- 7 Temmuz 2016
- 98
- 43
- 88
Yok korkma canım sabah ilk idrarınla yap inşaAllah vardır bebiş hayırlısı
tabikide yap hayırlı haberler ver
Tam test yapicakken regl oldum... Hayirlisi diyelim. Rabbim istiyen herkese nasip etsin.Çıkar tabii canım hiç bekleme yap
Hmm o kafamı karıştırdı ondan gecikerekHerşeyin hayirlisi. Acaba beklesem mi bi kaç gün daha idrar yolu enfeksiyonundan dolayida gecikme olabilir mi ki acaba.
hayırlısı olsun canım üzme kendiniTam test yapicakken regl oldum... Hayirlisi diyelim. Rabbim istiyen herkese nasip etsin.
akşam sana idrar yolu enfeksitonu deyince ondan gecikir diyecektim ama umudunu kırmak istemedim benimde 2 yıl önce bu sorunu yaşadım adetim 1 hafta gecikmiştiTam test yapicakken regl oldum... Hayirlisi diyelim. Rabbim istiyen herkese nasip etsin.
fazla eğilme yukarı doğru gerilme inşallah hamilesindir de bişey olmaz
canım sık idrar en iyi belirtisi hamileliğin ben çok çıkardım kendimi çok sıkıştım sanardım 5 6 dmla anca yapardım inşallah ben senden umutluyum canımİnş canım evde ustalar mecbur yemek vwermeler çayı derken bna kaldı bşka yapanda yok o yüzden zaten arada uyku geliyor sık tuvalete çıkma var hepisini bir arada yürütüyorum vallaa ne olucak hi,ç bilmiyorumm ..
canım sık idrar en iyi belirtisi hamileliğin ben çok çıkardım kendimi çok sıkıştım sanardım 5 6 dmla anca yapardım inşallah ben senden umutluyum canım
İnş canım evde ustalar mecbur yemek vwermeler çayı derken bna kaldı bşka yapanda yok o yüzden zaten arada uyku geliyor sık tuvalete çıkma var hepisini bir arada yürütüyorum vallaa ne olucak hi,ç bilmiyorumm ..
Gelip yardım edesim geldi böle işlerde bi yardımcı çoook arıyor insan.. İnşallah bu ay pozitifi görcen canım
Vallakuzum keşke gelsen o kadar yorgunum şuan ara ara agrı giriyor üşüdüm havada soğuk uykum var gibi sürekli tuvaletteyim üşüdüm ondan mı desem ikidebir iç çamaşırımı degiştiryorum resmen damla damlaValla ne yapacagımı şaşırdım bide vucudum sıcak ateş gibi bel agrım var
betmes Canım kiminin de kan testine çıktığı halde iki hamileliğindede idrar testine çıkmamış mesela.hatıra olsun die 2 aylık hamileyken bile yapmış ama çıkmamış bunlar hep olağan şeyler karışık şeyler kan testi yaptır için rahat etsin enn doğrusu canım
inşallah çıkar canım gitBen acile mide bulantısı sebebiyle gidiyim çıkar orda
Geldim ve yok dio.adet günüm ve çıkmadıinşallah çıkar canım git
canım adetin bugünmü değerin 5 çıkmış acaba mıEki Görüntüle 1860354
Geldim ve yok dio.adet günüm ve çıkmadı
Eki Görüntüle 1860354
Geldim ve yok dio.adet günüm ve çıkmadı[/QUOTE,
]
hakknda hayrlısı olsn cnm rabbm tez zamnda nasp tsn cumlemıze hayrlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?