Hala onu iyilik meleği olarak görmen ne kadar ilginç , erkekleri hiç taniyamamissin öğrenmem gereken çok şey var ...Gerçekten çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bir yanım böyle olması gerekiyordu, iyi yaptım diyor bir yanım vicdan yapıyor. Ama o ben değişmeden benimle mutlu olamayacağını kesin bir şekilde ifade etti. Hatta bana beni seviyor musun diye sorduğumda senin gibi birini kim sever ki demişti. Güçlü değilmişim, ayaklarım yere güçlü basmıyormuş vs. nedenler. Sadece benim için değil yaşamak için değişmen gerekiyor diye uğraştı daha çok. Bir konuşmamızda da senin gibi bir kadını kim yanında taşımak ister ki demişti. Bunu da kolay ağladiğim, güçsüz olduğum için falan söylemişti. Böyle unutamadiğim beni yaralayan çok sözü oldu. Yani benimle mutlu olabilecek bir yapısı yoktu. Daha farklı kişilikteki insanları tercih edeceğini biliyordum. Bana sadece yardım etmek istedi. Sadece ilişki için değil de benim böyle yaşayamayacağimi düşündüğü için. Galiba bu yüzden onun iyi niyetini kaybettiğim için vicdan yapıyorum. Ama sağolun artık iyi ki bitirmişim diyebileceğim cevabınız sayesinde.
İyilik meleği görmem benim zayıflığım. Ama direniyorum. 2 ay oldu. Konuşmuyorum.Hala onu iyilik meleği olarak görmen ne kadar ilginç , erkekleri hiç taniyamamissin öğrenmem gereken çok şey var ...
Yani istediği de çok fazla bişey değilmiş. Doğallık iyidir her zaman neden yapamıyorsun madem seviyorsun? Bu bence kendinden çok odun vermek demek değil. Biraz sen biraz o bazı şeylerde ortak noktalar bulmalisiniz ki bi araya gelebilin yoksa zaman kaybı.Doğal , kendi halinde biri olmamı istiyor . Bende hep bakımlı dikkat çeken biri oldum . Ben ne kadar umursamaz ve rahatsam o o kadar takıntılı . Düzen hastası vs . Kısaca sürekli bir sürtüşme halindeyiz . En ufak şeyden sorun çıkarıyor
Neden senle sevgili olmuyormuş gelecek düşünmüyor sordun mu?Buna f..kbudy mi deniyordu adam o gözle görüyor.Bari kızla sevgili gibi ol kızın kalbini doldur.benimle sevgili dahi olmuyor . Ve kocamla paylaşacağım hayatı yaşıyorum . Hazmedemiyorum .
Çünkü elinin altında.Evlenmeden de birlikte oluyorsun.Gerek kalmıyor.Seni duygusal olarak pek sevmiyor..Adamin kalite belli.Sen ona kaliteli ol diyorsun.Ama kendi değerini de düşürüyorsun bu şartlarda görüşerek onun gözünde.. Sevmesini istiyorsan bu şekilde sevmez.Bundan sonra sevmezHiçbirşeyiz beni istemiyor ve neden istemiyor bilmiyorum her anlamda çoğu kişinin istediği özelliklere sahipken o istemiyor . Uğraşıyorum olmuyor . Benden üstün değil yakışıklı değil herkes nasıl istemiyor diyor . Bende buna uğraşıyorum olmuyor
