Bat'ına birkaç gün kalanlarr

Kızlar merhaba
Bugün bat bu zamana kadar 1 hafta öncesinden göğüs Ağrı'ları bel Ağrı'ları kasık ağrıları olurdu.sonrada hamilemiyim diye bakınca olmadığını görüyordum.fakat bu ay bu gün oldu ne bir kArın bel göğüs Ağrı'sı nede başka bişey hiçbirşey yok.tek olan şey 1 haftadır Niğde bulantısı ama inanılmaz mide bulantısı dün akşamüzeri test yaptım negatif çıktı idrarda herkes erken yapsan çıkmaz dedi bende burda 6 gün önce yapıp pozitif olanları görünce yaptım.bu arada geçen ay 2 gün erken oldum bu ay 2 gün erken bekliyorum batı yani bugünü.şimdi kan testi yaptırayımmı belirtiler yokla çokta umutlu değildim açıkçası ne zamanki bu mide bulantıları beni bir haftadır sersem yapıyor o an değişti fikrim

fazla eğilme yukarı doğru gerilme inşallah hamilesindir de bişey olmaz

İnş canım evde ustalar mecbur yemek vwermeler çayı derken bna kaldı bşka yapanda yok o yüzden zaten arada uyku geliyor sık tuvalete çıkma var hepisini bir arada yürütüyorum vallaa ne olucak hi,ç bilmiyorumm ..

canım sık idrar en iyi belirtisi hamileliğin ben çok çıkardım kendimi çok sıkıştım sanardım 5 6 dmla anca yapardım inşallah ben senden umutluyum canım

betmes Canım kiminin de kan testine çıktığı halde iki hamileliğindede idrar testine çıkmamış mesela.hatıra olsun die 2 aylık hamileyken bile yapmış ama çıkmamış bunlar hep olağan şeyler karışık şeyler kan testi yaptır için rahat etsin enn doğrusu canım

canım sık idrar en iyi belirtisi hamileliğin ben çok çıkardım kendimi çok sıkıştım sanardım 5 6 dmla anca yapardım inşallah ben senden umutluyum canım

İnşAllah canım allah söylettsin vallahi temennim dileğim duam o .. 2.senemizde 3 kişi olarak doldurmak çok istiyorumm . Şuan bile içimden geçenleri yazsam sığmaz marttan beri alınmış bir karardı tamam artık anne olmak istiyorum dediğim andan itaberen deniyoruz inşAllah nasip eder allahım isteyen dileğen herkese

Gelip yardım edesim geldi böle işlerde bi yardımcı çoook arıyor insan.. İnşallah bu ay pozitifi görcen canım

Gelip yardım edesim geldi böle işlerde bi yardımcı çoook arıyor insan.. İnşallah bu ay pozitifi görcen canım

Vallakuzum keşke gelsen o kadar yorgunum şuan ara ara agrı giriyor üşüdüm havada soğuk uykum var gibi sürekli tuvaletteyim üşüdüm ondan mı desem ikidebir iç çamaşırımı degiştiryorum resmen damla damla Valla ne yapacagımı şaşırdım bide vucudum sıcak ateş gibi bel agrım var

Dikkat et kendine yinede canım dua et bol bol İnşallah bu ay olucak belirtiler hatsafhada

Bat'a son 9 kasıklarımda hareketlenmeler var birkaç gündür belirti aramak istemiyorum ama umutluyum yine de inşaAllah bu ay gelmiştir bebişim gelmemişte olsa yola devam çalışmalara devam artık ne zaman nasipse

Ben acile mide bulantısı sebebiyle gidiyim çıkar orda

merhaba kızlar çok yeniyim :) her konuda bat heralde adet değil mi? benimde 4 günüm var. 2 aydır denedik olmadı.

Merhaba arkadaşlar, konu açacaktım ama böyle bir başlık görmüşken önce sizlere sorayım dedim.
Adetime 12 gün var ama son 2-3 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor, kesinlikle kan gibi değil ama akıntı gibi yapış yapış da değil. Benim düzenim soyledir normalde, adet biter bir hafta sonra akıntı başlar,akıntı biter bir hafta sonra adet başlar. yani her ay muhakkak akıntım olur. ama bu sefer klasik akıntım hiç olmadı onun yerine daha önce hiç görmediğim bu lekelenmeler var.
bebek planımız yoktu ama ilk defa bu ay riskli günlerde (adetimin 13.ve 16.günlerinde) 2 kez korunmasız ilişki yaşadık. hamilelik ihitmalini gözardı edemiyorum ama vücut reaksiyonlarının bu kadar çabuk olmaması gerektiğinin de farkındaym. çok hafif bir sızlama ardından birkaç damla lekelenme oluyor. cuma günü doktora gideceğim ama çok merak ediyorum hastalık belirtisi olabilir mi sizce yoksa gebelikten olablr mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…