Bat'ına birkaç gün kalanlarr

merhaba arkadaşlar ,

bu sabah hiç ummayarak gebelik testi yaptım. her ay yapıyordum hep tek çizgi oluyordu (sadece 3 ay önce bir kere gördüm ) bazen saatlerce bakıyordum silik çizgi bile olmuyordu.

bu sabah yaptım test böyle ve galiba hamileyim.

3 ay önce kimyasal gebelik yaşadım , çok silik çizgi çıkmıştı.Kan testim 30 küsürlerde idi , sonra kanamam başladı ve test 6 a düştü.

sat :30 haziran döngüm 25-26 gün. yani bat 25 Temmuz .ilişkimiz bir kere oldu sadece benim yoğun iş tempomdan dolayı.ilişki günüde 11 temmuz gece.uzun zamandır 2 bebeği istediğimiz için hyumurtlama testleri ile arada takip ediyordum kendimi , bu ayda yoktu sipariş vermiştim , bayramdan dolayı gecikti 12 temmuz sabahı geldi yani ilişki sonra . öğlene doğru yaptım silik çizgi vardı , sonra 5 gün boyunca sabah akşam yaptım hiç koyulaşmadı.herhalde kaçırdık bu ayda diye düşünüyordum.

bu sabah ki test böyle , idrarda bu kadar erken çıkabilir mi ? Ya da yine kimyasal olabilir mi ?

ben bu çizgiyi görsem çoktan havalara uçmuştum inşallah kandan da güzel haberler alırsın, Biz de en yakın zamanda görelim böyle inşallah

ben görsem heyecandan elım ayagım ttmadı heralde bı yarım saat kendıme gelemezdım sonrada esıme sylemedn gıdıp kan verrdım ne esıme guzel bı surprız hazrlardım

ben görsem heyecandan elım ayagım ttmadı heralde bı yarım saat kendıme gelemezdım sonrada esıme sylemedn gıdıp kan verrdım ne esıme guzel bı surprız hazrlardım
canım bu çizgiyi ben görsem sevinçten bayılmassam iyi inşallah bizlerde görürüz çift çizgiyi en yakın zamanda
yaaa amiinnnn nasıl istiyorum anlatamam :) sadece eşime değil anneme kayınvalideme, kardeşlerime, kayınbiraderime hepsine ayrı ayrı sürpriz yaparım

yaaa amiinnnn nasıl istiyorum anlatamam :) sadece eşime değil anneme kayınvalideme, kardeşlerime, kayınbiraderime hepsine ayrı ayrı sürpriz yaparım

aman canm gaza gelmede sen sadece esıne surprız yap bnce öbrlerıne ben hemen soylemeyı dsnmuyorum.. bı ıkı hafta gecsn dıe dsnuyorum ... gebe kaldmda hayallere bak

canım bu çizgiyi ben görsem sevinçten bayılmassam iyi inşallah bizlerde görürüz çift çizgiyi en yakın zamanda

hayali bıle guzel yaa.. llah blıyoya ıcımı cok sıkntım var bı derdm bu degll ve sanki hamıle kaldgmda sıkntılarım haffleyecekk guclencem gıbıme gelıyor rabbım sen nasıp et ıınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…