Batı bugun yada bir kacgun gecmis olanlar gelin birlikte bekleyelim :)

benim takvimde bat yarın görünüyor. ara ara regl ağrılarım oldu ama şimdi bugün yok gibi. bakalım inşallah görmeyiz kırmızıları kızlar
Canim bende de oldu o sancılar ama hafif böyle bacaklarım sızaldı resmen bugün dersen tık yok. Ne sancı ne başka bişey. Sende varmı bi belirti ?

Canim bende de oldu o sancılar ama hafif böyle bacaklarım sızaldı resmen bugün dersen tık yok. Ne sancı ne başka bişey. Sende varmı bi belirti ?
yok kuzum bacak sızlaması bende de var romatizma ağrısı gibi. karnım ağrıyor ara ara. tek hissettiğim bu. göğüs ağrısı, şimesi, kasık batması vs başka herhangi bir belirtim yok. birkaç gün önce belim çok ağrıdı bu iki gündür de ara ara karnım ağrıyor.

ben sartladndrmadm canim sadece bu ay hayorlosiyla adet olaym diye dua ettim.hemen olmuycagni biliyodm.tek uzukdgm duzenin bozulmasi nasip ne zaman olursa.gec olsun saglikli olsun ne diyelm

ben sartladndrmadm canim sadece bu ay hayorlosiyla adet olaym diye dua ettim.hemen olmuycagni biliyodm.tek uzukdgm duzenin bozulmasi nasip ne zaman olursa.gec olsun saglikli olsun ne diyelm
amin kuzum inşallah. Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin çok isteyene hemen bekletmeden göndersin Rabbim inşallah

Az biraz göğüs ağrısı var ama aman aman değil uyku gelmesi de var. Çok çabuk acikiyorum belirti sayılırsa tabi. Bilmiyorum yaa. Rabbim hayırlısını versin. Bekliycem 2 gün daha ben

Az biraz göğüs ağrısı var ama aman aman değil uyku gelmesi de var. Çok çabuk acikiyorum belirti sayılırsa tabi. Bilmiyorum yaa. Rabbim hayırlısını versin. Bekliycem 2 gün daha ben
uyku bende de var. ama ben çok üşüyorum birkaç gündür ellerim buz gibi özellikle acaba üşümekten mi uyku basıyor diyorum. inşallah hamileyizdir.

Kizlar bende hala adet olmadim 2. Gunum bugun insaAllah hamileyimdir. Ara ara belime adet agrisinin aynisi bi agri giriyo geri geciyo adet olcagim gun yasadigim ayni agrilari yasiyorum ama adet olmadim cok.sukur

Kizlar bende hala adet olmadim 2. Gunum bugun insaAllah hamileyimdir. Ara ara belime adet agrisinin aynisi bi agri giriyo geri geciyo adet olcagim gun yasadigim ayni agrilari yasiyorum ama adet olmadim cok.sukur
Ne zaman test yapmayı düşünüyorsun peki canım ?

Ay ay benimde bat bugün yada yarın hala olmadım yüzümde saçma bir sivilce çıkardı çıkmadı, dün kasıklarım batar şekilde ağrıdı bugün de belim ağrıyo arada sağ tarafıma ağrı saplanıyo geçiyo :)
ben perşembe yada cuma test yaparım..

Hadi inşallah hamileyizdir

Ay canim insaAllah yaa cok istiyorum valla.. bende de sivilce falan cikmadi adet agrisi gibi agri cekiyorum arada sonra geciyo bende persembe yada cuma yapcam test :)

Ay canim insaAllah yaa cok istiyorum valla.. bende de sivilce falan cikmadi adet agrisi gibi agri cekiyorum arada sonra geciyo bende persembe yada cuma yapcam test :)

Bende çoook istiyorum tam 1 yıl oldu bugün bebek istemeye adım atalı :) hadi hayırlısı olsun inşallah haberdar edelim burdan birbirimizi

Beni de sallamamışsın yaa neyse canın sağolsun arkadaşım

Beni de sallamamışsın yaa neyse canın sağolsun arkadaşım

Yaaa kuzum gormemisim ozuurr bi kac topikte konusuyorum arkadaslarla gormemisim lutfen kusura bakma
Aslinda bugun test yapcaktim her ay test yapip hüsrana ugradigm icin eşim bu kez aldirtmadi 4 5 gun bekle diye oyuzden persembe yada cumaya kadar beklicem artik

Bende de sivilce çıkmamıştı, inşallah bu senin içinde bir belirtidir. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin zamanda inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…