kuzu pro üye olmuşuz
geçen ay ki böyle net değildi canm daha dağınıktı atarım bi ara bulursam. bozukta olabilirdi.
artık çzgi netleşti inşallah vardır...
kız adet geçmeden doktora gidemem
pazartesi giderm regl gelmezse
göğüsler ağrımıyor diyrdm bugün başladı
batım da yarın
Hayirlisi olsun :) bu testin adi ne acaba. benim de batima 2 gun var. ben de yapsam mi acaba
Hayirlisi olsun :) bu testin adi ne acaba. benim de batima 2 gun var. ben de yapsam mi acaba
Kızlar helooo!
2 dk uğradım kaçıcam 2 saatlik uykuyla şehir şehir geziyorum. İzmitten geldim Adanaya gidiyorum şimdi de..
Bugün hepimize umut olacak bir haber aldım. Uzun zamandır bebek sahibi olmaya calısan bir arkadasım onca yumurta rezervin tükenmiş denmesine, tüp bebek denemelerine rağmen pes ettiği ve artık olmuyor dediği anda hamile kalmış :) şu an 4 haftalık :) hatta tahmini doğumu da 23 ağustos. Benim minnak yerleşebilseydi benim tarihimdi ahahahah :))
Velhasıl, ne zaman kafamızdan atarsak Rabbim zaman ol derse o zaman olacak! Boşuna paralanıyoruz..
Hadi sağlıcakla! Muck muck!
Ya canim bilmiyorum ki kendime bi bekle gunun gecsin en azindan diyorum. ama bir dis gebeligum var. korkuyirumGitti canım o gelmez birdaha misafiri gelecekmiş
Hassas test al ,hayırlısı inşaALLAH
canım lekelenme şeklinde mi oldu yoksa yoğun mu oldu ?Kızlar yaa biliorsunuz 5 gun gecikmeli adet olmuştum ya normalde adetim 5 gun sürer ama 2 gun oldu ve bitti niye acaba kafam karıştı normal mi bu durum :/
Yani normal adet gibi oldu cnmcanım lekelenme şeklinde mi oldu yoksa yoğun mu oldu ?
Bat beklenen adet tarihi sat son adet tarihi :)Bat ne sat ne ?
aaaaa burası mavişşşş ne güzelmiş :)Bat ( Beklenen adet tarihi)
Sat ( Son adet tarihi)
aaaaa burası mavişşşş ne güzelmiş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?