- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
Ben yapmaya korkuyorum ya , o kadar test yapıcam bat günü dedim yarın eczaneden alacaktım hatta . Şimdi de adet olacakmışım gibi hissediyorum sanki ... Gecikmeyi mi beklesemGünaydın kızlar.. bir sabah çişi daha negatif... kaldı bata 5 gün bakalımm
ilk 1-2 dakikada çıkmayan ikinci çizgi doğru değildir. 25 dk sonra çıkan çizgi önemsizdirkızlar bende bekliyorum beklenen adet tarihim yarın adet olacakmış gibi ağrım var 2 gündür göğüslerim çok fena acıyor hatta bu gece çok sızladı yahu..sürekli gidip tuvalete kontrol ediyorum sanki adet olacak gibiyim benimde 4. denemem bakalım gelişmeleri yazacağim burdan.5gün varken pro clinic diye bir test yaptm 25 dk sonra o kadar hafif bir çzgi verdi ki spot ışıkları altında ancak gözüküyor bakalım.test yapmaktan yıldım valla off..
kaliteye göre yavaşlama ne demek onu anlamadım ama en ucuz testler bile eğer hamile isen verir ikinci çizgiyi. 1-2 dk içinde.evet haklısın ama umut fakirin ekmegişaka bir yana çok düşük olursa ve test kalitesine göre yakalama oranı yavaşlıyor ya onu dedim bende öyle düşünüyorum cnım
inşallah canım yaaaa ama olacakmışım gibi ağrım var dik yürüyemiyorum kasılıyorumkaliteye göre yavaşlama ne demek onu anlamadım ama en ucuz testler bile eğer hamile isen verir ikinci çizgiyi. 1-2 dk içinde.
inşallah hamilesindir . gönülden geçen o tabi.
canım adetin bitim tarihi sayılmaz.birde kızlar bişiy sorcam siz adetinizin bitim tarihini kan bitene kadar mı sayıyorsunuz benim son gün açık kahve gibi bir akıntı geliyor çokkk çokkk nadir ben onuda adet gününe ekliyorum ama o gün temizlenmiyorum diyede günahanmı giriyor düşünmüyor değilim
biliyorum canım da ben onu gebelik için sormadımcanım adetin bitim tarihi sayılmaz.
gebelik takibinde adet başlangıc günü itibariyle hesaplanır
anladım. diğer türlü de netten araştırabilirsin . ne gibi durumlarda tekrar abdest almak gerektiğini.biliyorum canım da ben onu gebelik için sormadım
canım senin bat geldi miBen yapmaya korkuyorum ya , o kadar test yapıcam bat günü dedim yarın eczaneden alacaktım hatta . Şimdi de adet olacakmışım gibi hissediyorum sanki ... Gecikmeyi mi beklesem
24 aralıkta benim bat canımmcanım senin bat geldi mi
az kalmış senin de hayırlı haberlerini alırız inş24 aralıkta benim bat canımm
ahh canım ya inşallah olur senin kaç günün var gel beraber bekleyelimmbat a son 10 günallahım nolur yaşadığım imtihanlar hatrına eğer hayırlı olacaksa yeni yıla girerken bana bi umut kaynağı gönder .bi yaşama sebebine çok ihtiyacım var
Beklemek en mantıklısı tabi de, ben bekleyemiyomBen yapmaya korkuyorum ya , o kadar test yapıcam bat günü dedim yarın eczaneden alacaktım hatta . Şimdi de adet olacakmışım gibi hissediyorum sanki ... Gecikmeyi mi beklesem
bugünü saymazsam 10 günahh canım ya inşallah olur senin kaç günün var gel beraber bekleyelimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?