- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Göğüslerim acayip şişti ama acımıyor göbeğim 10 gündür şiş ve çok afedersiniz sürekli gazım var akıntım da kesilmedi normalde reglimden 2 gün önce kesilirdi anlayamıyorum sırtım ve belim ağrıyor psikolojik olabilirmi bunlarhiç inanma.
ben de hamile iken yaptım test etmek için olmadı . topak mopak bi şey .
duymuştum. önce hamile miyim diye yaptım.
olmadı.
sonra hamile kaldığımı öğrenince acaba doğru mu . bi daha yapayım dedim. yine olmadı. deli saçması onlar . beni de oyaladı bi zamanlar bu konular
psikolojik de olabiliyor inan .Göğüslerim acayip şişti ama acımıyor göbeğim 10 gündür şiş ve çok afedersiniz sürekli gazım var akıntım da kesilmedi normalde reglimden 2 gün önce kesilirdi anlayamıyorum sırtım ve belim ağrıyor psikolojik olabilirmi bunlar
Bende denedim biraz önce Yokhareket olmadı değilmiyim yani
Hadi ya zaten vicdan azabı çekiyorum bu şeker testini yapmadım günah diye dayandım dayandım karbonat testi yaptım dayanamayıp bir daha yapmıcamhiç inanma.
ben de hamile iken yaptım test etmek için olmadı . topak mopak bi şey .
duymuştum. önce hamile miyim diye yaptım.
olmadı.
sonra hamile kaldığımı öğrenince acaba doğru mu . bi daha yapayım dedim. yine olmadı. deli saçması onlar . beni de oyaladı bi zamanlar bu konular
şeker testi nedir ki . onu bilmiyorum. yediğin şeyler idrarını etkiler . karbonatın köpürmesi o yüzden .Hadi ya zaten vicdan azabı çekiyorum bu şeker testini yapmadım günah diye dayandım dayandım karbonat testi yaptım dayanamayıp bir daha yapmıcam
adet olmuşsun ki. 31 aralık 1 -2 ocak . her gün çalış . 28 günde bi adet oluyorsan.Bende denedim biraz önce Yoktabi mümkün olmayabilir benimkisi varsa bile çıkmaz herhalde aralık 18 de adet oldum 4 gün sürdü bat ocak 10yada13
23 günde bir adet oluyorumadet olmuşsun ki. 31 aralık 1 -2 ocak . her gün çalış . 28 günde bi adet oluyorsan.
hareket olmadı değilmiyim yani
Demek istediğim henüz çok erken ya hani bu kadar erken olur mu böyle şeyler bilemedim@demirleke üstte yazdım 18 aralıkta regl oldum 4 gün sürdü bir sonraki regl ocak 13 psikolojik ağrılar yaşadığımı kesinlikle düşünmüyorum ama yine de olabilir tabi vücüdümun duygularımın bana bir oyunu3 gün önce inanılmaz bel sırt ağrım vardı dün feci bir akıntı kasıklarımda rahatsızlık hissediyorum ve benim için en önemli ağrı da nasıl anlatsam kasıklarımdan bacaklara geçiş yerini düşün o eklemlerim ağrıyor
hayırlısı ile gelsin inşallah.
testi bugün yapacak mısın
1 buçuk senelik evliyim 2 aydır deniyoruz canım 29 yaşındayım yaşım da geçiyor çok istiyorum ilk bebeğim olacak inşallahpsikolojik de olabiliyor inan .
böyle zamanlar da yaşadım.
tam hamile gibi belirtiler .
kaç aydır deniyorsun . kaç yıllık evlisin . kaç yaşındasın. daha önce hamile kaldın mı
oo hadi bakalım hayırlı haberlerini alırı inş
22-23 günde bir adet23 günde bir adet oluyorum
1 buçuk senelik evliyim 2 aydır deniyoruz canım 29 yaşındayım yaşım da geçiyor çok istiyorum ilk bebeğim olacak inşallah
İnşallah olur canım bir çoğunuza gördükçe dua ediyorum eşim akşamları Ne o kankilerinle mi konuşuyorsun diyor bende dua ediyorum kızlara diyorum inanılmaz güzel burda sizinle birlikte olmak iyi hissediyorum1 buçuk senelik evliyim 2 aydır deniyoruz canım 29 yaşındayım yaşım da geçiyor çok istiyorum ilk bebeğim olacak inşallah
ağrıyabilir .@demirleke üstte yazdım 18 aralıkta regl oldum 4 gün sürdü bir sonraki regl ocak 13 psikolojik ağrılar yaşadığımı kesinlikle düşünmüyorum ama yine de olabilir tabi vücüdümun duygularımın bana bir oyunu3 gün önce inanılmaz bel sırt ağrım vardı dün feci bir akıntı kasıklarımda rahatsızlık hissediyorum ve benim için en önemli ağrı da nasıl anlatsam kasıklarımdan bacaklara geçiş yerini düşün o eklemlerim ağrıyor
o zaman 27 -28-29 günleri senin önemli günlerin diye düşünüyorum 26 sı bile olabilir23 günde bir adet oluyorum
Rabbim hayırlı evlat etsin.amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2.5 yıllık evliyim 2 Aydın falan akışına bıraktım ama etrafımda olmayanları çok duyuyorum ister istemez korkuyorum ablam da deniyor görümcemde yokağrıyabilir .
mevsimsel ağrılar çok olur bu mevsim.
ben de geçen gün 18 de olmam lazımdı. 22 sinde oldum , adetim 4 gün geçti ve ben de mide bulantıları vs leri sık yaşadım. aşırı derece. hamile gibiydiydim. depresyona girdim sanki. sinirlerim bozuldu. çünkü Allah ömür versin 3 tane var .
hamilelik belirtileriyle aynıydı. ama hamile değildim.
Allah isteyen her kadına nasip etsin inşallah
Evet doğru tahmin bugün yarın cuma önemli değerlendirmek lazım ama eşime sürpriz olacak yani gel çalışalım diyemiyorum kio
o zaman 27 -28-29 günleri senin önemli günlerin diye düşünüyorum 26 sı bile olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?