Batta geri sayım başladı ( 8 )

canım bilemedim inşallah vardırrr

fotosu var mı testin bakalım canm

canım benm kanama bitince abdest alıyorm ama tekrar senin dediğin gibi açık renklerde lekelenmem olunca o bitince yine abdest alıyorum adetten sayıyorum yani

canım benim de öyle adet en fazla bir gün geri atar iki günü bulmadı hiç şimdiye kadar. erken test yapınca cıkmama olasılığı çok yüksek aslında bunu herkes bılıyo da sabırsızız işte. bazılarında çıkması da biraz şans işi. sabredip adetin geçmesini beklicez ne kadar zor olsa da en garanti öyle sonucta.

aynen günü gelmeden test yapmaktan o kadar yıprandım ki hep negatif hep negatif bırtek ovulasyonda gördüm çift çizgibekleyelim yapmayalım

canım hayrolsun ne yaşadın ki
eşimle sıkıntılarım oldu maddi manevi zor bi yıl geçirdim. böyle olunca boşlukta hissettim kendimi yeni bi yaşama sebebine ihtiyacım var yada beni çook mutlu edecek bi habere. bebeği olan herkes hayatını ona adadığını onun tam bi yaşam kaynağı olduğunu söylüyo. insan kendini unutoymus onu yasıyomus sadece. benim de kendimi unutmam lazım. tabı yıne rabbım hayırlı evlat versın herseyden önce

amin canım inşallah bende senin gibiyim eşimle bir sıkıntım yok şimdi ama maddi ve insanlar yüzünden çok tartışıyoruz

aynen günü gelmeden test yapmaktan o kadar yıprandım ki hep negatif hep negatif bırtek ovulasyonda gördüm çift çizgibekleyelim yapmayalım
canım benim bu daha ilk ayım ilk deneme sayılır. geçen ay da korunma olmadı ama ne ovulasyon ne baska bısey bılmıyodum yanı zaten sadece uc kere birleşme oldu ona rağmen uc dort gun önceden test yaptım neye dayanarak bilmiyorum tabı kı sonuc negatıf. cok duzenlı bı adetım olmasına guvendım galıba. bu ay tüm kurallara uyduk bakalım kendimi hemen olmaz dıye ınandırmaya calısıyrum ama caktırmadan da gun saymaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…