Bence evettKızlar adetime 4-5 gün var sizce pozitif mi
tatlım ben de aynı dün akşam yaptım negatif çıktı. yani daha bat a var . umudumuzu kaybetmeyelimBuarada benim de 7 gün var bata, buakşam yaptım test , tertemiz bir negatif dahaa
değişiyor her ay aynı zamanda olmayabiliyormuşKızlar benim adetim 8 aralıktı bugün bugün 12.gün geçen ay 9.gün ovulasyon testlerimde çift çizgiyi yakalamıştım bu ay hala yakalayamadım neden sizce
evet canım. bugun benim midem iyi değil. böyle tam bulanıyo da diyemem ama var yani bişeyler normal değil. bi de çok halsizim hasta gibi.. belki de psikolojik bilemiyorum..sende var mı bu tarz değişimlerBu sabah da yaptım, ilk çişte belki çıkar diye ama, yok , bi kaç gün sonra işallah , umut var daha
kuzu napıyosun yaaaaKızlar çok erken umutsuzluğa kapılıyorsunuz milletin battan 6 gün sonra belli oluyor
ahahah tam şu anda yazdım bak üstte hemde yazını görmeden yazdım kızzz
ahahah tam şu anda yazdım bak üstte hemde yazını görmeden yazdım kızzz
iyi canm dinleniyorm havada soğukYerim seni kuzummmmm seni çok özledim nasılsın taze anne
iyi canm dinleniyorm havada soğuk
valla haberde verdik millete çok yeni ama eşim durmadı
heves etmiş demek
annemlere yüz yüze diyelim dedik bugün gidicez
ay nası dicem babama
bu arada ilişkide yasak bize
adamcağız yeni evlenmişti söyledm doktor yasakladı diye tamam diyo adama yazık oldu
Karşına alırsın dersin ,babacığım biz seviştik bebek yaptık kutlama için geldik
Var mı rahatsızlıklar bak bize hiç tüyo vermiyorsun ,,nasıl yaptın ,,belirtiler ne oldu
Detay verme haa
Yuhhh yaa vur dedim öldürdün 2 saatttir okuyorum
Kuzu ALLAH razı olsun ne güzel anlatmışsın,ne iticiydi ya öyle ayakları dikledim falan
Şaka şaka bende hepsini denedim ama bir tuhaflık var biz yanlış yapıyor olmalıyız
Tamam tamam ciddi olacağımKuzu zamanı belli ya kim ne derse desin yazılan oluyor işte
Bak bu durumu anlatan birşey var
Eki Görüntüle 1927563
evet canım zamanı vardır
ölümün doğumun saati vardır
tez zamanda olsun bebişin inşallah canım
dualarını okuyorsun zaten içini ferahlatır.
bu ay yapmıyorsun dimi çalışma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?