Batta geri sayım başladı ( 8 )

kızlar bat bugün fakat olmadım hala ağrılarım var adetten 4 gün önce sente lady test yaptım silik çıktı hemşireye attım var bişeyler gel bakalım dedi gittim kan testine bi sevinç 0,05 bile değil yani o yüzden umudumu bitirdim ama benim ağrım oduğunda 1 2 saat içerisinde adetim başladı şuan adet kadar acı sancı değil ama ağrısı hafif biraz daha kaç defa lavaboya çıktım gelen giden yok ne yapmalı ?

Sabret canım bende adet olcak gibi hissediyorum günüm var daha 24 umarum güzel haber alırsın inşallah

Tatlım hala adet olmadım kasık batmalarım var ara ara , göğüslerim hala hassas ve bu sabah bikaç damla kahverengi akıntım vardı . Normalde adet olacağım Zaman çok Ağrı'm olurdu ve kanamam başlardı . Bu ay değişik şeyler var , çok merak ediyorum bat günü ne olacak

İnşallah canım hayırlı haberler alasın

Kızlar bugün su kıvamında şeffaf Bi akıntım var kasıklarım ağrıyor , adet de olmadım. İnternette şeffaf su gibi akıntı içim hamilelik belirtisi olabilir diyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda , ne dersiniz ?

fotoğraflarını saklıyorum kız kendisi çöpteeee

Bndede var bunlar ama adet tarihim bir hafta var acaba yumurtammı çatlıyor

kızlar merhaba durumumdan bahsedeyim
perşembe gece arkadaşım geldi ve ben 1 dk bile düşünemedm bebek var mı diye
iyi oldu aklım dağıldı. az önce arkadaşımı gönderdik.
sağlığım iyi belirti sıkıntı yaşamıyorum artık
bat ın 3. günündeyim
yarın sabah bir kadın doğum hastanesine gideceğim sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu.
ama yarın gidersem sonucu hemen alabilirim sorularımıda sormuş olurum.
bekliyorum bakalım
o size attığımdan sonra yani bata 2 gün kala yaptığım idrar testlerinden sonra bir daha yapmadım
yarın sabah bir test daha yapar doktora giderm artık. bat günü hiç test yapmadm yani.

bende çok ağladm canm
hamile miyim bilmiyorm ama adete 7-8 gün kala ağrı sızı vs oldu bi de huysuzdum çok

Bndede var bunlar ama adet tarihim bir hafta var acaba yumurtammı çatlıyor
Canım benim adetlerim düzenli olarak geliyor 31 günde bir oluyorum . Yani yumurtlama günüm 10 aralıkta olacaktı . Bugun 18 aralık , bilemedim ki , hala yumurtlama akıntısı olur mu

bende çok ağladm canm
hamile miyim bilmiyorm ama adete 7-8 gün kala ağrı sızı vs oldu bi de huysuzdum çok
Ben hala ağlıyorum ara Ara . Duygusal birşey görmeyeyim , hemen akıyor yaşlar . Ama İnşallah herşey yolunda gider de gebe kalmış olurum . Bat 24 aralık . Çok heyecanlıyım yaa allahım bu ay 2. Denemeydi

Canım benim adetlerim düzenli olarak geliyor 31 günde bir oluyorum . Yani yumurtlama günüm 10 aralıkta olacaktı . Bugun 18 aralık , bilemedim ki , hala yumurtlama akıntısı olur mu
Geç döllenme oluyor ya bazen geç çatlayınca adetine yakın benim düzensiz canm 30 35 arasıgenelede 30

Hmm haklısın geç döllenme ihtimali de var . Eğer benim de yumurtam geç çatlamışsa söylemesi ayıp son 2 günde de eşimle ilişki olmuştu. 10 aralıkta olmazsa bugun olsun Nolurrr

Ben hala ağlıyorum ara Ara . Duygusal birşey görmeyeyim , hemen akıyor yaşlar . Ama İnşallah herşey yolunda gider de gebe kalmış olurum . Bat 24 aralık . Çok heyecanlıyım yaa allahım bu ay 2. Denemeydi
benmde 2. deneme canm bat 3 gün geçti bakalım inşallah
ben duygusallıktan ziyade kavga odaklıyım herkesle kavga ediyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…