Selam canim okudum uzuldum de cunki karama karisik hissler yasiyorsun bence sen ona asiksin amma o asla sana asik deyilMerhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
Ayy iyiki bitirmişsin ozaman. Adama bakGerçekten çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Bir yanım böyle olması gerekiyordu, iyi yaptım diyor bir yanım vicdan yapıyor. Ama o ben değişmeden benimle mutlu olamayacağını kesin bir şekilde ifade etti. Hatta bana beni seviyor musun diye sorduğumda senin gibi birini kim sever ki demişti. Güçlü değilmişim, ayaklarım yere güçlü basmıyormuş vs. nedenler. Sadece benim için değil yaşamak için değişmen gerekiyor diye uğraştı daha çok. Bir konuşmamızda da senin gibi bir kadını kim yanında taşımak ister ki demişti. Bunu da kolay ağladiğim, güçsüz olduğum için falan söylemişti. Böyle unutamadiğim beni yaralayan çok sözü oldu. Yani benimle mutlu olabilecek bir yapısı yoktu. Daha farklı kişilikteki insanları tercih edeceğini biliyordum. Bana sadece yardım etmek istedi. Sadece ilişki için değil de benim böyle yaşayamayacağimi düşündüğü için. Galiba bu yüzden onun iyi niyetini kaybettiğim için vicdan yapıyorum. Ama sağolun artık iyi ki bitirmişim diyebileceğim cevabınız sayesinde.
Bir insan kendi iradesi ile birlikte oldugu halde kullanildigini dusunuyor ise ve yine sevildigini hissetmiyor sadece cinsellik icin kendisi ile iletisimde kaldigini dusunuyor ise. Bu olsa olsa ihtiyac giderme icin bir araya gelmedir. Yani bir dusunun. Kullanildigini dusunuyorsan neden hala berabersin ve bu duruma kendini maruz birakiyorsun?ama kadinin ilk iliskisi bu ve adam onu sevmiyor hatta guzel bile bulmuyor kisaca kullaniyor ama hayallerindeki hatun bu degil
Encede haklisin hattda sonuna kadar haklisin .Ben olsam bende evlenmem.cinselliğimi yaşıyorum manevi olarak ta sohbet ediyoruz .geziyoruz tozuyoruz eğleniyoruz takılıyorum ne gerek var ki..Yani evlenince ekstra ne vereceksin ona
Seninki sevgi değil emin ol. Sadece o sana sen söylesin boylesin dediği için hırs yapıyorsun. Herşey yolunda gitse bu adamın hayatına tamamen girsen emin ol bu sefer işin heyecanı kaçacak ve sen soguyacaksin. Ayrıca saydığı bahaneler çok absurt. Ya seni kullanıyor. Yada hem seninle olmayı seviyor hemde bu işin adını koyarsa gireceği sorumluluktan korkuyor. Suan baskalariylada olabilir sonuçta adı konan bir ilişkisi yok seninle. Adam sorumsuz bir birliktelik yaşıyor daha ne istesin.Evet İnan'ın birkaç sene önce bana bunu deselerdi en azından seni seven , seni sevgilisi olarak sahiplenen bir adamla yap der kınardım ama şimdi başıma geliyor
Evliliğin sorumluluğu da yok.Baska çiçeklerden bal alma şansı da var.Partner değiştire değiştire yaşayacak adam daha.Ben olsam bende evlenmem.cinselliğimi yaşıyorum manevi olarak ta sohbet ediyoruz .geziyoruz tozuyoruz eğleniyoruz takılıyorum ne gerek var ki..Yani evlenince ekstra ne vereceksin ona
Öncelikle yaşlarınız kaç ? Böyle bir insan için lütfen yıllarınızı harcamayın kesinlikle değmezMerhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
Ya öyle çok kırıcı sözleri oldu ben de bunları düşünerek bitirdim ama nedense bazen vicdan yapıyorum. Ama geçici sonra tekrar nefrete dönüşüyor. Zaten benimle tam anlamıyla sevgili bile olmadı ki. Böyle olduğum için. Hatta değişmemiş şart koşuyordu sevgili olmak için. Tabi ilk zamanlarda değil bu şart koşma sonradan oldu.ondan sonra bitirdim zaten. Artık daha fazla sürmesinin anlamı yoktu.Ayy iyiki bitirmişsin ozaman. Adama bak
NE saniyor kendini ya.Bana da böyle yaklaşan biri oldu işyerinden.Ilkonce gizemli gördü beni.Sonra sıkıldı gitti.Onun da benzer lafları olmuştu
NE haddine senin ya.Ay bak tüylerin diken diken oldu yine..Niye sevgili olmuş bu senle?Sence neden .iyilik için mi?Saçma.Seni gizemli mi gördu ondan mi basladi.
