Çünkü senin onu sevdiğini biliyor.O sana ne yaparsa yapsın senin onu affedecegini biliyor.elinin altindasin seni kaybetme korkusu yok bu yüzden.Yok asla ama asla bunu yapmam . Beni sevsin istiyorum. Severek olmazsa olmasın . Ama sevmiyor . Nedenini bile bilmiyorum neden sevmiyor .
Biliyor musunuz kendi bile değilsin ben sana böyle davranırken nasıl aşık olabilirsin diyor . Belki de gerçekten hastayım psikolojim iyi değilBenimle sevgili olmuyor diyorsunuz, bu yaşadığınızın adı ne o zaman?
Kendinize yakıştırmayın bu tarz birşeyi, cidden bataklık gibi..
Uzatmayın, kesin görüşmeyi, nesi zor bu kadar??
aşk sevgi demeyin lütfen.
Şu durumu reva gören adama hâlâ aşık olabilmek enteresan çünkü.
Kesinlikle desteğe ihtiyacım var özgüvenim yere indi . İnan'ın bana teklif eden iyi adamları gözüm görmüyor . Varsa yoksa aklımda bu insan . Ve o kadar çok bitirip geri iradesiz davrandım ki bitti desem inanmaz ve sallamaz bileKeşke sınırlarınızı çizseydiniz. Bakın siz bir set çekmedikçe ve kurallarınızı açıkça ortaya koymadıkça insanlar en kolay yolu tercih ederler. Sevgiliniz de öyle yapmış emek vermeden adını koymadan devam ediyorsunuz. Neden kendinize bunu yapıyorsunuz ah..
Siz izin verdikçe ihlal eden çok olur. Beni sevsin aşık olsun diyorsunuz çünkü çok değersiz hissediyorsunuz. Bu durumu da takıntı haline getirmişsiniz. Özgüveniniz yerle bir olmuş.
Eğer bu adamın size değer vermesini sağlayacak tek bir yol kalmışsa o da şudur: Kesin net bir şekilde iletişimi kesmek, "bana böyle değersiz hissettiren ve sevgili olmaya bile çekinen bir adamla görüşmek istemiyorum " deyip rest çekmeniz lazım. İradeli davranıp bu kararınızın arkasında durup kendinize olan saygınızı yeniden kazanmalısınız.
Psikolojik destek alın mutlaka..
Doğal ve bakımlı olmanızı istiyordur belki.Doğal , kendi halinde biri olmamı istiyor . Bende hep bakımlı dikkat çeken biri oldum . Ben ne kadar umursamaz ve rahatsam o o kadar takıntılı . Düzen hastası vs . Kısaca sürekli bir sürtüşme halindeyiz . En ufak şeyden sorun çıkarıyor
Benim bildiğim var kabul edenyapma Allah aşkına. o açıdan seni istiyorsa seninle evlenir . tek derdi cinsellik yaşamak. kendisini seven biri ile yaşamak daha kolay tabi.
başka biri bu durumu kabul etmeyecek.
kimi bulabilir ki böyle hem sevgili olmayacak . hem evlilik düşünmeyecek . hem de her türlü haltı yiyecek .
kimse kabul etmez .
allah askına diyorm lütfen su erkeklere kendinizi kullandırmayın kimki onlar bir hiç ugrunabenimle sevgili dahi olmuyor . Ve kocamla paylaşacağım hayatı yaşıyorum . Hazmedemiyorum .
Bir şey sorabilir miyim size? Ben sesinden özgüvensiz olduğu belli olan biriyim. Sessiz, çekingen gibi kötü özelliklerim var. Bakımsızım yani halim tamamen doğal. Yani bütün özellikler var. Ama bunlar benim doğuştan karakterim. Özgüvensiz, sessiz, çekingen oluşum. Haliyle karamsar ve sürekli üzgün bir ruh halim de var. Ben bu halimle ne haddimeyse artık biriyle tanıştım. 5 ay beni değiştirmeye uğraştı. Saatlerce konuşurdu. Beni değiştirmeye çalıştığı için ben de değişemeyeceğim için bitirdim konuşmayı. O çok uğraştı. Şimdi ben doğru mu yaptım diye düşünüyorum. Sizce doğru mu yaptım? 2 ay oldu bitireli ama hep düşünüyorum. Ben kötüysem bile beni olduğum gibi sevecek biri olsun istedim. Ama bu da mümkün değil biliyorum. Yine de düşünüyorum hep. Belki sizin vereceğiniz cevapla iyi ki bitirmişim diyebilirim. Lütfen bir fikir verir misiniz? Rahatsız ettiysem özür dilerim ama.
Gerçekten çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bir yanım böyle olması gerekiyordu, iyi yaptım diyor bir yanım vicdan yapıyor. Ama o ben değişmeden benimle mutlu olamayacağını kesin bir şekilde ifade etti. Hatta bana beni seviyor musun diye sorduğumda senin gibi birini kim sever ki demişti. Güçlü değilmişim, ayaklarım yere güçlü basmıyormuş vs. nedenler. Sadece benim için değil yaşamak için değişmen gerekiyor diye uğraştı daha çok. Bir konuşmamızda da senin gibi bir kadını kim yanında taşımak ister ki demişti. Bunu da kolay ağladiğim, güçsüz olduğum için falan söylemişti. Böyle unutamadiğim beni yaralayan çok sözü oldu. Yani benimle mutlu olabilecek bir yapısı yoktu. Daha farklı kişilikteki insanları tercih edeceğini biliyordum. Bana sadece yardım etmek istedi. Sadece ilişki için değil de benim böyle yaşayamayacağimi düşündüğü için. Galiba bu yüzden onun iyi niyetini kaybettiğim için vicdan yapıyorum. Ama sağolun artık iyi ki bitirmişim diyebileceğim cevabınız sayesinde.canim sana sunu soyleyeyim, evlenince degisir vb tarzi fikirlerle yola cikan insanlarin sonu hep husran oldu. cunku gercekci olalim, kimse degismiyor. degismis gibi gorunse dahi yine ozune donuyor.
evlilik, sevgili olmaya benzemez. sevgiliyken trip atarsin, uc bes gun konusmazsin vb. ama evliysen, surekli ayni evin icindesiniz. en ufak tartismada hayat zindan oluyor zaten. hele bide farkli yapilardayken evlenirseniz ohoo... bence en iyisini yapmissin. uzulmemeye calis.
seni oldugun gibi kabul edecek birini bulursun emin ol. sabirla bekle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?