Tesekkür ederim :) bazıları da aksine düzene sokuyor diyor klomen
Öyle:)ben de öyle düşünüyorum valla canım. bu aydan sonra ne zaman canım isterse
Kardan yollar kapali malesef gidemiyorum. gidecekdim yoksaOzaman bugün git ve test yaptır geç kalısan sağlığı zarar görürse dövünür durursun erken öğrenmek herzaman iyidir.
Boşver ya gitme benim adetlerim hep düzeniydi 5 gün gecikti idrar negatif sonra morelim bozuldu ve adet oldum bekle ya bekle 10 günü bulsun canım sadece dikkat et kendine hareketlerine filan inşallah da güzel haberler alırsın iyi düşünKardan yollar kapali malesef gidemiyorum. gidecekdim yoksa
Insallah ne diyeyim. sizde kar varmi burda cok yagdi yaBoşver ya gitme benim adetlerim hep düzeniydi 5 gün gecikti idrar negatif sonra morelim bozuldu ve adet oldum bekle ya bekle 10 günü bulsun canım sadece dikkat et kendine hareketlerine filan inşallah da güzel haberler alırsın iyi düşün
Burda çok yok cnmInsallah ne diyeyim. sizde kar varmi burda cok yagdi ya
Azerbaycanda simdi basliyo ama baya yagduBurda çok yok cnm
Azerbeycanda misin hımmm :)Azerbaycanda simdi basliyo ama baya yagdu
Evet canim Bakude. azeriyim benAzerbeycanda misin hımmm :)
Evet canim Bakude. azeriyim ben
Helena Sen bildiğin hamilesin kısııımmmm
İnşaALLAH dış gebelik veya kimyasal değildir ,geçen ayda sen pozitif çıkmıştı olmamıştı.
Kuzu yeter artık doktora git tahlil yap içimiz rahat etsin ,sende cips yemeği bırakırsın belki.
Helena Sen bildiğin hamilesin kısııımmmm
İnşaALLAH dış gebelik veya kimyasal değildir ,geçen ayda sen pozitif çıkmıştı olmamıştı.
Kuzu yeter artık doktora git tahlil yap içimiz rahat etsin ,sende cips yemeği bırakırsın belki.
Canim baya fark var..sen kesin hamilesin..kendine cok iyi bak.
şimdi ona bakınca diyorm burda çizgi nerdeeeCanim baya fark var..sen kesin hamilesin..kendine cok iyi bak.
Canim benim hamilelik belirtim 6 haftadan sonra basladi..bende adet belirtesi sade e bel agrisidir.benim gogusumde agri falan olmuyor.sen kesin hamilesin..ayaklarım donuyor göğüslerim sızlıyor
adet ağrısı henüz yok gebeysem adet ağrısı olması gerekir mi gerekmez mi
bat yarın
benm de göğüste ağrı olmazdıCanim benim hamilelik belirtim 6 haftadan sonra basladi..bende adet belirtesi sade e bel agrisidir.benim gogusumde agri falan olmuyor.sen kesin hamilesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?