Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kıskanma al seninde olsun
Pis hamile bizi merakta bırakıp nereye gidiyorsun
İnşaALLAH VARDIR KUZU o çizgiler bende olacakta ben temizlik düşüneceğim ve yerimde duracağım ha offfffffffffff offfffffffff
Ayrıca o pis mişli şeyi bir aydır niye saklıyorsun pislikkk

Kızlar helooo!
2 dk uğradım kaçıcam 2 saatlik uykuyla şehir şehir geziyorum. İzmitten geldim Adanaya gidiyorum şimdi de..
Bugün hepimize umut olacak bir haber aldım. Uzun zamandır bebek sahibi olmaya calısan bir arkadasım onca yumurta rezervin tükenmiş denmesine, tüp bebek denemelerine rağmen pes ettiği ve artık olmuyor dediği anda hamile kalmış :) şu an 4 haftalık :) hatta tahmini doğumu da 23 ağustos. Benim minnak yerleşebilseydi benim tarihimdi ahahahah :))
Velhasıl, ne zaman kafamızdan atarsak Rabbim zaman ol derse o zaman olacak! Boşuna paralanıyoruz..
Hadi sağlıcakla! Muck muck!

Canım benimmm hoşgeldin özledim seni gülegüle
Allah arkadaşının bebeğine sağlık versin ..Çok sevindim yaa aslında dediğin gibi bizim saflığımız işte ..Sanki kaderi değiştireceğiz bi ağzımızı tutamıyoruz.
İnşaALLAH önümüzdeki aylar bizde mutlu haberler alırız

bende bu ay hamile kalmk isteyenlerdenim bat 15 aralıktı çok şükürr bir sey olmadı 19 kasım adet günümdü 5 gün genelde öne atardııı bakalım ayın 19 na kadar bekliyeceğimmm bugun test yaptım çıkmadııı inşlh olur hayırlısıylaaaa

Kızlar yaa biliorsunuz 5 gun gecikmeli adet olmuştum ya normalde adetim 5 gun sürer ama 2 gun oldu ve bitti niye acaba kafam karıştı normal mi bu durum :/

kızlar yaa , benim 3-4 gündür belimden kasığıma vuran , bazen de sadece kasığımda veya sırtımda ağrılarım oluyo . göğüslerim hassas ama uçları hafif acıyo çok değil. valla kafayı yiycem adetime de 1 hafta var. saçma sapan şeylere ağlıyorum, sulu göz olup çıktım yaa.. gebelik belirtisi olabilir mi bu kadar erken bilemedim

Son düzenleme:
kızlar günaydın hamile kalma sürecinde hiç anlamlı veya hamileliğe yorulacak rüyalar gördünüz mü ? ben bu gece rüyamda bembeyaz bi tavşan yavrusu seviyodum netten anlamına baktım şu yazıyodu ; Rüyayı gören kişinin, yaşadığı ilişkide daha önce hiç tatmadığı ve hiç bilmediği şeyleri göreceğine ve tadacağına alamet eder.

kişiden kişiye değişiyo diye biliyorum hamilelik belirtileri. kiminde hemen başlıyo kiminde geç. Hem neden olmasın belki de sebebi odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…