- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Tam olarak bilmiyorum ama yumurtlama doneminde de olabilirsin cunku bazi arkadaslarin yumurtlama doneminde lekelenme seklinde kan geldigini soylemislerdi bu kadar erkn yerlesme kanamasi olmaz gibi ama hayirlisi olsn hakkindaMerhaba arkadaşlar, konu açacaktım ama böyle bir başlık görmüşken önce sizlere sorayım dedim.
Adetime 12 gün var ama son 2-3 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor, kesinlikle kan gibi değil ama akıntı gibi yapış yapış da değil. Benim düzenim soyledir normalde, adet biter bir hafta sonra akıntı başlar,akıntı biter bir hafta sonra adet başlar. yani her ay muhakkak akıntım olur. ama bu sefer klasik akıntım hiç olmadı onun yerine daha önce hiç görmediğim bu lekelenmeler var.
bebek planımız yoktu ama ilk defa bu ay riskli günlerde (adetimin 13.ve 16.günlerinde) 2 kez korunmasız ilişki yaşadık. hamilelik ihitmalini gözardı edemiyorum ama vücut reaksiyonlarının bu kadar çabuk olmaması gerektiğinin de farkındaym. çok hafif bir sızlama ardından birkaç damla lekelenme oluyor. cuma günü doktora gideceğim ama çok merak ediyorum hastalık belirtisi olabilir mi sizceyoksa gebelikten olablr mi?
İlk defa gecikince belki dedim ama değilmiş.akşam sana idrar yolu enfeksitonu deyince ondan gecikir diyecektim ama umudunu kırmak istemedim benimde 2 yıl önce bu sorunu yaşadım adetim 1 hafta gecikmişti
her şeyde bi hayır var canım sağlk olsun gelecek ay inşallahİlk defa gecikince belki dedim ama değilmiş.
Allah bilir doğru zamanı canım hakkımızda hayırlısı olsun bidahaki aya olur İnşallahİlk defa gecikince belki dedim ama değilmiş.
Merhaba arkadaşlar, konu açacaktım ama böyle bir başlık görmüşken önce sizlere sorayım dedim.
Adetime 12 gün var ama son 2-3 gündür kahverengi lekelenmeler oluyor, kesinlikle kan gibi değil ama akıntı gibi yapış yapış da değil. Benim düzenim soyledir normalde, adet biter bir hafta sonra akıntı başlar,akıntı biter bir hafta sonra adet başlar. yani her ay muhakkak akıntım olur. ama bu sefer klasik akıntım hiç olmadı onun yerine daha önce hiç görmediğim bu lekelenmeler var.
bebek planımız yoktu ama ilk defa bu ay riskli günlerde (adetimin 13.ve 16.günlerinde) 2 kez korunmasız ilişki yaşadık. hamilelik ihitmalini gözardı edemiyorum ama vücut reaksiyonlarının bu kadar çabuk olmaması gerektiğinin de farkındaym. çok hafif bir sızlama ardından birkaç damla lekelenme oluyor. cuma günü doktora gideceğim ama çok merak ediyorum hastalık belirtisi olabilir mi sizceyoksa gebelikten olablr mi?
Inşallah yavruşun seninledir☺Bat'a son 9 kasıklarımda hareketlenmeler var birkaç gündür belirti aramak istemiyorum ama umutluyum yine de inşaAllah bu ay gelmiştir bebişim gelmemişte olsa yola devam çalışmalara devam artık ne zaman nasipse
Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi canım bende yeniyken tahminlerle öğrenmiştim bunlarımerhaba kızlar çok yeniyim :) her konuda bat heralde adet değil mi? benimde 4 günüm var. 2 aydır denedik olmadı.
İnşaAllah canım Allah razı olsunInşallah yavruşun seninledir☺
canim bence bir kac gün daha bekle o zaman kesin sonuc cikar. Cok merak ediyorsa 2 gun sonra bidaha yap. Gebelik testlerinde oluyor bazen bu durumlar bende yasadim :)Merhaba bayanlar. Sizlere bisey sormak istiyorum. Adetime 8 gun varken dayanamayıp gebelik testi yaptim ve silikte olsa sanki çizgi var gibiydi. Aradan 2 gun geçtikten sonra bir kez daha yaptim. Bu sefer çizgi bayagi belli oldu. Ama gun yaptığım yani adetime 5 gun kala yaptığım test te hic bir sey cikmadi. Yani negatif. Sizce bu nedir? Boyle birşey yaşayan var mi
Merhaba kızlar benimde reglim ilk defa 4 gün gecikti dedim kesin hamileyim ama malesef 5 gün regl oldum kısmet değilmiş. Çok kafaya takınca da stresten regl gecikebiliyor bende hamileyim sanmıştım hayırlısı artık
Kızlar morelim çok bozuldu evet dün belirtiler vardı hatta bugun sabaha kadar da sürekli uykum var karnım altından kasıklara kadar agrı taş gibi gögüslerim hasas ama böyle sanki adet oucakmışm gibi hisedttim hele de tuvalete gdip o akıntı gördükten sonra sizce adet mi olucam adetime 8 gün var daha ama beyaz kremsi bi akıntı gelmiş şimdi yok ama 1 saate kadar önce vardıbu ayda mı olumsuz yaa
Merhaba bayanlar. Sizlere bisey sormak istiyorum. Adetime 8 gun varken dayanamayıp gebelik testi yaptim ve silikte olsa sanki çizgi var gibiydi. Aradan 2 gun geçtikten sonra bir kez daha yaptim. Bu sefer çizgi bayagi belli oldu. Ama gun yaptığım yani adetime 5 gun kala yaptığım test te hic bir sey cikmadi. Yani negatif. Sizce bu nedir? Boyle birşey yaşayan var mi
o stres btrıyo ınsanı benm bugue kadr bı gndn fazla geckmedı hıc 5 gn gecksebnde kesn hamıleym erım heralde ck kotu bı durum ya... bugun regl gnm ve hala gelen gıden yok kac gndr haff agrım var gogsmn yanlaı acıyor halzslk falan butun bnlar bos cıkarsa beltı melrtı bos demekkı
E
Evet ama artık rahat olucam biz ne dersek diyelim kısmetten ötesi yok vakti zamanı geldiğinde olur zaten. Ben ilk bebeğimi mol gebelikten kaybettim 11 haftalıktı, aklımın ucundan geçmezdi ama başıma geldi ikinci bebek için 1 yıldır bekliyorum rabbim sağlıklı bebekler versin hepimize
canm 8 gn var dıyosun adetmı olcm dıyosun ıye smdıden o kadr belrtı arayıpta kendnı heveslendrıyosun veya uzuyosunkı.. hayatna nrmal devam et en azndan2 gn alana kadr fzln bu kadr dsnme bence daha ck erken
Nick gibi umudunu kaybetme diyosun öyle mi haklısın ama o akıntıyı görünce bi an yok mu diye umutsuzluğa kapılmadım değil bu ay gerçekten diğer aylar kadar çok takamıyorum çünkü çok koşturmaca var şuan buraya bile çok bunaldım diye giriyorum aallahtan kafam dolu yoksa daha çok üzüp yıpratıcam yok sa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?