Gunun gecmeden yaptinmi cnm test yoksa ilkdedami yapionHatta iyice koyulaştı ben fotoyu yükleyene kadar.Allah ım napcamı bilmiyorum İnşallah güzel haberler alırım Rabbim sen büyüksün
Sagol canım İnşallah vardır testler yanıltabiliyor güvenemiyorum yıkım yaşamamak içinn.bata 5 gün kala yapmıştım çünkü erken yumurtladığımı biliyorum ama o xaman var yok arası egik bi çizgi çıkmıştı buraya atmıştım onuda.şimdi 38.günümde 2 saniyede belirdi pembe olarak şimdi koyu iyiceGunun gecmeden yaptinmi cnm test yoksa ilkdedami yapion
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlereEki Görüntüle 1874368 geçikmemin 8. Günü kızlarrr idrarım C ye ulaşmadan T belirdi 1-2 saniye içinde yanimiratect marka test
Tebrikler canım sağlıkla al kucağına inşallah ve tabiki darısı başımızaEki Görüntüle 1874368 geçikmemin 8. Günü kızlarrr idrarım C ye ulaşmadan T belirdi 1-2 saniye içinde yanimiratect marka test
Amiin kuzum İnşallah sagolun İnşallah Allah saglıklı evlatlar nasip etsin hepimizeHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah darısı bizlere
Amin canım İnşallah en kısa zamanda sizede nasip eder Allah ımTebrikler canım sağlıkla al kucağına inşallah ve tabiki darısı başımıza
Sagol kuzum ya hastane çok uzak dolmuş falan sıkıntı yarın eşimle gitcez gececi çünkü uyuması lazım akşam iş sabaha kadar ayakda olcakMaşallah maşallah daha ne olsunkoş hemen doktora koşşş
Çok sevindim senin adına gerçekten kuzum sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah rahat rahatSagol kuzum ya hastane çok uzak dolmuş falan sıkıntı yarın eşimle gitcez gececi çünkü uyuması lazım akşam iş sabaha kadar ayakda olcak
Allah razı olsun canım benim Amin İnşallah Rabbim sana ve tüm istryen kardeşlerimize nasip etsin İnşallahÇok sevindim senin adına gerçekten kuzum sağlıklı bi gebelik geçirirsin inşallah rahat rahatgüzel haberlerle devam ederiz
Çokkkkkkk sevindim meyroş Allah analı babalı büyütsün kuzunu
Ohh kuzum ya hadi İnşallah ya ikimzde yanılmayız İnşallah ya şöyle yüksek hcgler görürüz İnşallahh kuzumUrmicca Can'ım hayırlı olsun benimde çıktı pembe çizgi ama çok koyu değil 3 günüm kaldı hadi bakalım soğan işe yaradımı ne
İnşallah bebeğim valla çok sevindim demekki kısmet bu ayaymış belirtin oldumu seninOhh kuzum ya hadi İnşallah ya ikimzde yanılmayız İnşallah ya şöyle yüksek hcgler görürüz İnşallahh kuzum
Kuzum 2 ay denedik olmadı diyprdum her ay zaten buralarda biliyosun bu hiç uğraşmadık saldık resmen çünkü bebeği 2 yıl erteledik bu ay keyfi takılalım olursa olur olmazsa korunmaya başlıcaktık hiç hergün hergün falan uğraşmadık anca canımız isterse rutin ilişkimizi yaşadık yanı yatıyım bekleyim şu bu demedik hatta hemen kalktık banyoya falan girdim çünkü erteledik olmaz diye üzerine düşmedim.belirtim yediğim hep boğazımın agzında duruyordu yoğurt kokusu etkiliyordu sürekli market yoğurdu die tiksindiğimi düşünüyordum eşim parfüm sıkıp çıkar ben çok agır bu az sık ölcem diodum içim bir hoş oluodu sag kasığım seyrir gibi oluyordu uyanınca gerneşirken kasığı asılıyordu acıyordu ince ince otuturken pencereyi kapatmak için uzanıyordum yine batıyordu gögüslerim bat günüme 1 2 gün kala uçları acırdı bu kez hafif hafif agrı batar gibide oluyordu birde adet agrım 1 2 gün kala gelirdi ve adetim başlardı bu kesik kesik agrım gelip gidiyordu sürekli agrı çoğalınca olcam galiba diyordum geri siniyprdu agrım sonra geri geliyprfu falan birde şu suriyeli yaralı küçük çocuğun fotosuna gördükçe hemen aglıyordum tvde hüzünlü bişi olsun hemen içimden bi aglamak geliyordu gözde yaş yok ama hıçkırarak aglamak geliyordu noluyo lan falan diyordum kendime seviçli bi olay oluyordu tvde yine aynı hıçrarak aglıcak gibi oluodum ama 1 2 saniye ama yaş yok.evde tek takılmaktan psikolojim bozuluo die korkmaya başlamıştım hamilelik aklımda hiç yok çünkü erteledik özenmedik gün takip etmeden ara sıra yaptık keyfi yani o yüzden korktum psikolojime bişi oluyor die memlekte gidecektşm yanlızlıktan etkilenmeye başladım die.meger içümde neler oluyormuş 1 2 saniyede c ye idrar ulaşmadan t belirdi resmennnİnşallah bebeğim valla çok sevindim demekki kısmet bu ayaymış belirtin oldumu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?