canım bilemedim inşallah vardırrrCanım mrb benim adetime 6 gün var önceki aylar hamilelik belirtileri yaşardım çıkmazdı adet sancımda olurdu ama bu ay ne adet sancım var ne de hamilelik belirtisi ve eşimle bu ay sadece 3 kere ilişki oldu yumurtalıgım yere oturdugum zaman batıyor sanki çok ekşime geliyo ve gaz var o kadar sence bişey varmıdır...
darısı sana canım,bu ay ara verdin miHelena gozun aydın senin testlerden belliydi zaten ama kesinlesmis sevindim hayırlısı bakalım artık dogum icin gunleri sayarsın
BENIM YARIN SONbugünü saymazsam 10 günsenin canım
fotosu var mı testin bakalım canmkızlar bende bekliyorum beklenen adet tarihim yarın adet olacakmış gibi ağrım var 2 gündür göğüslerim çok fena acıyor hatta bu gece çok sızladı yahu..sürekli gidip tuvalete kontrol ediyorum sanki adet olacak gibiyim benimde 4. denemem bakalım gelişmeleri yazacağim burdan.5gün varken pro clinic diye bir test yaptm 25 dk sonra o kadar hafif bir çzgi verdi ki spot ışıkları altında ancak gözüküyor bakalım.test yapmaktan yıldım valla off..
BENIM YARIN SONbugünü saymazsam 10 günsenin canım
senin bişey kalmamış ya belirtilerin var mı?BENIM YARIN SON
ASLINDA HEP 31 GÜN DE OLUYORUM AMA NEDENSE TAKVİM BU AY 32 .GÜNDE ADET TRİHİ DEMİŞ BENDE BEKLİYORUM
ŞU AN İŞTEYİM FOTOSU YOK AMA ATMADIMfotosu var mı testin bakalım canm
SÖYLEKİ HERAN ADET OLACAKMIŞ GİBİYİM AKINTIM ÇOK DEĞİL AMA VAR YİNEDE BİRDE KASIKLARIM AĞRIYOR GÖĞÜSLERİN ÇOK ACIYOR AMA ADET OLACAĞİM DİYE SANIRIM TABİ İNŞALLAH OLMAZDAsenin bişey kalmamış ya belirtilerin var mı?
adetime 5 gün kala test yaptım negatif çıktısenin bişey kalmamış ya belirtilerin var mı?
canım benm kanama bitince abdest alıyorm ama tekrar senin dediğin gibi açık renklerde lekelenmem olunca o bitince yine abdest alıyorum adetten sayıyorum yanibirde kızlar bişiy sorcam siz adetinizin bitim tarihini kan bitene kadar mı sayıyorsunuz benim son gün açık kahve gibi bir akıntı geliyor çokkk çokkk nadir ben onuda adet gününe ekliyorum ama o gün temizlenmiyorum diyede günahanmı giriyor düşünmüyor değilim
inş allah gönlüne göre verir canım ya güzel bi duygu olsa gerek umarım adet olmazsınSÖYLEKİ HERAN ADET OLACAKMIŞ GİBİYİM AKINTIM ÇOK DEĞİL AMA VAR YİNEDE BİRDE KASIKLARIM AĞRIYOR GÖĞÜSLERİN ÇOK ACIYOR AMA ADET OLACAĞİM DİYE SANIRIM TABİ İNŞALLAH OLMAZDA
canım hayrolsun ne yaşadın kibat a son 10 günallahım nolur yaşadığım imtihanlar hatrına eğer hayırlı olacaksa yeni yıla girerken bana bi umut kaynağı gönder .bi yaşama sebebine çok ihtiyacım var
geçen ay da kendime kendime kurmuştum 1 hafta kala kan tsti yaptırdım negatif çıktı o yüzden şimdi yaptırmıcam 1 -2 gün geçsin bari diyorum yarında olmazam eğer hamileyim diyebilirm çünkü adetim hiç sekmedisenin bişey kalmamış ya belirtilerin var mı?
inşallah canım darısı hepimizin başınainş allah gönlüne göre verir canım ya güzel bi duygu olsa gerek umarım adet olmazsın
teşekkürler canım :)canım benm kanama bitince abdest alıyorm ama tekrar senin dediğin gibi açık renklerde lekelenmem olunca o bitince yine abdest alıyorum adetten sayıyorum yani
canım benim de öyle adet en fazla bir gün geri atar iki günü bulmadı hiç şimdiye kadar. erken test yapınca cıkmama olasılığı çok yüksek aslında bunu herkes bılıyo da sabırsızız işte. bazılarında çıkması da biraz şans işi. sabredip adetin geçmesini beklicez ne kadar zor olsa da en garanti öyle sonucta.geçen ay da kendime kendime kurmuştum 1 hafta kala kan tsti yaptırdım negatif çıktı o yüzden şimdi yaptırmıcam 1 -2 gün geçsin bari diyorum yarında olmazam eğer hamileyim diyebilirm çünkü adetim hiç sekmedi
aynen günü gelmeden test yapmaktan o kadar yıprandım ki hep negatif hep negatif bırtek ovulasyonda gördüm çift çizgicanım benim de öyle adet en fazla bir gün geri atar iki günü bulmadı hiç şimdiye kadar. erken test yapınca cıkmama olasılığı çok yüksek aslında bunu herkes bılıyo da sabırsızız işte. bazılarında çıkması da biraz şans işi. sabredip adetin geçmesini beklicez ne kadar zor olsa da en garanti öyle sonucta.
eşimle sıkıntılarım oldu maddi manevi zor bi yıl geçirdim. böyle olunca boşlukta hissettim kendimicanım hayrolsun ne yaşadın ki
amin canım inşallah bende senin gibiyim eşimle bir sıkıntım yok şimdi ama maddi ve insanlar yüzünden çok tartışıyoruzeşimle sıkıntılarım oldu maddi manevi zor bi yıl geçirdim. böyle olunca boşlukta hissettim kendimiyeni bi yaşama sebebine ihtiyacım var yada beni çook mutlu edecek bi habere. bebeği olan herkes hayatını ona adadığını onun tam bi yaşam kaynağı olduğunu söylüyo. insan kendini unutoymus onu yasıyomus sadece. benim de kendimi unutmam lazım. tabı yıne rabbım hayırlı evlat versın herseyden önce
canım benim bu daha ilk ayım ilk deneme sayılır. geçen ay da korunma olmadı ama ne ovulasyon ne baska bısey bılmıyodum yanı zaten sadece uc kere birleşme oldu ona rağmen uc dort gun önceden test yaptım neye dayanarak bilmiyorumaynen günü gelmeden test yapmaktan o kadar yıprandım ki hep negatif hep negatif bırtek ovulasyonda gördüm çift çizgibekleyelim yapmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?