Batı bugun yada bir kacgun gecmis olanlar gelin birlikte bekleyelim :)

Eger gunleri degerlendirdiysen adet olmayana kadar umut vardir :)
Benimde bugun 3. Gun hala olmadim

İçime doğdu sen hamilesin. Klomen falan kullanmadıysan tabi. O geciktiriyo yaa. Bende test aldım az önce eve gidip yapicam bakalım. Tek çizgiyi görmeye hazırım

İçime doğdu sen hamilesin. Klomen falan kullanmadıysan tabi. O geciktiriyo yaa. Bende test aldım az önce eve gidip yapicam bakalım. Tek çizgiyi görmeye hazırım

Canim klomen kullandim insallah ondan degildir senin kac gunun gecti insallah cift cizgiyi gorursun hadi hemen yap bana da haber ver

Canim klomen kullandim insallah ondan degildir senin kac gunun gecti insallah cift cizgiyi gorursun hadi hemen yap bana da haber ver

Yaptım az evvel ama ne yazikki tek çizgi. Hazırlıklıydım zaten bu sonuca şaşırmadım pek yani...

ben de yaptım bugün. ne yazık ki benim de tek çizgi. sıkıldım ben artık ya diğer insanlarla aynı şeyi yapıyorum. iki günde bir ilişki diyorlar e onu da yapıyorum. hemen ayağa kalkma diyorlar onu da yapıyorum. bunaldım artık ya yine bugün hiç yaşama sevincim kalmadı

Ya arkadaşlar ya ben şizofren oldum ya da çok silik ama aşırı silik bi ikinci çizgi görüyorum. Nasıl yani yaaa...

Toz mu hapı mı arkadaşım hapını içtim ama tozunu alcam bugün ? Sence ?
toz olanı şase diye geçiyor pembe kutu, arkadaşım onu kullandı 1 ay 2. aya geçmeden hamile kaldı deneyin kesinlikle zararı yok zaten yumurta kalitesini artırıyor.

Sadece bu oluyo yaaa off delirecem nerdeyse. Görünmüyor galiba ama çok dikkatli bakınca görüyorum sanki ben

canım ben pek anlayamadım göremedim ama belki çok yenidir ondan görünmüyordur, hemen umutsuz olma adetin kaç gün geçti ?

Dün olmam gerekiyordu bugün 2 diyelim belli olmasi gerekmezmiydi ki ? Kanda kesin çıkarmı bu haliyle kan versem ? Hiç mi göremedin?

Çizginin yeri neresi diye nette araştırdım tam da orası yani. Pozitif test görsellerine baktım yani. Gördün mü gerçekten ?? Brlm00

Dün olmam gerekiyordu bugün 2 diyelim belli olmasi gerekmezmiydi ki ? Kanda kesin çıkarmı bu haliyle kan versem ? Hiç mi göremedin?
tabiki kanda çıkar, testlere güvenme sen kesinlikle kanda baktır, inşallah vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…