Batta geri sayım başladı ( 8 )

arkadaşım hamileymiş onun adına çok sevindim insan böyle şeyler duyunca özeniyo ister istemez ayın 14 ü 15 i gibi yumurtlama tarihimdi kendi hesaplamalarıma göre gün aşırı ilişkiye girdik dün olmadı eşim işten geldi çok yorgundu uyudu kaldı sinir oldum uyandırmadım bıraktım artık ya yok yumurtlama gunuymus yok sperm kalıtesıymıs rabbım ısterse tek bır gecede bıle verır napım ne zaman bıseye cok umıtlensem hayal kursam olmadı en ıyısı unut gıtsın bu sıtede iyi ki var belkı cok aktıf degılım ama ınsanın en yakınındakı dost sandıgı kısıler gun gelıyo yanında olmuyoken burda hıc tanımadıgın ınsanlar derdını paylaşıyo..

Benim daha tık yok adet olacak gibi agrilar başladı bat bugün kanda negatif çıkınca bide bi kac kisi kimyasalardir deyince bosverdim sadece kanamam olsun diye bekliyorum agri basladiginda saatinde olurdum sabahtan beri agri var gelen yok gelsin artık

Benm ayın 24 kızlar fakat adet belirtilerim başladı yok gibi hissediyorum inşallah Allah bizede nasip eder

Aynen bnmde öyle adetkende öyle oluyorsu ama sadece bu ay çikolata yemek istemiyorm
Tatlımm , dün akşamdan beri Ağrı'larım arttı ve batma şeklinde demiştim ya . Dün akşamdan beri adet olacakmışım gibi , belim ve kasıklarım ağrıyor. Göğüslerim hassas . Dedim kesin bugun adet olucam , erken gelicek dedim ne gelen var ne giden . Adetime 6 gün var . Bakalım ne olacak

Ay ins hamilesindir yaa senin daha ikinci denemendi dimi sen olursan bana da ümit olursun

Ben gecwnlerde rüyamda tuvale
inşallah hamilesindir canım hayırlısıyla inşalllah :)

Güzwl haberlerini bekliyorum

Güldürdün kız beni benmki her gün yorgun birde sabahda erken uyanmak zor zeytinciyiz çocuk yapmaya gısat yok resmen bu ay biraz daha çabalıydım bakalım nolacak iki günde bir deneyebildik yani ama adet belirtilerim başladı dediğin gibi Allah a kalmş bakarsın yerleşmiş geliyordur bile nasip kısmet zamanını bekliyordur belkide yeterki Allahım aratmasın yokluğuyla sonaasın kimseyi evlat duygusu yaşatsın herkese

amiinnn 2 buçuk yıllık evliyim bir sene önce falan çok istedim eşim istemedi. kendisi isteyip kocası istemeyen var mı burda ? o iatemeyince soğudum tek başıma yapamayacağıma göre. hamile arkadaşımda yeni evli övüne övüne anlatıyo insan bi sorar halden anlar allah herkese versin ama kocası yüzünden çocuk yapmayan bi insana hamileyim diye böbürlenmek niye . ne diyelim allah onunkini de sağlılka kucağına versin. benim daha iki haftam var geçmiyor günler

Çok sevdim ben seni ya Allah versin hayırlı bir evlat sanada canım

Canlar adet olmadım bugun , dün akşam ve bugun adet sancım oldu demiştim ya. Göğüslerim dokununca baya acımaya başladı , kasıklarım hala ağrıyor . Allahım nolur psikolojik olmasın da hamiş olayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…