- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 39
Aslında yapmıcaktım ama rüyamda çift çizgi görüp etkilendim çok güzel bi rüyaydı. Haklısın canım yarın sabah tekrarlarım artık saolasın. Amin canım hepimiz için inşallah..Bu sonuçlar testten teste değişiyor, sabah bir yazı okudum ilk beş dk içersindeki sonuçları baz alın diyordu ama içine kurt düştüyse bence tekrarla testi, hayırlısı olsun inşallah... :)
Resim bu canım atabildim inş.fotosunu koyabilirmisin canm bende bir kez yaptim dedigini asilama yaptirmistim beta hcg degeri 5 civarydi silik 2.cizgi vardi vucut atmadan erken yapmistim
Valla resmen heyecanlandırmak gibi oldu amaay heyecanlandırmak gibi olmasın ama resmen çift çizgi :) Bence yarın tekrarla inşallah daha net görürsün... haberlerini bekliyoruzz:)
Dua edicimValla resmen heyecanlandırmak gibi oldu amatesti açtığım için inanasım gelmiyo yarın yine yaparım inşallah yine hüsran olmaz canım ne diyim.
Benim de3 haziran
Canım içindeki strip önemli olan açıp açmamanla bişi degişmesResim bu canım atabildim inş.
Aynen kesinlikle öyle canım takmadan rutin hayatımızı yaşayabilsek daha kolay olur aslında ama elimizden gelmiyor kafa ona yoğunlaşıyor.. hiç üzülme pes etmek yok bidaha aya İnşallaaaah:)galiba biraz takinti haline getiriuoruz ve her ay farkında olmadan yasadigimiz belirtileri gebelige yoruyoz hakkimizda hayirlisi canim
belirtin neydi cnm bn varya artık heyecandan butun belirtilri karıstrdım artık hıc bışı hissetmiyrumkızlar ben regl oldum kısmet değilmiş bu ay
hiç hissetmiyordum aslında bi daha ki ayı beklicem artık
Allah bagışlasın kızını :) ilk hemen olduğuna göre vakti zamanı vardır canım Allah büyükbu takinti bizi bitirecek zaten :) aranizda yeniyim bi kizim var evlendim üc ay icinde haaberim bile yoktu 6 haftalik hamile oldugumu ögrenmistim ve simdi kizim büyüdü 7 yasinda ve ben o 2 yasindayken korumayi birakmistim olsun diye degilde hani korunmak istemedim ondan ona ragmen hala tutturamadik bol bol dua edelim birbirimze kizlar bu mübarek günlerde insallah Allah isteyen herkese nasip eder
bn goğüslerim agrımıo sadece agırlık varmıs gıbı ve ucları hafif hasasAmin inşallah nasip olur :) Ben daha bekliyorum, göğüslerim felaket ağrıyor.. Beklemek zoooor
Valla bugünde gelmezse yarın test yapacağım, normalde regl hiç gecikmez bir gün geçince psikolojik olduğunu düşündüm ama bakalım hayırlısı. Rabbim ne verirse kabulum. İnşallah bebiş olur ama:)) Senin ne zamandı bat??bn goğüslerim agrımıo sadece agırlık varmıs gıbı ve ucları hafif hasas
bat yarın inş bebiş vardrValla bugünde gelmezse yarın test yapacağım, normalde regl hiç gecikmez bir gün geçince psikolojik olduğunu düşündüm ama bakalım hayırlısı. Rabbim ne verirse kabulum. İnşallah bebiş olur ama:)) Senin ne zamandı bat??
ne sancısı varrMerhaba kızlar benimde normalde yarın olmam gerekiyor. Geçen ay çok ümitlenmiştim ama olmadı. Bu ay çok fena sancim var. Sizce hamile miyim:)
insallah canim insallahAmin inşallah nasip olur :) Ben daha bekliyorum, göğüslerim felaket ağrıyor.. Beklemek zoooor
canim testin gecerliligi yok o kiti actigin icin hassasiyetini kaybetmistir.bir de 10 dk cok uzun bir zaman bence kafani karistirma yenile testiKızlar kafam karışık bana bi yardımcı olur musunuz.. Sabah test yaptım 10 dk içimde silik bi çizgi çıktı ama çizgi çıkmadan önce testin aparatını açıp içine baktım, sırf açtım diye çıkmış olabilir mi çizgi?
Karnım da sanci var.ne sancısı varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?