canım ben bebek icin ugrasmıyorum ya ne biliyim birden bıcak gibi kesti istegim:) korunmuyorum tabi ama beklemiyorum dadarısı sana canım,bu ay ara verdin mi
kızlar ara vermeyin yaa
rahatlık en iyisicanım ben bebek icin ugrasmıyorum ya ne biliyim birden bıcak gibi kesti istegim:) korunmuyorum tabi ama beklemiyorum da
amin canım inşallaheşimle sıkıntılarım oldu maddi manevi zor bi yıl geçirdim. böyle olunca boşlukta hissettim kendimiyeni bi yaşama sebebine ihtiyacım var yada beni çook mutlu edecek bi habere. bebeği olan herkes hayatını ona adadığını onun tam bi yaşam kaynağı olduğunu söylüyo. insan kendini unutoymus onu yasıyomus sadece. benim de kendimi unutmam lazım. tabı yıne rabbım hayırlı evlat versın herseyden önce
eşimle sıkıntılarım oldu maddi manevi zor bi yıl geçirdim. böyle olunca boşlukta hissettim kendimiyeni bi yaşama sebebine ihtiyacım var yada beni çook mutlu edecek bi habere. bebeği olan herkes hayatını ona adadığını onun tam bi yaşam kaynağı olduğunu söylüyo. insan kendini unutoymus onu yasıyomus sadece. benim de kendimi unutmam lazım. tabı yıne rabbım hayırlı evlat versın herseyden önce
ee kızlar maddi olarak sıkıntı varsa bebeğe yansımaz mıamin canım inşallah bende senin gibiyim eşimle bir sıkıntım yok şimdi ama maddi ve insanlar yüzünden çok tartışıyoruz
evet canımrahatlık en iyisi
daha geçen ay ilkti dimi senin
maddi sıkıntı vardı canım yavaş yavaş atlatıyoruz şükür ama geçmişte olsa sıkıntısı yetiyo işte insanaee kızlar maddi olarak sıkıntı varsa bebeğe yansımaz mı
Paranın yokluğundan değil ki bizim sorunlar paranın bölüşülmesinden kaynaklı bende çalışıyorum.Ama eşim benim çalıştığıma el koymak istiyor kasa ben olayım diyor.olmaz oyle diyorum 1 ay canım çıkıyor ben para isteyeme diyorum allahh başlıyorz ama anlaşmaya varıcazee kızlar maddi olarak sıkıntı varsa bebeğe yansımaz mı
o kötü canım ya bayan olarak bende çalışıyorum tabi ki amacım rahat bi aile hayatı sürmek ama insan emeğinin karşılığını da olduğu gibi vermek istemez. eminim sende destek oluyosundur ama tamamen maaşı vermek bana da ters vallaParanın yokluğundan değil ki bizim sorunlar paranın bölüşülmesinden kaynaklı bende çalışıyorum.Ama eşim benim çalıştığıma el koymak istiyor kasa ben olayım diyor.olmaz oyle diyorum 1 ay canım çıkıyor ben para isteyeme diyorum allahh başlıyorz ama anlaşmaya varıcaz
ayy hadi inşallah canım :)Kızlar merhababata son 2 gün . Bugun kasıklarım çok battı adet oldum sandım lavaboya gittim açık renkli sulu akıntım olmuş . Daha birşey yok henüz , göğüs uçlarıma dokunamıyorum , adet mi olucam acaba yaa
inşallah gebesindir canım. ben de bu sabah mide bulantısıyla uyandım. kahvaltıda yumurta kokusundan çok rahatsız oldum . hala daha bulanıyor . ya midemi üşüttüm ya da bebiş var. bekliyorumbu arada bende adet olmadım 33.günüm bugün :)
bat a son 9 günrüyamda adet oluyordum bu ay da olmadı diye üzülüyordum
canım tabirlere baktım bak ne yazıyo ''Rüyada bir kadının adet görmesi, genel anlamda hayırlı bir rüya sayılır. Rüya sahibinin hastaysa şifa bulmasına, evliyse çocuk sahibi olacağına yorumlanır.''kuzum belki de hamilesindir. rüyalar tersine çıkarmış ya
oh oh hadi inşallah canım ya artık gebe kalalımmcanım tabirlere baktım bak ne yazıyo ''Rüyada bir kadının adet görmesi, genel anlamda hayırlı bir rüya sayılır. Rüya sahibinin hastaysa şifa bulmasına, evliyse çocuk sahibi olacağına yorumlanır.''
canım yok yapmadım ben sadece gün saydım adetin 1. gününden başlayarak 14. gün yumurtlama günüymüş diye geçiyodu. ondan 3 4 gün önce ve sonra günaşırı ilişki gerekiyomuş. onu uyguladım sadece başka da bişey yapmadım valla. son dokuz günüm kaldı herhangi bi değişikliş yok bende. ama ben zaten adet olduğumda da hiç ağrı sızı vücutta bi değişiklik olmaz yani günümden bilirim sadece olacağımı. o yüzden nasıl bi belirti olacağını da bilmiyorumoh oh hadi inşallah canım ya artık gebe kalalımmbu arada vücut ısısı takibi yapmış mıydın hiç ? yani yumurtlama gününü belirlemek için . herkeste geçerli mi acaba merak ettim. internette görüyorum sürekli de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?