Seni böyle kim sever ki nedemek yaa.Hadsiz.!Sen de hadsizleri sevmezsin Allah Allah.
Agzina salik guzel yazmisin okudum okudukcada gozlerim doldu..neyseki iyi insanla evlisin allah mutlu baxtiyar etsin hep mutlu canim ve insalah bu mutlugun daim olur rbedi olurE Ecemnaz34 üç sene önce aynı ilişkiyi yaşadım. Görüşüyoruz. Film izliyoruz. Beraber geziyoruz. Arkadaşlarıyla tanıştırıyor. Birlikte o kadar güzel vakit geçiriyoruz ki anlatamam. Ama bir o kadarda birbirimizi yiyoruz. Kavga ediyoruz. Bir kaç sefer el kaldırdığımız bile oldu. Bir türlü adını koyamıyoruz. Aslında onun koymasını bekledim hep. Bir ara fena bunaldım ki aldım karşıma konuştum. Seviyorum seni dedim. Hem de çok. Bana net bir şey söyle. Ben de ona göre yolumu çizeyim. Sevmiyorsan da eyvallah der giderim. Seviyorum dedi. Devam ettik. Ama yine aynıyız. Kavgalar gezmeler vs. Bir kaç ay sonra benden ayrılmak istedi. Tamam dedim. Sonra farkettimki eski sevgilisi gelmiş. Tayini buraya çıkmış. Onunlaymış. Kafayı yedim. Ne yapacağımı şaşırdım. Gurur yerlerde. Kalp desen paramparça. O tabi benim bildiğimi bilmiyordu. Söyledim ona. Herşeyden haberim var diye. Aradan bir ay geçti geçmedi. Bu yine benimle birlikte olmak istediğini söyledi. Asıl beni sevdiğini bundan sonra bambaşka olacağını falan. Yalan değil barıştım. Ama yürümedi. Neticede ayrıldım. Şimdi çok daha iyi biriyle, çok daha değer veren biriyle evliyim. Hem de ayrılıktan bir sene sonra evlendim.
O yüzden senin şu an hissetiklerini en iyi ben anlarım. Ona karşı yaşadığın duygular hem nefret hem sevgi,aşk. Bana da dediler saplantı vs. Ama değildi biliyorum. Yani bir insanı hem öldürmek isteyip hem de ona zarar gelmesin diye düşünmek başkaları tarafından tuhaf karşılanıyor. İçinde kırgınlıklar vardır eminim. Ona o kadar kızgınsınki bazen sevginden ağır basıyor. Neden diye sorup duruyorsundur. Neden adını koymuyoruz. Neden düzgün bir ilişki yaiayamıyorum. Sorun ne? Bendeki sorun ne? Bunlar kafanı kurcalıyordur.
Sen de bir sorun yok. Sendeki tek sorun ona güveniyorsun(kabul etmesende), bekliyorsun. Ama o muhtemelen bir başkasını düşünüyor. Benim kanaatim bu. Ama seni de seviyor. Sadece bunu kabul etmiyor.
Dersen ki bu böyle gider mi? Gitmez. Gitmeyeceğini sen de biliyorsun. Hergün daha çok kavga edip her gün daha çok zindan olacak sana. İnat uğruna paramparça olacaksınız. O da. Sen de.
Ayrıl derdim ama zamanında ben de ayrılamadım. İnceldiği yerden kopsun. Çünkü bir gün kopacak. Sadece bu süreçte kendini çok yıpratmamaya bak.
Ayrılık sonrası daha kötü oluyorsun çünkü. Emin ol çok daha iyilerini hakediyorsun.
Yaşadığım ilişki sürecinde psikologa da gittim. İlişki bitiminde depresyona girip anksiyeteyide yaşadım. Şimdiki eşim olmasa ben daha çok savrulurdum ama ben şanslı olanlardanım. Umarım senin de bu kişiyle yolun bir an önce ayrılır ve sana gerçekten değer verecek kişi girer hayatına.
