Batta geri sayım başladı ( 8 )

Direk söyleme herif gel pompiş yapalım de

1 buçuk senelik evliyim 2 aydır deniyoruz canım 29 yaşındayım yaşım da geçiyor çok istiyorum ilk bebeğim olacak inşallah
yumurtlamanı denk getiremedin o zaman kim bilir
benim de ilk çocuğum 29 da doğdu.
hayırlısı olsun senin için .
yumurtlama takvimi araştır . hesaplayıcılar var biliyorsundur belki.

stres yapma .
stres en büyük etken diyorlar .

benimde yumurtlama donemi dunmus takvime gore 12 gun kalmıs adete ne cabuk gecti ya
kaçırmadın inşallah .
madem işten çıktın . çocuk olursa iyi olur tabi
ben direk söylüyordum . şu günleri değerlendircez diye.

yumurtlamanı denk getiremedin o zaman kim bilir
benim de ilk çocuğum 29 da doğdu.
hayırlısı olsun senin için .
yumurtlama takvimi araştır . hesaplayıcılar var biliyorsundur belki.
Sat 29 kasım yumurtlama günüm 14 aralıktı takvime göre hesaplıyoruz canım nasip tabi çok geçmeden ben de kavuşurum inşallahh

ben akısına bıraktıgımdan gunleride takip etmiyorum ama degerlendirilmis bulundu tabi
hadi inşallah . isteyene versin Rabbim .
Sat 29 kasım yumurtlama günüm 14 aralıktı takvime göre hesaplıyoruz canım nasip tabi çok geçmeden ben de kavuşurum inşallahh
alsında 28 günde bi adet görüyorsan yumurtlama günlerin (kişiye göre değişiklik gösterebilir ama genelde şaşmaz. ) 11 aralık ve 14 aralı arasıdır yumurtlama.

esim benden daha cok dikkat etmeye basladı eskiden ben takıntılıydım bakıyorum simdi o olmus
ne kadardır istiyorsunuz . eskinden ben takıntılıydım demişsin. çok mu oldu başlayalı.
6 aya kadar normal acele etmeyin diyor doktorlar çünkü.

ne kadardır istiyorsunuz . eskinden ben takıntılıydım demişsin. çok mu oldu başlayalı.
6 aya kadar normal acele etmeyin diyor doktorlar çünkü.
eski dedigim bir ay oncesi daha yeni yeni basladık denemeye aslında ama ben bi kerede tutmayınca kafamdan attım bakalım bundan sonrası hayırlısı

eski dedigim bir ay oncesi daha yeni yeni basladık denemeye aslında ama ben bi kerede tutmayınca kafamdan attım bakalım bundan sonrası hayırlısı
hemen olur inşallah .
daha yeni başlamış herkes burada .gelir bebişler söyliim yakında.

Vay be arkadaşın ne güzel hemen hamile kalmış :) dediğin gibi kısmet işi . Ben de mi gitsem Bi genel muayene olsam hormonlarıma baktırsam . Birşey yoksa zaten içimiz rahat olacağı günü bekleriz . Haftada da 2 günde bir ilişki olsa Allah'ın izniyle olur )

Bu arada kızlar ben vücut ısısı takibine de başladım . Bugun adetin 2. Günü dün unutmuştum . Bugun sabah 7 de ölçtüm 35.7 çıktı . Bakalım bu işe yarayacak mı yumurtlama gününü görebilecek miyim ısı artışından

Amin inşallah canım evet üzülmemek lazım daha çok yeni dediğin gibi . Ama yumurtlama takibi yerine gün aşırı ilişki olsa daha iyi olmaz mı acaba ya ? İlla ki denk gelir
Ben aylardir her yontemi denedim. Doktorlar gun asiri iliski oneriyor. Ilk hamileligime her gun iliskiyle kaldim dusuk yaptim Gecen ay yumurtlama takibi yaptirip doktor kontrolunde iliski oldu ama yine olmadi aslinda dogal olup istediginiz zaman iliski yasayip daha kolay hamile kaliniyor tek iliskiyle hamile kalan cok var korunarakta eltim kaldi sonucta bir sperm yumurtayi dolluyor Rabbim ol diyor ve oluyor kismet canim kasma yani soyle yapsam mi boyle yapsam mi fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…