Batta geri sayım başladı ( 8 )

kızlar bata 5 gün kala yani dün akşam test yaptım negatif ama insanız işte umudumu hkaybetmiyorum . internette bi yazı gördüm döllenmeden 10 gün sonra negatif çıkma olasılığı çok yüksekmiş . bat günü tekrar yapıcam test bakalım..

Buarada benim de 7 gün var bata, buakşam yaptım test , tertemiz bir negatif dahaa
tatlım ben de aynı dün akşam yaptım negatif çıktı. yani daha bat a var . umudumuzu kaybetmeyelim ben bat günü tekrar yapıcam . olmazsa da üzülmeyelim , illa ki olur . rabbim zamanını biliyor

Kızlar benim adetim 8 aralıktı bugün bugün 12.gün geçen ay 9.gün ovulasyon testlerimde çift çizgiyi yakalamıştım bu ay hala yakalayamadım neden sizce

Bu sabah da yaptım, ilk çişte belki çıkar diye ama, yok , bi kaç gün sonra işallah , umut var daha

Bu sabah da yaptım, ilk çişte belki çıkar diye ama, yok , bi kaç gün sonra işallah , umut var daha
Kızlar benim adetim 8 aralıktı bugün bugün 12.gün geçen ay 9.gün ovulasyon testlerimde çift çizgiyi yakalamıştım bu ay hala yakalayamadım neden sizce
değişiyor her ay aynı zamanda olmayabiliyormuş

evet canım. bugun benim midem iyi değil. böyle tam bulanıyo da diyemem ama var yani bişeyler normal değil. bi de çok halsizim hasta gibi.. belki de psikolojik bilemiyorum..sende var mı bu tarz değişimler

iyi canm dinleniyorm havada soğuk
valla haberde verdik millete çok yeni ama eşim durmadı
heves etmiş demek
annemlere yüz yüze diyelim dedik bugün gidicez
ay nası dicem babama

Karşına alırsın dersin ,babacığım biz seviştik bebek yaptık kutlama için geldik
Var mı rahatsızlıklar bak bize hiç tüyo vermiyorsun ,,nasıl yaptın ,,belirtiler ne oldu
Detay verme haa

Karşına alırsın dersin ,babacığım biz seviştik bebek yaptık kutlama için geldik
Var mı rahatsızlıklar bak bize hiç tüyo vermiyorsun ,,nasıl yaptın ,,belirtiler ne oldu
Detay verme haa
nankör diyosun
şu an hiç belirti yok turp gibiyim
zaten gün gün paylaştım kuşum sizle ama gebeliğim kesin değildi tabi

en temelden başlayım adet biter bitmez gün aşırı tavisye ediyorm biz hemen başladık ve muhtemelen adet bitince bi kaç gün önce tuttu. o takvimdeki yumurtlama tarihinden çok önceydi. bebek fikriyle ilişki oluyordu çünkü gün aşırı diyordum ben ama o an aklımıza gelmiyor tabi açıkca yazayım

birde stres vs diyoruz ya ben zaten çok stresliyim bebeği kafama takmadım ama düğünüm yeni olmuş bitmiş psikolojik olarak o düğün süreci yıpratmıştı zaten. tamam çok mutluyduk o ayrı .

ayaklarımı her ilişki sonrası yatak başlığına diktim 1 saat öyle durdum üşenmeden
doksan derece dik değildi ama havadaydı
belki onu yapmasamda tutardı bilmiyorm ama yaptım
sonra bi hafta sonra zaten dedim size yatak yorgan yatıyorum kasıklarım batıyor diye
bi de ağlıyordum en ufak şeye
şimdi de en ufak şeyde bağırıyorm eşime anneme babama hormanlar tavan
normalde yaşamadığım bi ağrıydı. göğüs ağrım olmadı yok denecek kadar az oldu bi gece ağrı saplandı ve gitti
bata 1-2 gün kala çok ağrıdı ağırlaştı göğüsler.

ha bir de ben lazere gidiyordm bekarken o zaman bir kontrol için kadın doğumcuya gittim hormon mu bozuk vs diye.
kanda normal çıktım adette düzenli bu durumda hormon bozuk olmuyor dedi. ama aşırı tüylenme genetikte olabilir. yumurtaların görüntüsüde incili mi neymiş pco ya benziyor ama tom pco diyemeyiz sana dedi. bana 3 ay diane kullan gel dedi. kullandm gittim doktor izne çıkmış sonra ben başka hastaneye gittim o da 1 yıllık bi ilaç yazdı pco olabilrsin diye ama kimse net teşhis koyamadı ben meraktan gittim başıma iş açtım
doktor dediki bu ilacı ister kullan ister kullanma. annemde kızdı 1 sene ilaç mı kullanılır kendini mahvedeceksin dedi. iyi ki kullanmadım bak o zamanlar korktum bende bi şey mi var diye.
yani bunuda yazıyorum ki sıkıntısı vs olana umut olsun.
gerçi adeti düzenli her kadının bebeği olmasında sorun yokmuş
diğer türlü de olur tabi her şey Allah tan

Yuhhh yaa vur dedim öldürdün 2 saatttir okuyorum

Kuzu ALLAH razı olsun ne güzel anlatmışsın,ne iticiydi ya öyle ayakları dikledim falan
Şaka şaka bende hepsini denedim ama bir tuhaflık var biz yanlış yapıyor olmalıyız
Tamam tamam ciddi olacağım Kuzu zamanı belli ya kim ne derse desin yazılan oluyor işte
Bak bu durumu anlatan birşey var

evet canım zamanı vardır
ölümün doğumun saati vardır
tez zamanda olsun bebişin inşallah canım
dualarını okuyorsun zaten içini ferahlatır.
bu ay yapmıyorsun dimi çalışma

evet canım zamanı vardır
ölümün doğumun saati vardır
tez zamanda olsun bebişin inşallah canım
dualarını okuyorsun zaten içini ferahlatır.
bu ay yapmıyorsun dimi çalışma

Yok kuzu önümüz ay artık Ama süpriz olursa hiçde hayır istemiyimmm demem
Kuzu Allah senin bebeğine sağlık versin inşaALLAH.
Baksana olmayınca herkes terketti bizi ağlıyom burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…