- 30 Kasım 2016
- 221
- 125
- 18
- 32
Insaah hayirlisi bende yapiyom neqativ bakalimDun yaptim negatif
Hadi hayirlisi..en azinda rahatladin..bende hamile degilsem keske olsaydim rahatlasaydimHellolinoooo!
Regl oldum ben
Walla nasıl rahatladım anlatamammm ama umarım siz hamilesinizdir :)Hadi hayirlisi..en azinda rahatladin..bende hamile degilsem keske olsaydim rahatlasaydim
Tskler canim..amin insallah..insalllah en kisa zamanda hamile kalirsiniz..benden ve esimden cok kizim istiyor kardes..durmada anne benim ne zaman kardesim olucak..ben kardes istiyorum.oyle diyince cok uzuluyorum.Walla nasıl rahatladım anlatamammm ama umarım siz hamilesinizdir :)
Galiba pek de hazır değilmişim ben bu sürece.. Ne zaman yazıldıysa o zaman nasip olsun inşallah..
Ah kıyamam ya kaç yaşında? Allah bağışlasın :)Tskler canim..amin insallah..insalllah en kisa zamanda hamile kalirsiniz..benden ve esimden cok kizim istiyor kardes..durmada anne benim ne zaman kardesim olucak..ben kardes istiyorum.oyle diyince cok uzuluyorum.
Sagol teyzesi..3 yasinda..darisi basina..Ah kıyamam ya kaç yaşında? Allah bağışlasın :)
Amin cnmHadi hayirlisi..bebek yoksa adet olmayi istiyorum..
ben de öyle düşünüyorum valla canım. bu aydan sonra ne zaman canım isterseKesinlikte bizde 8 ay korunduk dediğin gibi hemen kalınıyor sandım ama hayırlısı olsun hakkımızda vardır zamanı ben artik oluruna bırakıcam kızlar gerçekten bebiş için değil tadını çıkarmak için yapicam :)belki öyle daha iyi olur :)
Kızlar benimde siZe bir sorum olacak bu ay ilk defa klomen kullandım iğnesiz adetim 1 gün gecikti adet olacakmış gibi belirtilerim var klomen geciktirme yapar mi ?
Ben bekliyom hala bakalim sonu nolucak
Insallah canim bu gun7 gun oldu bakalimİnşaALLAH Seninde vardır canım..
Insallah canim bu gun7 gun oldu bakalim
Kan testi yapmadın mı
Adete 2 gun kala yapmisdim neqativdi. bakalim biraz kecsin olmazsa ultrasona giderim belkiKan testi yapmadın mı
Adete 2 gun kala yapmisdim neqativdi. bakalim biraz kecsin olmazsa ultrasona giderim belki
Vardi ama tedavi gordum 5 aydir duzenli oluyodumYa 7 gün geçti ne bekliyorsun var mı düzensizliğin canım
Tesekkür ederim :) bazıları da aksine düzene sokuyor diyor klomenBurda kadın soru sormuş hiçbiriniz cevap vermemişssiniz
Gecikme olur canım mutlaka hormonlara etkisi oluyor ,sen yinede dikkatli ol ama gününün 6 gün falan geçmesi lazım hamilelik belirtisi için.
Vardi ama tedavi gordum 5 aydir duzenli oluyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?