Ikisi de 20 li yaşlarda..20 lı yaş yaa.Hem de hiç evlenmemişsin.Yazik etme kendini bu fırlama için.. Senin yaşında olmak için neler vermezdimm.Aile durumun nasıl?Çok mu başıboş bir ailedesin?Haba etme en güzel yıllarını sana bit kadar değer vermiyor sevgili bile değilsin biliyorsun ki.Sevgili olsan ne ki evlenecek bir adam değil bu.Gezecek daha diğer çiçekleri.Öncelikle yaşlarınız kaç ? Böyle bir insan için lütfen yıllarınızı harcamayın kesinlikle değmez
Sen nie evli hayatı yasıon ki onla adam tabi evlenmek istemez ne gerek var ki ole yasıomussnz zaten onun gözünde bnce .. Edernden fazla değer soytarıyı kral edermiş.Merhaba hanımlar , beynimi kemiren beni eriten bir derdim var . Ve maalesef ki burdan okuduklarıma benzemiyor . Çözüm yolunu bulamıyorum . İyi kötü her yoruma açığım . Lütfen çaresizliğimi anlayın . Sırf bu yüzden işverenlerime rica edip yurtdışına çıkmaya bile düşünüyorum. Ben iyi bir bölüm mezunuyum , çalışıyorum , yaklaşık bir buçuk sene önce aynı meslekten bir adamla tanıştım . Hani herkesin vardır ya bu adam da beni tanıştığımız ilk günden beri etkisine aldı . İnanılmaz bir çekim duyuyorum . Bu arada hayatıma girmek isteyen kimseyi gözüm görmüyor , şeytan tüyü müdür nedir taktım ben bu adama . Hiç iyi anlaşmayan , tamamen zıt iki insanız ama bu çekim bizi bir şekilde koparmadı . Şu yaşıma kadar düzenli ilişkileri olan ben resmen kendimi böyle bir şeyin içinde buldum . Biz görüşmeye başladık , hatta hayatımdaki ilk birlikteliğimi yaşadım . Gün içinde sürekli konuşan , mesajlaşan ,birbirini kıskanan kısıtlayan ,tartışarak birbirine hayatı zindan eden ama ayrı da kalamayan asla adını koymadıgımız kangren bişeyin içerisine girdik . Çok defa bitirdim . Geri geliyor engel olamıyorum . Sadece cinsellik değil paylaştığımız , sohbet ediyoruz , yemeğe gidiyoruz , film izliyoruz , birbirimizin Canını yakıyoruz kırıyoruz ama kopmuyoruz . En son onun kuzenleri ve ben tatile gittik . Bir yanım bak seni kullanıyor beraber oluyorsunuz ondan diyor , ama sonra bir bakıyorum , biz neden sürekli konuşuyoruz telefonda niye nazımı tribimi çekiyor , benim o kuzenlerin yanında ne işim var , neden giysilerime karışıyor , neden kıskanıyor , neden bu şeyleri de yapıyor ? İnan'ın işimiz gereği 2 ay hiç görüşmediğimiz oluyor ama iki ay konuşmadığımız olmuyor cinsellikten öte birşey ikimizde bekarız . Ama anlaşamadığımız için , onun dediklerine , istediklerine uygun bir profil olmadığım için adını koymayacagımızı söylüyor . Değişmem için uğraştı . Olmayınca bıraktı . Şimdi tamamen böyle bir ilişki içindeyim . Ne yapacağımı bilmiyorum. Tek bildiğim onu çok seviyorum. Çok ama çok seviyorum . Kaybetmek istemiyorum ama benimle evlenmiyor da . Güncelleme : Sorun şu benimle sevgili dahi olmayan bir adamla evli hayatı yaşamam bunu hazmedemiyorum . İnanın çok düzgün , ciddi düşünen adamları itiyorum elimin tersiyle . Çevremdekilerden durumu bilenler inanamıyor takıntı saplantı diyor , ama bırakamıyorum illa beni sevsin istiyorum illa evlenmek istesin istiyorum
Kesinlikle desteğe ihtiyacım var özgüvenim yere indi . İnan'ın bana teklif eden iyi adamları gözüm görmüyor . Varsa yoksa aklımda bu insan . Ve o kadar çok bitirip geri iradesiz davrandım ki bitti desem inanmaz ve sallamaz bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?