- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
hayırlı cumalar canım. benim kasık ve bel ağrılarım oluyor batma şeklinde. bazen de sırtım ağrıyor. göğüs uçlarım da accık acıyor. başka bi değişim yok . sende ne var ne yokHayırlı cumalar kızlar varmı gelişmesi olan ?
aaaa benmi yok canımm ben almiyim :)))Hoş geldin ,sende mi bekliyorsun canım yaaa kıyamam
aaaa benmi yok canımm ben almiyim :)))
renk hoşuma gitti yazdım
Alllah muradınızı versinnnn
aam size bol bol dua ederim..
hayırlı cumalar canım. benim kasık ve bel ağrılarım oluyor batma şeklinde. bazen de sırtım ağrıyor. göğüs uçlarım da accık acıyor. başka bi değişim yok . sende ne var ne yok
olurmu Allahtan umut kesmek ama ben hepinize birden dua edicem...Ayyy teşekkür ederim canımm ,bari sen dua et ,herkes umudu kesti kaçtı
benim 1 haftam var tatlım ama sorma , gelmesin diye dua ediyorum
hamile olan yokmu ogrenmedinizmi daha
kızlar size birde şunu tavsiye edicem kesinlikle düşünmeyin ve odaklanmayın
rahat bırakın kendinizi kafa rahat oldumu bebişler geliyor Allahın izni ile.
ben bu ay bebek dusunmuyorum hic ya aslında hevesimde gitti Allah kafamı baska seylere yonlendirdi sanırım ondan
benim 1 haftam var tatlım ama sorma , gelmesin diye dua ediyorum
Ben daha olmamisim..bat 2 gectiginde idrar testi yaptim negatif..beklemedeyim
İnşallah kuzum yaa inşallahBencede gelmesin inşaALLAH bir hayırlı haber verin ya
Canim ben adetume 8 gun kala kehverengi leke gordum.kan testi yaptim negatif..adetim 2 gun gecti idrar tstimde oda negatif..bugun 5 gun olalali gecikeli..hamile degilsem insallag adet olurum..rahatlarimOhh sende durumlar nasıl?
Canim burda kimsecikler kalmadi galiba..Pist pist kizlar burdamisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?