Bataklığa düştüm , çıkamıyorum

Siz bu adamla asil neden evlenmek istiyorsunuz?Sirf cinsellik oldugu icin mi?Cunku adamla zit karakterler oldugunuzu surekli tartistiginizi anlasamadiginizi soylediniz.Evlendiniz diye her sey cozulecek mi?
Bence siz evlenmeye nasil ikna ederimden cok evlendikten sonra ne yapacaginizi dusunun.

Heey! Kendine gel. Kullanıyo seni ten uyumuydu,evlilik korkusuydu, çok düzgündü hikaye hepsi 1seven insan evlenmeden adının çıkacağı şeyleri yaptırmaz. Belki evli nerden biliyosun yaptığını kendine yakıştırıyomusun evlenmeden ilişkiye giren(kandırılan) ne çok kişi çıktı ya.

Bazı üyeler bu ne sevgili misiniz değil misiniz böyle iş mi olur demiş. Bazı terimler var kullanmak uygun kaçar mı bilemem yani bir terim cinsel arkadaşlığı ifade ediyor diğeri de işte gene cinsellik var ama sevgili gibi takılmacalar da var yemeğe çıkma sinemaya gitme gibi her neyse.
Gelelim sizin durumunuza:Adam seni kullanmıyor bence öyle bakmamak gerekiyor senin de hoşuna gidiyordur ki cinsellik yaşıyorsun. Ama bence sen cinselliği kullanıp adamla evlenmeye çalışıyorsun. Ben öyle hissettim açıkçası yani cinselliği kullanan kadın çok var koz gibi gören ama sonu iyi bitmez.

Heey! Kendine gel. Kullanıyo seni ten uyumuydu,evlilik korkusuydu, çok düzgündü hikaye hepsi 1seven insan evlenmeden adının çıkacağı şeyleri yaptırmaz. Belki evli nerden biliyosun yaptığını kendine yakıştırıyomusun evlenmeden ilişkiye giren(kandırılan) ne çok kişi çıktı ya.

Hala onu iyilik meleği olarak görmen ne kadar ilginç , erkekleri hiç taniyamamissin öğrenmem gereken çok şey var ...

Batacak bir sey yok. Bu kadar seviyorsan bulun orta yolu oluru var hadi hadi nazlanma olur bu iş =)

Tövbe....
Adam senle sevisirken sevisiyor sonra bunu bahane edip evlenmiyor. Acil kurtulun bu adamdan yoksa yakinda anasi ona el degmemis bir kiz bulur size basar tekmeyi zaten.

Yani istediği de çok fazla bişey değilmiş. Doğallık iyidir her zaman neden yapamıyorsun madem seviyorsun? Bu bence kendinden çok odun vermek demek değil. Biraz sen biraz o bazı şeylerde ortak noktalar bulmalisiniz ki bi araya gelebilin yoksa zaman kaybı.

ortada kullanmak var evet ama; karsılıklı
karsılıklı kullanıyorsunuz bırbırınızı. zorda, yalnız kalınca can sıkılınca takılıyorsunuz işte.
bu tarz bı ınsan senınle evlenmez bosa hayal kurma.

benimle sevgili dahi olmuyor . Ve kocamla paylaşacağım hayatı yaşıyorum . Hazmedemiyorum .
Neden senle sevgili olmuyormuş gelecek düşünmüyor sordun mu?Buna f..kbudy mi deniyordu adam o gözle görüyor.Bari kızla sevgili gibi ol kızın kalbini doldur.

Çünkü elinin altında.Evlenmeden de birlikte oluyorsun.Gerek kalmıyor.Seni duygusal olarak pek sevmiyor..Adamin kalite belli.Sen ona kaliteli ol diyorsun.Ama kendi değerini de düşürüyorsun bu şartlarda görüşerek onun gözünde.. Sevmesini istiyorsan bu şekilde sevmez.Bundan sonra sevmez
Ondan ayrılmalısın. Yokluğunda( cinsellik istemeksizin) seni ariyorsa bir ışık olur..Ama sanmıyorum bu adam böyle alışmış.Evlilik düşününceye kadar böyle sağda solda ihtiyacını gidermeye çalışır.Oyle devam eder.

Allahım aynısı benim başımdaydı ama erkek versiyonu tabi. Sülük gibi yapışmıştı kimseye zorla kendnizi sevdiremezsiniz bırakın gitsin evet sizinle sevgili bile olmayan biriyle evlilik hayatı yaşamışsınız gerçekten ciddi düzgün birilerini reddediyormuşsunuz . Mümkünse de reddedin zaten onların başını yakmayın başkasına kul köle olmuşken. Aklınızı başınıza devşirmediğiniz müddetçe mutlu olamayacaksınız çok evlenmek istiyorsun sana söylim sonunda n'olur . İtten köpekten pişman olacaksın bok vardı da sevdim diyeceksin belkide boşanacaksın evlenmden birlikte olmayı başına kakacak çünkü o potansiyelde belliki. aslında evlenmek istemiyorsun seninki gerçekten saplantı. Çünkü seninle sevgili olmayı dahi kabul etmiyor hırslanıp evlenecek benimle vs vs saçma sapan kafa yapısına girmeyin . Zıt kutuplar birbirini çeker eyvallah benim iki yılımı yedi bitirdi benm eski sülük. Keza arkadaşımda aynı sizin durumdaydı onunda iki yılı gitti rezil olduğuyla kaldı adam şmdi başkasıyla evlenecek. Yakmayın kendiniziiiii...... Hep şu sözü söylerdim..

Biz seninle olsak olsak, mahalleye rezil oluruz anca..

Ne diyorlardi sadece sevismek icin bir araya gelen ciftlere? ...body mi ne idi???

Niye ayrıldın ki.Degisseydin sen de..Insan başka biriyle gelişebilir halbuki...Tmm hiç değişmiyorsan seni öyle kabul etmeli ama çok mu sağladı değiş diye..yavas yavaş değişirdin.Cekingen olmak çok da iyi birşey değil cünku

sizi sevmiyor daha iyisini bulamazsa evlenir bekleyin

Çok üstüme geldi çok ısrar etti. Biz birlikte başaracaz hep yanındayım demişti en son. Ama ben dayanamadım artık. Değişmem imkansız çünkü doğuştan böyleyim. Kim karakterini değiştirebilir ki?

Çok üstüme geldi çok ısrar etti. Biz birlikte başaracaz hep yanındayım demişti en son. Ama ben dayanamadım artık. Değişmem imkansız çünkü doğuştan böyleyim. Kim karakterini değiştirebilir ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…