İnsallah bebistir canım hamileyken wc ye çok sık gidiliyor bu belirtisi ama akintiyi bilemiyorumkizlar size bisey sorcam batim 4 gun var daha ama cok tuhaf akintim var normalde hic olmazdi gebe kalipta akintisi olan oldumu hic battan once ikide bir wceye gidiyorum cok rahatsiz edici
İnsallah bebistir canım hamileyken wc ye çok sık gidiliyor bu belirtisi ama akintiyi bilemiyorum
inşallah hamilesindir canım ne deyemwceye cok gidiyorum zaten canim ama bi hayli cokta su icen birisiyim akinti kafami karistirdi acikcasi
Peki adet sancısı gibi ağrı oluyor mu?Adet olucagin zamnda oluyo benimde oyle olmustu..
Olur cnm normal bende bu arada olmadım adet yarın kan vercem insPeki adet sancısı gibi ağrı oluyor mu?
Mrb.9 temmuzda kürtaj oldum 12 haftalık tı bebek kalbi durduğu için aldılar doktorlar 23_ ay bekle dediler.siz nekadar beklediniz sıkıntınız varmı şuan tekrar olmasından korkuyorumbenim 24 ü olacaktı bu ay aslında normalde daha geç de ben geçen ay kürtaj oldum (hamile değildim) o yüzden düzenim bozuldu
Beklenen adet tarihi denek kisaltilmisiBat tam olarak ne demek
O zaman bat 3 günBeklenen adet tarihi denek kisaltilmisi
Regl gibi geldi bana ama bekle bakalım kesilir belkiKızlar pembe kan ile akıntı geldi adet 5 gun geçti adetmi olcammki
Testim pozitif cikti ama kan çarşamba cikicakRegl gibi geldi bana ama bekle bakalım kesilir belki
Tamam o yerleşme kanaması ama dikkatli ol. Çünkü yerleşme kanaması düşük ihtimali yüzünden oluyormuş.Testim pozitif cikti ama kan çarşamba cikicak
Sağlık ocağı bide progestan hormonu için 2 tüp aldı DrNiye geç o kadar bir iki saate veriyorlar sonucu
Ewt kasiklarimda ağrı var batmaTamam o yerleşme kanaması ama dikkatli ol. Çünkü yerleşme kanaması düşük ihtimali yüzünden oluyormuş.
Yat bugün dinlen.
Sonuç ne canim cikmistir sonucun ???Ewt kasiklarimda ağrı var batma
CikcajSonuç ne canim cikmistir sonucun ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?