Batta geri sayım başladı ( 8 )

amin canım inşallah

amin canım inşallah bende senin gibiyim eşimle bir sıkıntım yok şimdi ama maddi ve insanlar yüzünden çok tartışıyoruz
ee kızlar maddi olarak sıkıntı varsa bebeğe yansımaz mı

ee kızlar maddi olarak sıkıntı varsa bebeğe yansımaz mı
Paranın yokluğundan değil ki bizim sorunlar paranın bölüşülmesinden kaynaklı bende çalışıyorum.Ama eşim benim çalıştığıma el koymak istiyor kasa ben olayım diyor.olmaz oyle diyorum 1 ay canım çıkıyor ben para isteyeme diyorum allahh başlıyorz ama anlaşmaya varıcaz

o kötü canım ya bayan olarak bende çalışıyorum tabi ki amacım rahat bi aile hayatı sürmek ama insan emeğinin karşılığını da olduğu gibi vermek istemez. eminim sende destek oluyosundur ama tamamen maaşı vermek bana da ters valla

Kızlar merhaba bata son 2 gün . Bugun kasıklarım çok battı adet oldum sandım lavaboya gittim açık renkli sulu akıntım olmuş . Daha birşey yok henüz , göğüs uçlarıma dokunamıyorum , adet mi olucam acaba yaa​

Bata 8 guuunnnnnn böyle arada adet olacakmış gibi his olur ya aha dersin birkaç güne olurum öyle his geliyor gir içeri gir çıkma

Bata 8 guuunnnnnn böyle arada adet olacakmış gibi his olur ya aha dersin birkaç güne olurum öyle his geliyor gir içeri gir çıkma

kuzum belki de hamilesindir. rüyalar tersine çıkarmış ya
canım tabirlere baktım bak ne yazıyo ''Rüyada bir kadının adet görmesi, genel anlamda hayırlı bir rüya sayılır. Rüya sahibinin hastaysa şifa bulmasına, evliyse çocuk sahibi olacağına yorumlanır.''

oh oh hadi inşallah canım ya artık gebe kalalımm bu arada vücut ısısı takibi yapmış mıydın hiç ? yani yumurtlama gününü belirlemek için . herkeste geçerli mi acaba merak ettim. internette görüyorum sürekli de

canım yok yapmadım ben sadece gün saydım adetin 1. gününden başlayarak 14. gün yumurtlama günüymüş diye geçiyodu. ondan 3 4 gün önce ve sonra günaşırı ilişki gerekiyomuş. onu uyguladım sadece başka da bişey yapmadım valla. son dokuz günüm kaldı herhangi bi değişikliş yok bende. ama ben zaten adet olduğumda da hiç ağrı sızı vücutta bi değişiklik olmaz yani günümden bilirim sadece olacağımı. o yüzden nasıl bi belirti olacağını da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…