Bat'ına birkaç gün kalanlarr

zor oluyo blıyoru ama erkn test yappta negatf cıknca bu sefer erkemı yaptm varsada cıkmazdı zaten dıe dnuyo ınsan o yuzden dedm cnm. rabbmm ck bekletmez cmlemızı ınsallah

Çok doğru söylüyorsun canım benim haklısın evet ama tahmin edersin ki insan o annelik hissine kapıldığı an bir an önce sabırsızlanıyor . İlk ay çok zorlandım üzüldüm hayal kırklığınaugradım halbu ki biliyordum bu kadar sen bekleyip insanlar sonuç alamasazken ben ilk denemede olucagını düşündüm hatta kendimi suçladım .. Ama çok şükür atlattım istiyorum ki ay umutlu olsun o mutluğu yaşamak nasıl bi duygu anlamak istiyorum tek dileğim o ..

allah ınsallah sanada banada tum bekleyenlerede sagllı hayrlı ewlat nasıp etsn canım duayla sabrla bekleyecez

Kızlar batıma iki gün var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı isteyen herkesin bebeği olsun inşallah :)

canımmm ne guzel bı haberrr... allah bagslasınnn ınsaalllahbzlerede nasıp etsn rabbm hayrlısıyla saglklı bı ewlat....

benmde dun adet gnmdu hala adet olmadım pazara kadr olmazsam o zamn yapcm test uzulmek ıstemıyorum..... belrtılern nelerdı canım

ıhmal etmeden gt bı kan ver canım bıde ona bak degern nasılms bakalm
yarın sabah vereceğim sanırım bu sıra biraz işler var onu araya sıkıştıracağım inş. Çok teşekkür ederim canım :) inşallah sen de yakında güzel haberler verirsin. Belirtilerim : regle bir hafta kala su gibi akıntı son bir kaç gündür ağız kuruluğu, gaz, sol kasıkta hafif ağrı, iştahsızlık, yüzümde sivilcelenme, göğüslerde hassasiyet, sol göğüste yanma ve vücut ısısı yükselmesi. Hafif hafif yanaklarım yanıyor kulaklarım filan dünden beri

Kızlar batıma iki gün var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı isteyen herkesin bebeği olsun inşallah :)

Canım hayırlı olsun allah kucağına almayıda nasip eylesin inş ...
Darısı başımıza inş.

Canım şimdi belirtiler okuyunca benimde gaz , yüzümde sivilce , gögüsler falan aynı yanlız bugünde bende kaşınma oldu . Bide ıslaklık oluyor ama kuru oluyor sonra dün öglen sonrası kremsi bi akıntı geldi sonra kuru neden oldu anlmadım şuan kasık agrım ara ara gelip giden batmalar dışşında bişey yok ..

masallah baya varms.. allah saglkla kucagına almayı nasıp etsn canm

kızlar günaydın :) 21,06,2016 son adetimi oldum, yumurtlama günlerimi de iyi değerlendirdik, bata 3 gün var, göğüslerimde dolgunluk hissi ve uçlarda son derece acı var, sık idrara çıkma ve idrarda koyuluk var, aşırı denebilecek kadar akıntım var, ayrıca dün akıntımda pembemsi bir renk vardı, midemde beni rahatsız eden bir şey var, yediğim en küçük bir şey (afedersiniz) çok gaz yapıyor. 2 gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. gebeliğini erken öğrenenler sizce gebelik sözkonusu olabilir mi :)

oyyy hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin :)
belirtilerin nelerdi? benim de bata 3 gün var da iki gün önce yaptım negatif çıktı tekrarlasam mı diye yerimde duramıyorum da

Bende de benzer belirtiler var bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı öğlen kan vereceğim bence sen de kan ver en kesin sonuç çıkar için rahatlar

oyyy hayırlı olsun Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin :)
belirtilerin nelerdi? benim de bata 3 gün var da iki gün önce yaptım negatif çıktı tekrarlasam mı diye yerimde duramıyorum da
teşekkür ederim canım darısı başına inşallah. Belirtileri bir önceki sayfada yazdım biraz çokça da seninkilere benzerler. Hemen gidip kan versen imkanın var mı

Bende de benzer belirtiler var bu sabah erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı öğlen kan vereceğim bence sen de kan ver en kesin sonuç çıkar için rahatlar
kan testinden negatif sonuç çıkınca çok yıkılıyorum idrarda pozitifi görmeden kan testi yaptırmak istemiyorum onun için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…