Batta geri sayım başladı ( 8 )

Yok kuzu önümüz ay artık Ama süpriz olursa hiçde hayır istemiyimmm demem
Kuzu Allah senin bebeğine sağlık versin inşaALLAH.
Baksana olmayınca herkes terketti bizi ağlıyom burda
Kuzular ben burdayım , hiç bırakır mıyım sizi ben de heyecanla bekliyorum bat ı . Bir günü daha geride bıraktım kaldı 3 . Göğüs Ağrı'm var . Bi de Helena cığım benim dün sol kasığımda şiddetli Ağrı'm oldu bugun de aynı ağrı sağ kasığımda oldu . Ne dersin belirti olabilir mi ?Başka da birşey yok . Bekliyorum

Benim de reglim yeni bitti. Helena testini ilk attiginda bile cikmisti cnm senin bebisin.hayirla ugurla nurlarla gelsin.goreceksin hayatinda hic tatmadigin bir aşk yasayacaksin simdiye kadar kimi sevdiysen yalaaaan en buyugu geliyor gumbur gumburrabbim isteyen herkese versin ins.bende calismalara baslicam hadi bakalim sansim dönsün bu ay artik

Bata 1 hafta kala gelir yine yok batmaydi yok akintiydi yok halsizlikti yok çişim su renk yok şuyum bu renk baslarim bende
Sorma ben de aynıyım 1 haftadır yok kasığım battı yok göğsüm acıyo, yok belim ağrıyo diye diye bugüne geldim , kaldı 3 günüm . Kırmızıları görmezsem iyi

bat 1. gün mü canm 3 kaldı derken onu anlamadm
belirti olabilir benmde kasıklar ağrımıştı inşallah vardır canm
bende de başka şey olmadı
bulantı 7. hafta sanırım öyle okudum

canım benim Allah razı olsun duaların için
çok tatlısın
sende bi tane vardı dimi
sağlığı yerinde olsun inşallah dua istiyorm sizden

Aslinda canim kalp atsi 6 7 haftada duyulmaya basliyor..bazilarida 6 haftalikkende kalp atisini duymuyor..ben 7 haftalikken duymustum..
bana doktor büyümüş mü gel bakalım dedi canım şimdi hatırladm
hatta önce 1 hafta dedi sonra yok 10 gün sonra gel dedi
10 gün sonrası 29 aralık perşembe canm
acaba 30 aralık cumaya mı alsam garanti olsun belki kalbi duyarız

Bence gec gitsen daha iyi olur en azindan kalp atsini gorursun..

Canım mrb benim adetime 6 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi ve eşimle bu ay sadece 3 kere ilişki oldu yumurtalıgım yere oturdugum zaman batıyor sanki çok ekşime geliyo ve gaz var o kadar sence bişey varmıdır...

Helena gozun aydın senin testlerden belliydi zaten ama kesinlesmis sevindim hayırlısı bakalım artık dogum icin gunleri sayarsın

bat 1. gün mü canm 3 kaldı derken onu anlamadm
belirti olabilir benmde kasıklar ağrımıştı inşallah vardır canm
bende de başka şey olmadı
bulantı 7. hafta sanırım öyle okudum
Can'ım bat 24 aralık . 3 gün kaldı derken onu kastettim bugun göğüslerim daha çok acıyor . Ama Bi yandan da adet olacakmışım gibi hissediyorum bilemiyorum ki kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…