çok sevindim darısı başımıza :)Kızlar batıma iki gün var erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı isteyen herkesin bebeği olsun inşallah :)
mesaj yazarken cevapla butonunun yanındaki 'dosya yükle'ye basınca olmuyor mu?nasıl ekleyebilirim ? yapamadım
bence hamilesin canım gözün aydıninşallah olur şimdi
bence hamilesin canım gözün aydın
inşallah olur şimdi
ya inşalllah , inşallah rabbim kavuşturur. çok korkuyorum düşer diye.
bende 3 ay önce düşük yaptım şuan olmaasını çook istiyorum oluncada düşermi diye hep aklıma geliyor bence hiç aklına getirme sürekli dinlenmeye bak inşallah bebeğini kucağına alırsın cnımya inşalllah , inşallah rabbim kavuşturur. çok korkuyorum düşer diye.
ben bu çizgiyi görsem çoktan havalara uçmuştuminşallah olur şimdi
ben bu çizgiyi görsem çoktan havalara uçmuştuminşallah kandan da güzel haberler alırsın, Biz de en yakın zamanda görelim böyle inşallah
canım bu çizgiyi ben görsem sevinçten bayılmassam iyi inşallah bizlerde görürüz çift çizgiyi en yakın zamandaben bu çizgiyi görsem çoktan havalara uçmuştuminşallah kandan da güzel haberler alırsın, Biz de en yakın zamanda görelim böyle inşallah
ben görsem heyecandan elım ayagım ttmadı heralde bı yarım saat kendıme gelemezdım sonrada esıme sylemedn gıdıp kan verrdım ne esıme guzel bı surprız hazrlardım
yaaa amiinnnn nasıl istiyorum anlatamam :) sadece eşime değil anneme kayınvalideme, kardeşlerime, kayınbiraderime hepsine ayrı ayrı sürpriz yaparımcanım bu çizgiyi ben görsem sevinçten bayılmassam iyi inşallah bizlerde görürüz çift çizgiyi en yakın zamanda
yaaa amiinnnn nasıl istiyorum anlatamam :) sadece eşime değil anneme kayınvalideme, kardeşlerime, kayınbiraderime hepsine ayrı ayrı sürpriz yaparım
canım bu çizgiyi ben görsem sevinçten bayılmassam iyi inşallah bizlerde görürüz çift çizgiyi en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?