Batta geri sayım başladı ( 8 )

Can'ım hani 31 gün ya adet döngüm . Yumurtlama bat tan 14 gün önce oluyor ortalama . Yani bat 24 aralık olduğu için 10 unda yumurtlama olması lazım tahminen ondan dedim
canm o tahmini ama benmde tahmini bi süre vardı 14 gün dediğin gibi ama hamileysem ondan önce hamile kaldım bence
ah bi hamile olsam size söylicem de emin emin konuşamıyorm

Helena seni cok merwk ediyordum..olmamissen sen kesin hamilesin..bize yarin guzel haberler verirsin.
inşallah canım benm sabah düşcem yollara aç aç
çantama stok yapayım çok acıkıyorum
sağlık ocağında da verebilirdm 2 dk da
ama onun sonucu ertesi gün çıkacak
ve eğer hamileysem bi kadın doğumcu görmüş olsun beni o yüzden doğum hastanesine gidicem canım
hiç genel kontrol bile olmadım hamile değilsem de bi baksın ne var ne yok

Kızzz maşaALLAH baya baya hamile görünüyorsun hadi inşaALLAH bize güzel haberler ver.
Sabahın 5 de yola çıksaydın
Görmemişin bi bebeği olmuş

kızlar bana da bişey söyleyinn bat a 5 gün kaldı. dün kahverengi bi akıntı olmuş sabah uyanınca gördüm. bi daha da gelmedi. dün akşam üstü şeffaf ve su kıvamında akıntım oldu o kadar. kasıklarım hala ağrıyor. ben de hamile olabilir miyim yoksa sadece kendimi mi kandırıyorum

Camim bende adedime 8 gun kala kahverengi leke gordum..hastsneyr gittim kan testi yaptim negatif cikti..adet gunuu bekledim ..adetim 2 gun gecti evde test yaltim negatif cikti..ve ben halen adet olmadim.bugun 6 geceli..insallah sen hamilesin.

Kendini kandırıyorsun desem sanki umudunu keseceksin
Eğer leke geldiyse tutunma lekesi olabilir iki gün sonra test yap hadi inşaALLAH

Kendini kandırıyorsun desem sanki umudunu keseceksin
Eğer leke geldiyse tutunma lekesi olabilir iki gün sonra test yap hadi inşaALLAH
bak doğru söyledin tatlım hiç umudumu kesmiycem gibi. bu ay olmazsa da moralimi çok bozmıycam inşallah . eşim dün görev için il dışına çıktı, cuma günü ben de yanına gidicem. eğer gebe kalmışsam süprizzz olur ona da . hadi inşallah

Hadi inşaALLAH canım :)
Süper bir süpriz olur ama olmada üzülmek yok aylar bizim çok şükür

Helena ayy canım hadi bakalım hayırlı haberler bekliyorum senden

Canim diger testlerine gore baya 2.cizgi koyudur..hadi hayirlisi..

Kızzz maşaALLAH baya baya hamile görünüyorsun hadi inşaALLAH bize güzel haberler ver.
Sabahın 5 de yola çıksaydın
Görmemişin bi bebeği olmuş

Kızlar evet hamileyim
Benmki kocaman olmuş 2300 değer
Doktor 1500 üstüne çıkınca kese görebiliyoruz , kendini gösterirse dış gebelik kimyasal ve mol gebelik riskleri ortadan kalkacak dedi. Ve gördük fotosunu aldım eşime gidiyorum.
Kese göremeyiz diye eşimle gitmedim tüh o da istiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…