çok sevindim yaaa nasıl bi duyguKızlar evet hamileyim
Benmki kocaman olmuş 2300 değer
Doktor 1500 üstüne çıkınca kese görebiliyoruz , kendini gösterirse dış gebelik kimyasal ve mol gebelik riskleri ortadan kalkacak dedi. Ve gördük fotosunu aldım eşime gidiyorum.
Kese göremeyiz diye eşimle gitmedim tüh o da istiyordu
Canım ne kadarlık sormayı unuttm o kadar çok şey sordum ki ama bi aylık mı oluyor son adet tarihi mi baz alınıyor neçok sevindim yaaa nasıl bi duygune kadarlıkmış şimdi yani. allah güzel bi hamilelik geçirmeyi sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş kaç ay denedikten sonra hamile kaldın acaba
Kızlar evet hamileyim
Doktor 1500 üstüne çıkınca kese görebiliyoruz , kendini gösterirse dış gebelik kimyasal ve mol gebelik riskleri ortadan kalkacak dedi. Ve gördük fotosunu aldım eşime gidiyorum.
aaaaa çok şükürr tatlımm , gözün aydınn ..Kızlar evet hamileyim
Canim bende geçen ay 6 7 gün önce yaptım testi dayanamayıp aynı dediğin gibi önce negatif çıktı epey bi geçince çok silik çıktı. Sonra adet oldum . Bildiğim kadarıyla ilk 10 dk geçerli sonrası geçerli değilmerhaba arkadaşlar,
bat a 7 gün var dayanamayıp test yaptım biraz önce. önce negatif görüp üzüldüm fakat 1 saat sonra kadar tekrar çöpe atmak için bakınca çok çok çok silik bir çizgi gördüm. sizce geçersizmidir ?
aminn canım benmOfffffffffff canım benim çokkkk sevindim ama sen en başından beri biliyordun ,hissediyordun yani ALLAH sana bağışlasın canım yaaaa
Kuzum benim .....
Bizede dua et olur mu ,,,ohhhhhh ne mutlusundur sen şimdi
Canim inan bende herseyden bi belirti çıkarmak için uğraşıyorum resmen bu ay çok Üşüyorum acaba hamilelik belirtisi mi diye düşünüyorumbende öyle biliyorum ama bi umut işteteşekkürler
canım öncelikle bata 7 gün varken çıkması zaten zor umudunu kaybetmeresmini atıyorum arkadaşlar
aaaaa çok şükürr tatlımm , gözün aydınn ..çok mutlu oldum darısı bize artık
Helena canim tebrikler cok sevindim..insallah sag salim kucagina alirsin..insallah hamileligin guzel gecer.darisi bizlerin basina
aminn canım benm
senin de hakkın var bu topicte buluştuk beraber geçirdik her şeyi
Hakkını helal et canm du ederim
çok mutlu olamıyorm canm korkular basıyor nası olcak diye
hissettiğimden ve takibe aldığım için aniden heyecan yapamadm haklısın. test bozuksa gebe çıkmayacaktm onu biliyordum
demir hapıda verdi bu arada
yok maddi olarak değil canm doğurma sağlığı vsTatlım bak sen ya. Çok çok sevindim senin adına kuzum benimmmmm hiç korkma rızkıyla gelir o oyyyyy küçücük bebeğe ne yedireceğim diye mi düşünüyorsun :))) süt ver süttt
yok maddi olarak değil canm doğurma sağlığı vs
Karbonatla masıl oluyormuş ki, bi duymuştum da unuttum ya:) benim de verdipim oaranın haddi hesabı yok yaa :)Ya ne tedirgini mutlu ol beklemekte çok güzel değil mi
Sen biraz daha bekle en ucuzu karbonat al hergün dene yavv testlere parada dayanmıyor
Ben sağlamına 5 ayda bin tl vermişimdirYok ovulasyon yok gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?