benim bugün bekleniyor. benim de umudum yok ama kısmet
Eger gunleri degerlendirdiysen adet olmayana kadar umut vardir :)
Benimde bugun 3. Gun hala olmadim
İçime doğdu sen hamilesin. Klomen falan kullanmadıysan tabi. O geciktiriyo yaa. Bende test aldım az önce eve gidip yapicam bakalım. Tek çizgiyi görmeye hazırım
Canim klomen kullandim insallah ondan degildirsenin kac gunun gecti insallah cift cizgiyi gorursun hadi hemen yap bana da haber ver
Biraz daha net çekebilir misin biraz puslu çıkmış
İnofolic denediniz mi ?
toz olanı şase diye geçiyor pembe kutu, arkadaşım onu kullandı 1 ay 2. aya geçmeden hamile kaldı deneyin kesinlikle zararı yok zaten yumurta kalitesini artırıyor.Toz mu hapı mı arkadaşım hapını içtim ama tozunu alcam bugün ? Sence ?
canım ben pek anlayamadım göremedim ama belki çok yenidir ondan görünmüyordur, hemen umutsuz olma adetin kaç gün geçti ?Eki Görüntüle 1954181
Sadece bu oluyo yaaa off delirecem nerdeyse. Görünmüyor galiba ama çok dikkatli bakınca görüyorum sanki ben
canım ben pek anlayamadım göremedim ama belki çok yenidir ondan görünmüyordur, hemen umutsuz olma adetin kaç gün geçti ?
Eki Görüntüle 1954181
Sadece bu oluyo yaaa off delirecem nerdeyse. Görünmüyor galiba ama çok dikkatli bakınca görüyorum sanki ben
Dün olmam gerekiyordu bugün 2 diyelim belli olmasi gerekmezmiydi ki ? Kanda kesin çıkarmı bu haliyle kan versem ? Hiç mi göremedin?
tabiki kanda çıkar, testlere güvenme sen kesinlikle kanda baktır, inşallah vardır :)Dün olmam gerekiyordu bugün 2 diyelim belli olmasi gerekmezmiydi ki ? Kanda kesin çıkarmı bu haliyle kan versem ? Hiç mi göremedin?
Ederim tabiki inşallah tez zamanda güzel haberinizi alın, Allah herkese bu güzellikleri yaşatsın inşallah, Amin :)Insallah canim benim hamislerin duasi kabul olur dua et :)
Ederim tabiki inşallah tez zamanda güzel haberinizi alın, Allah herkese bu güzellikleri yaşatsın inşallah, Amin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?