Allahım aynısı benim başımdaydı ama erkek versiyonu tabi. Sülük gibi yapışmıştı kimseye zorla kendnizi sevdiremezsiniz bırakın gitsin evet sizinle sevgili bile olmayan biriyle evlilik hayatı yaşamışsınız gerçekten ciddi düzgün birilerini reddediyormuşsunuz . Mümkünse de reddedin zaten onların başını yakmayın başkasına kul köle olmuşken. Aklınızı başınıza devşirmediğiniz müddetçe mutlu olamayacaksınız çok evlenmek istiyorsun sana söylim sonunda n'olur . İtten köpekten pişman olacaksın bok vardı da sevdim diyeceksin belkide boşanacaksın evlenmden birlikte olmayı başına kakacak çünkü o potansiyelde belliki. aslında evlenmek istemiyorsun seninki gerçekten saplantı. Çünkü seninle sevgili olmayı dahi kabul etmiyor hırslanıp evlenecek benimle vs vs saçma sapan kafa yapısına girmeyin . Zıt kutuplar birbirini çeker eyvallah benim iki yılımı yedi bitirdi benm eski sülük. Keza arkadaşımda aynı sizin durumdaydı onunda iki yılı gitti rezil olduğuyla kaldı adam şmdi başkasıyla evlenecek. Yakmayın kendiniziiiii...... Hep şu sözü söylerdim..Merhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
Niye ayrıldın ki.Degisseydin sen de..Insan başka biriyle gelişebilir halbuki...Tmm hiç değişmiyorsan seni öyle kabul etmeli ama çok mu sağladı değiş diye..yavas yavaş değişirdin.Cekingen olmak çok da iyi birşey değil cünkuBir şey sorabilir miyim size? Ben sesinden özgüvensiz olduğu belli olan biriyim. Sessiz, çekingen gibi kötü özelliklerim var. Bakımsızım yani halim tamamen doğal. Yani bütün özellikler var. Ama bunlar benim doğuştan karakterim. Özgüvensiz, sessiz, çekingen oluşum. Haliyle karamsar ve sürekli üzgün bir ruh halim de var. Ben bu halimle ne haddimeyse artık biriyle tanıştım. 5 ay beni değiştirmeye uğraştı. Saatlerce konuşurdu. Beni değiştirmeye çalıştığı için ben de değişemeyeceğim için bitirdim konuşmayı. O çok uğraştı. Şimdi ben doğru mu yaptım diye düşünüyorum. Sizce doğru mu yaptım? 2 ay oldu bitireli ama hep düşünüyorum. Ben kötüysem bile beni olduğum gibi sevecek biri olsun istedim. Ama bu da mümkün değil biliyorum. Yine de düşünüyorum hep. Belki sizin vereceğiniz cevapla iyi ki bitirmişim diyebilirim. Lütfen bir fikir verir misiniz? Rahatsız ettiysem özür dilerim ama.
sizi sevmiyor daha iyisini bulamazsa evlenir bekleyinMerhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
ama kadinin ilk iliskisi bu ve adam onu sevmiyor hatta guzel bile bulmuyor kisaca kullaniyor ama hayallerindeki hatun bu degilNe diyorlardi sadece sevismek icin bir araya gelen ciftlere? ...body mi ne idi???
Çok üstüme geldi çok ısrar etti. Biz birlikte başaracaz hep yanındayım demişti en son. Ama ben dayanamadım artık. Değişmem imkansız çünkü doğuştan böyleyim. Kim karakterini değiştirebilir ki?Niye ayrıldın ki.Degisseydin sen de..Insan başka biriyle gelişebilir halbuki...Tmm hiç değişmiyorsan seni öyle kabul etmeli ama çok mu sağladı değiş diye..yavas yavaş değişirdin.Cekingen olmak çok da iyi birşey değil cünku
Çok üstüme geldi çok ısrar etti. Biz birlikte başaracaz hep yanındayım demişti en son. Ama ben dayanamadım artık. Değişmem imkansız çünkü doğuştan böyleyim. Kim karakterini değiştirebilir ki?Niye ayrıldın ki.Degisseydin sen de..Insan başka biriyle gelişebilir halbuki...Tmm hiç değişmiyorsan seni öyle kabul etmeli ama çok mu sağladı değiş diye..yavas yavaş değişirdin.Cekingen olmak çok da iyi birşey değil cünku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?