- 19 Şubat 2016
- 243
- 215
- 103
- 34
Durum ne cnımCanlar adet olmadım bugun , dün akşam ve bugun adet sancım oldu demiştim ya. Göğüslerim dokununca baya acımaya başladı , kasıklarım hala ağrıyor . Allahım nolur psikolojik olmasın da hamiş olayım
Sabret canım bende adet olcak gibi hissediyorum günüm var daha 24 umarum güzel haber alırsın inşallahkızlar bat bugün fakat olmadım hala ağrılarım var adetten 4 gün önce sente lady test yaptım silik çıktı hemşireye attım var bişeyler gel bakalım dedi gittim kan testine bi sevinç 0,05 bile değil yani o yüzden umudumu bitirdim ama benim ağrım oduğunda 1 2 saat içerisinde adetim başladı şuan adet kadar acı sancı değil ama ağrısı hafif biraz daha kaç defa lavaboya çıktım gelen giden yok ne yapmalı ?
Tatlım hala adet olmadım kasık batmalarım var ara ara , göğüslerim hala hassas ve bu sabah bikaç damla kahverengi akıntım vardı . Normalde adet olacağım Zaman çok Ağrı'm olurdu ve kanamam başlardı . Bu ay değişik şeyler var , çok merak ediyorum bat günü ne olacakDurum ne cnım
İnşallah canım hayırlı haberler alasınTatlım hala adet olmadım kasık batmalarım var ara ara , göğüslerim hala hassas ve bu sabah bikaç damla kahverengi akıntım vardı . Normalde adet olacağım Zaman çok Ağrı'm olurdu ve kanamam başlardı . Bu ay değişik şeyler var , çok merak ediyorum bat günü ne olacak
fotoğraflarını saklıyorum kız kendisi çöpteeeeKıskanma al seninde olsun
Pis hamile bizi merakta bırakıp nereye gidiyorsun
İnşaALLAH VARDIR KUZU o çizgiler bende olacakta ben temizlik düşüneceğim ve yerimde duracağım ha offfffffffffff offfffffffff
Ayrıca o pis mişli şeyi bir aydır niye saklıyorsun pislikkk
Bndede var bunlar ama adet tarihim bir hafta var acaba yumurtammı çatlıyorKızlar bugün su kıvamında şeffaf Bi akıntım var kasıklarım ağrıyor , adet de olmadım. İnternette şeffaf su gibi akıntı içim hamilelik belirtisi olabilir diyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda , ne dersiniz ?
ben hamileysem bende de var su gibi resmenKızlar bugün su kıvamında şeffaf Bi akıntım var kasıklarım ağrıyor , adet de olmadım. İnternette şeffaf su gibi akıntı içim hamilelik belirtisi olabilir diyor. Sizin bilginiz var mı bu konuda , ne dersiniz ?
merhaba canım yazamadm yoktum.Hayirlisi olsun :) bu testin adi ne acaba. benim de batima 2 gun var. ben de yapsam mi acaba
bende çok ağladm canmkızlar yaa , benim 3-4 gündür belimden kasığıma vuran , bazen de sadece kasığımda veya sırtımda ağrılarım oluyo . göğüslerim hassas ama uçları hafif acıyo çok değil. valla kafayı yiycem adetime de 1 hafta var. saçma sapan şeylere ağlıyorum, sulu göz olup çıktım yaa.. gebelik belirtisi olabilir mi bu kadar erken bilemedim
Canım benim adetlerim düzenli olarak geliyor 31 günde bir oluyorum . Yani yumurtlama günüm 10 aralıkta olacaktı . Bugun 18 aralık , bilemedim ki , hala yumurtlama akıntısı olur muBndede var bunlar ama adet tarihim bir hafta var acaba yumurtammı çatlıyor
Ben hala ağlıyorum ara Ara . Duygusal birşey görmeyeyim , hemen akıyor yaşlar . Ama İnşallah herşey yolunda gider de gebe kalmış olurum . Bat 24 aralık . Çok heyecanlıyım yaa allahım bu ay 2. Denemeydibende çok ağladm canm
hamile miyim bilmiyorm ama adete 7-8 gün kala ağrı sızı vs oldu bi de huysuzdum çok
Evet ve kokusuz olması enfeksiyon olmadığı anlamına geliyor ya . İnşallah dilediğimiz gibi olur tatlımmben hamileysem bende de var su gibi resmen
Geç döllenme oluyor ya bazen geç çatlayınca adetine yakın benim düzensiz canm 30 35 arasıgenelede 30Canım benim adetlerim düzenli olarak geliyor 31 günde bir oluyorum . Yani yumurtlama günüm 10 aralıkta olacaktı . Bugun 18 aralık , bilemedim ki , hala yumurtlama akıntısı olur mu
yumurtlama gününü neye göre buldun canmCanım benim adetlerim düzenli olarak geliyor 31 günde bir oluyorum . Yani yumurtlama günüm 10 aralıkta olacaktı . Bugun 18 aralık , bilemedim ki , hala yumurtlama akıntısı olur mu
benmde 2. deneme canm bat 3 gün geçti bakalım inşallahBen hala ağlıyorum ara Ara . Duygusal birşey görmeyeyim , hemen akıyor yaşlar . Ama İnşallah herşey yolunda gider de gebe kalmış olurum . Bat 24 aralık . Çok heyecanlıyım yaa allahım bu ay 2. Denemeydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?