Batta geri sayım başladı ( 8 )

Göğüslerim acayip şişti ama acımıyor göbeğim 10 gündür şiş ve çok afedersiniz sürekli gazım var akıntım da kesilmedi normalde reglimden 2 gün önce kesilirdi anlayamıyorum sırtım ve belim ağrıyor psikolojik olabilirmi bunlar

psikolojik de olabiliyor inan .
böyle zamanlar da yaşadım.
tam hamile gibi belirtiler .
kaç aydır deniyorsun . kaç yıllık evlisin . kaç yaşındasın. daha önce hamile kaldın mı

Hadi ya zaten vicdan azabı çekiyorum bu şeker testini yapmadım günah diye dayandım dayandım karbonat testi yaptım dayanamayıp bir daha yapmıcam

Hadi ya zaten vicdan azabı çekiyorum bu şeker testini yapmadım günah diye dayandım dayandım karbonat testi yaptım dayanamayıp bir daha yapmıcam
şeker testi nedir ki . onu bilmiyorum. yediğin şeyler idrarını etkiler . karbonatın köpürmesi o yüzden .
şekeri bilmiyorum .

@demirleke üstte yazdım 18 aralıkta regl oldum 4 gün sürdü bir sonraki regl ocak 13 psikolojik ağrılar yaşadığımı kesinlikle düşünmüyorum ama yine de olabilir tabi vücüdümun duygularımın bana bir oyunu 3 gün önce inanılmaz bel sırt ağrım vardı dün feci bir akıntı kasıklarımda rahatsızlık hissediyorum ve benim için en önemli ağrı da nasıl anlatsam kasıklarımdan bacaklara geçiş yerini düşün o eklemlerim ağrıyor

Demek istediğim henüz çok erken ya hani bu kadar erken olur mu böyle şeyler bilemedim

psikolojik de olabiliyor inan .
böyle zamanlar da yaşadım.
tam hamile gibi belirtiler .
kaç aydır deniyorsun . kaç yıllık evlisin . kaç yaşındasın. daha önce hamile kaldın mı
1 buçuk senelik evliyim 2 aydır deniyoruz canım 29 yaşındayım yaşım da geçiyor çok istiyorum ilk bebeğim olacak inşallah

1 buçuk senelik evliyim 2 aydır deniyoruz canım 29 yaşındayım yaşım da geçiyor çok istiyorum ilk bebeğim olacak inşallah
İnşallah olur canım bir çoğunuza gördükçe dua ediyorum eşim akşamları Ne o kankilerinle mi konuşuyorsun diyor bende dua ediyorum kızlara diyorum inanılmaz güzel burda sizinle birlikte olmak iyi hissediyorum

ağrıyabilir .
mevsimsel ağrılar çok olur bu mevsim.
ben de geçen gün 18 de olmam lazımdı. 22 sinde oldum , adetim 4 gün geçti ve ben de mide bulantıları vs leri sık yaşadım. aşırı derece. hamile gibiydiydim. depresyona girdim sanki. sinirlerim bozuldu. çünkü Allah ömür versin 3 tane var .
hamilelik belirtileriyle aynıydı. ama hamile değildim.
Allah isteyen her kadına nasip etsin inşallah

Rabbim hayırlı evlat etsin.amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2.5 yıllık evliyim 2 Aydın falan akışına bıraktım ama etrafımda olmayanları çok duyuyorum ister istemez korkuyorum ablam da deniyor görümcemde yok

o

o zaman 27 -28-29 günleri senin önemli günlerin diye düşünüyorum 26 sı bile olabilir
Evet doğru tahmin bugün yarın cuma önemli değerlendirmek lazım ama eşime sürpriz olacak yani gel çalışalım diyemiyorum ki 2.5 yıldır çalışıyordum evlendiğimden beri aralık 21 de işten çıkarıldım şuan evdeyim tekrar işe girmeyi düşünüyorum ama bu sırada da değerlendiriyorum işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…