sizin yasaminiz. Siz kendinizi nasil gormek istiyorsaniz o yolu secmelisiniz.
Fikrimi sorarsaniz bu iliski kendinize guveninizi azaltir, kendi oz sayginizi yitirebilirsiniz. Herseyden onemlisi psikolojinizi bozabilir. Eski ruh halinize kavusmak icin epey ugrasmaniz gerekebilir.
Tum sorularin cevabi sizde. oturup dusunun. artilari ve eksileri. ayrilik acisindan korktugunuz icin de birakamiyor olsbilirsiniz ama ayrilik bu iliskinin sonunda zaten var gibi gorunuyor. eninde sonunda.
karar sizin.

Biliyor musunuz kendi bile değilsin ben sana böyle davranırken nasıl aşık olabilirsin diyor . Belki de gerçekten hastayım psikolojim iyi değil

Senin yaşadığına benzer şeyler yaşayan bir tanıdığım vardı. Çocuk kızla neler yaşadı, hediyeler mi almadı, gece yarısı kızın arkadaşı için terminallerde mi beklemedi. Kızda bu bana aşık dedi haliyle. Hatta biz diye bahsediyordu düşün. Sonra çocuk annesinin bulduğu kızla evlendi. Çünkü o da kızı kullanıyordu. 1 verip 5 alıyordu. Ben bunu kıza anlatamadım hatta bu yüzden ben kötü oldum ama gerçek buydu. Sana diyeceğim şu ne yap ne et bu adamdan kurtar kendini.

Adamın size aşık olmama sebebini cinsellik yaşamanıza bağlayanlar olmuş. Bu saçma bence. Cinselliğide aşkıda aynı anda sonuna kadar yaşayan insanlar var.

Ama bu adam sizi gerçekten kullanıyo sevgili bile değilsiniz. Hadi evlilik başka birşey ama . Sanki afedersin size metres muamelesi yapıyo gibi. Ya çok özür diliyorum ama metresle yaşanan bile bir gönül ilişkisi oluyo.

Kesinlikle desteğe ihtiyacım var özgüvenim yere indi . İnan'ın bana teklif eden iyi adamları gözüm görmüyor . Varsa yoksa aklımda bu insan . Ve o kadar çok bitirip geri iradesiz davrandım ki bitti desem inanmaz ve sallamaz bile

Doğal ve bakımlı olmanızı istiyordur belki.
Bi kalem bi rimel ve parlatici süren ve bakımlı ve temiz biri olmanızı istiyordur.

Bol makyaj bakımlı olmak anlamına gelmiyor malesef.

Frapan kıyafetleri değil de daha sade ve şık şeyleri çekici buluyordur.

Bir de trans birey gibi makyaj yapan birine herkes bakar ama güzel olduğu için değil..Bu ne ayol diyerek.

Sizin makyaj tarzinizi bilemem tabii..görmedim...

Benim bildiğim var kabul eden
Sevgilisi değil evlenmiyorlar her haltı da yiyorlar
İğrenç insanlık

Evlenince yaşayacağı herşeyi yaşamış seninle. "Kavga, cinsellik, tartışma vs vs."
O yüzden evlenmek istemiyor olabilir.
Seni sıkması ise kendini bişey zannettiğinden. Erkeklik yapıyor tabiri caizse. Ama evlenmeyeceği bir kadına bu kadar karışmak hayatına müdahil olmaya çalışmak çok manasız.
Bence bu yakınlığa bir son ver. Niyeti ciddi ise evlenmek istediğini söyler zaten.

cinsellikle ilgisi yok, cinsellik ayrıca bağlayıcı bir unsur aynı zamanda.rest çek de şu ben marjinal modern erkeğim, ilişki olmadanda cinsellik yaşarım modundan çıksın, dünyaya dönsün.

canim sana sunu soyleyeyim, evlenince degisir vb tarzi fikirlerle yola cikan insanlarin sonu hep husran oldu. cunku gercekci olalim, kimse degismiyor. degismis gibi gorunse dahi yine ozune donuyor.

evlilik, sevgili olmaya benzemez. sevgiliyken trip atarsin, uc bes gun konusmazsin vb. ama evliysen, surekli ayni evin icindesiniz. en ufak tartismada hayat zindan oluyor zaten. hele bide farkli yapilardayken evlenirseniz ohoo... bence en iyisini yapmissin. uzulmemeye calis.

seni oldugun gibi kabul edecek birini bulursun emin ol. sabirla bekle.

niye evlensin ki yasayacagini yasiyor sizinle ne gerek var nikaha.sizi bir guzel kullaniyor sonra yenisini bulunca ona nikah kiyacak nedenmi eglencelik ten sikilacak cocuk falan isteyecek iste ozaman gozunuzun yasina bakmayacak...cunku sizi sevmiyor ve deger vermiyor ama bu duruma siz kendiniz bile isteye evet demissiniz mskesef kendi dusen aglamamali..

Cinsellik evlenmeden yaşayan iki arkadaşım var birisi nişanlı şuan o kişiyle ama sürekli en ufak şeyde sevgiliyken onunla cinsellik yaşadı diye kafasına kakiyor . Digeride bişey soylemesede evlenmeyi düşünmüyorum seninle diye açıkça söylüyor . Demem o ki herkesin kendi tercihi saygı duyarım cinsellik yaşamak isteyen yaşar evlenmeden önce ama bizim toplumumzda erkeklerin bakış açıları ve cinsellik yaşadığı insanla evlense dahi onceden yaşanmışsa bunu hicbizaman kabullenemiyolar , sende çok seviyorsan ayrilamiyorsan sürekli ikinci sınıf insan muamelesi yapıyorlar yada evlenmiyorlar degisiyorlar zaman geçiriyorlar . Sevmiş olabilirsin ama sizinki farklı bir boyuta geçmiş daha bekar genceciksin niye onun uzatmalisi olacaksın , Birgün nişanlandığını duyarsan çok pişman olursun ama iş işten geçer , vazgeç bu sevdadan bacım , böyle çok örnekler gördük , kendini ifade kimseye kullandırma . He seninde karşı taraftan hiçbir beklentin yoksa yasa istediğini ama malesefki o adam seninle evlenmez ben okurken bile anladin bunu , sen yaşıyorsun üstelik ..

Gerçekten çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bir yanım böyle olması gerekiyordu, iyi yaptım diyor bir yanım vicdan yapıyor. Ama o ben değişmeden benimle mutlu olamayacağını kesin bir şekilde ifade etti. Hatta bana beni seviyor musun diye sorduğumda senin gibi birini kim sever ki demişti. Güçlü değilmişim, ayaklarım yere güçlü basmıyormuş vs. nedenler. Sadece benim için değil yaşamak için değişmen gerekiyor diye uğraştı daha çok. Bir konuşmamızda da senin gibi bir kadını kim yanında taşımak ister ki demişti. Bunu da kolay ağladiğim, güçsüz olduğum için falan söylemişti. Böyle unutamadiğim beni yaralayan çok sözü oldu. Yani benimle mutlu olabilecek bir yapısı yoktu. Daha farklı kişilikteki insanları tercih edeceğini biliyordum. Bana sadece yardım etmek istedi. Sadece ilişki için değil de benim böyle yaşayamayacağimi düşündüğü için. Galiba bu yüzden onun iyi niyetini kaybettiğim için vicdan yapıyorum. Ama sağolun artık iyi ki bitirmişim diyebileceğim cevabınız sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…