- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
Can'ım hani 31 gün ya adet döngüm . Yumurtlama bat tan 14 gün önce oluyor ortalama . Yani bat 24 aralık olduğu için 10 unda yumurtlama olması lazım tahminen ondan dedimyumurtlama gününü neye göre buldun canm
benmde 2. deneme canm bat 3 gün geçti bakalım inşallah
ben duygusallıktan ziyade kavga odaklıyım herkesle kavga ediyorm
canm o tahmini ama benmde tahmini bi süre vardı 14 gün dediğin gibi ama hamileysem ondan önce hamile kaldım benceCan'ım hani 31 gün ya adet döngüm . Yumurtlama bat tan 14 gün önce oluyor ortalama . Yani bat 24 aralık olduğu için 10 unda yumurtlama olması lazım tahminen ondan dedim
inşallah canım benm sabah düşcem yollara aç açHelena seni cok merwk ediyordum..olmamissen sen kesin hamilesin..bize yarin guzel haberler verirsin.
Canim diger testlerine gore baya 2.cizgi koyudur..hadi hayirlisi..Eki Görüntüle 1926837
Kızlar günaydın sabah uyandm yola düştük ne karanlık yahu ben yatmaktan bu kadar olduğunu bilmiyordm.
Bi test yaptm foto atıyorm
Şu an hastanedeyim
Sonunda diğer çizgiyi koyu gördüm
Hayırlısı
Eki Görüntüle 1926837
Kızlar günaydın sabah uyandm yola düştük ne karanlık yahu ben yatmaktan bu kadar olduğunu bilmiyordm.
Bi test yaptm foto atıyorm
Şu an hastanedeyim
Sonunda diğer çizgiyi koyu gördüm
Hayırlısı
Camim bende adedime 8 gun kala kahverengi leke gordum..hastsneyr gittim kan testi yaptim negatif cikti..adet gunuu bekledim ..adetim 2 gun gecti evde test yaltim negatif cikti..ve ben halen adet olmadim.bugun 6 geceli..insallah sen hamilesin.kızlar bana da bişey söyleyinn bat a 5 gün kaldı. dün kahverengi bi akıntı olmuş sabah uyanınca gördüm. bi daha da gelmedi. dün akşam üstü şeffaf ve su kıvamında akıntım oldu o kadar. kasıklarım hala ağrıyor. ben de hamile olabilir miyim yoksa sadece kendimi mi kandırıyorum
ay inşallah tatlımm :)Camim bende adedime 8 gun kala kahverengi leke gordum..hastsneyr gittim kan testi yaptim negatif cikti..adet gunuu bekledim ..adetim 2 gun gecti evde test yaltim negatif cikti..ve ben halen adet olmadim.bugun 6 geceli..insallah sen hamilesin.
kızlar bana da bişey söyleyinn bat a 5 gün kaldı. dün kahverengi bi akıntı olmuş sabah uyanınca gördüm. bi daha da gelmedi. dün akşam üstü şeffaf ve su kıvamında akıntım oldu o kadar. kasıklarım hala ağrıyor. ben de hamile olabilir miyim yoksa sadece kendimi mi kandırıyorum
bende kırmızı çizgiler görmek istiyoruummama daha bat a çoooook. hiç bi belirti de yooooook
bak doğru söyledin tatlım hiç umudumu kesmiycem gibi. bu ay olmazsa da moralimi çok bozmıycam inşallah . eşim dün görev için il dışına çıktı, cuma günü ben de yanına gidicem. eğer gebe kalmışsam süprizzz olur ona da . hadi inşallahKendini kandırıyorsun desem sanki umudunu keseceksin
Eğer leke geldiyse tutunma lekesi olabilir iki gün sonra test yap hadi inşaALLAH
bak doğru söyledin tatlım hiç umudumu kesmiycem gibi. bu ay olmazsa da moralimi çok bozmıycam inşallah . eşim dün görev için il dışına çıktı, cuma günü ben de yanına gidicem. eğer gebe kalmışsam süprizzz olur ona da . hadi inşallah
Canim diger testlerine gore baya 2.cizgi koyudur..hadi hayirlisi..
Kızzz maşaALLAH baya baya hamile görünüyorsun hadi inşaALLAH bize güzel haberler ver.
Sabahın 5 de yola çıksaydın
Görmemişin bi bebeği olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?