Evet doğru tahmin bugün yarın cuma önemli değerlendirmek lazım ama eşime sürpriz olacak yani gel çalışalım diyemiyorum ki2.5 yıldır çalışıyordum evlendiğimden beri aralık 21 de işten çıkarıldım şuan evdeyim tekrar işe girmeyi düşünüyorum ama bu sırada da değerlendiriyorum işte :)
yumurtlamanı denk getiremedin o zaman kim bilir1 buçuk senelik evliyim 2 aydır deniyoruz canım 29 yaşındayım yaşım da geçiyor çok istiyorum ilk bebeğim olacak inşallah
stres yapma .Rabbim hayırlı evlat etsin.amin amin Rabbim isteyen herkese nasip etsin ben 2.5 yıllık evliyim 2 Aydın falan akışına bıraktım ama etrafımda olmayanları çok duyuyorum ister istemez korkuyorum ablam da deniyor görümcemde yok
benimde yumurtlama donemi dunmus takvime gore 12 gun kalmıs adete ne cabuk gecti ya
kaçırmadın inşallah .benimde yumurtlama donemi dunmus takvime gore 12 gun kalmıs adete ne cabuk gecti ya
madem işten çıktın . çocuk olursa iyi olur tabiEvet doğru tahmin bugün yarın cuma önemli değerlendirmek lazım ama eşime sürpriz olacak yani gel çalışalım diyemiyorum ki2.5 yıldır çalışıyordum evlendiğimden beri aralık 21 de işten çıkarıldım şuan evdeyim tekrar işe girmeyi düşünüyorum ama bu sırada da değerlendiriyorum işte :)
ben akısına bıraktıgımdan gunleride takip etmiyorum ama degerlendirilmis bulundu tabikaçırmadın inşallah .
madem işten çıktın . çocuk olursa iyi olur tabi
ben direk söylüyordum . şu günleri değerlendircez diye.
esim benden daha cok dikkat etmeye basladıHemen iş başına
Sat 29 kasım yumurtlama günüm 14 aralıktı takvime göre hesaplıyoruz canım nasip tabi çok geçmeden ben de kavuşurum inşallahhyumurtlamanı denk getiremedin o zaman kim bilir
benim de ilk çocuğum 29 da doğdu.
hayırlısı olsun senin için .
yumurtlama takvimi araştır . hesaplayıcılar var biliyorsundur belki.
hadi inşallah . isteyene versin Rabbim .ben akısına bıraktıgımdan gunleride takip etmiyorum ama degerlendirilmis bulundu tabi
alsında 28 günde bi adet görüyorsan yumurtlama günlerin (kişiye göre değişiklik gösterebilir ama genelde şaşmaz. ) 11 aralık ve 14 aralı arasıdır yumurtlama.Sat 29 kasım yumurtlama günüm 14 aralıktı takvime göre hesaplıyoruz canım nasip tabi çok geçmeden ben de kavuşurum inşallahh
ne kadardır istiyorsunuz . eskinden ben takıntılıydım demişsin. çok mu oldu başlayalı.esim benden daha cok dikkat etmeye basladıeskiden ben takıntılıydım bakıyorum simdi o olmus
adet günün bugün demi . merak var mı?Hemen iş başına
eski dedigim bir ay oncesine kadardır istiyorsunuz . eskinden ben takıntılıydım demişsin. çok mu oldu başlayalı.
6 aya kadar normal acele etmeyin diyor doktorlar çünkü.
hemen olur inşallah .eski dedigim bir ay oncesidaha yeni yeni basladık denemeye aslında ama ben bi kerede tutmayınca kafamdan attım bakalım bundan sonrası hayırlısı
Ben demiyorum herifin haberi Yok bacım sürpriz olur nasip olursa tabikaçırmadın inşallah .
madem işten çıktın . çocuk olursa iyi olur tabi
ben direk söylüyordum . şu günleri değerlendircez diye.
sen demeden nasıl herifin haberi olmuyor. doğum kontrol hapı mı kullanıyordunBen demiyorum herifin haberi Yok bacım sürpriz olur nasip olursa tabi
Evetsen demeden nasıl herifin haberi olmuyor. doğum kontrol hapı mı kullanıyordun
Vay be arkadaşın ne güzel hemen hamile kalmış :) dediğin gibi kısmet işi . Ben de mi gitsem Bi genel muayene olsam hormonlarıma baktırsam . Birşey yoksa zaten içimiz rahat olacağı günü bekleriz . Haftada da 2 günde bir ilişki olsa Allah'ın izniyle olurcanım araştırdığım kadarıyla haftada iki ilişki bile yetiyomuş aslında. çünkü bi sperm kadın rahminde beş gün falan canlı kalıyomuş. her gün ilişki sperm kalitesini ve sayısını düşürüyomuş. birazda kısmet işi canım ya benim bi arkadaşın eşi uzaktaydı o ay sadece iki kere ilişki olmuş plansız hemde hamile kalmış. o yüzden çok kafaya takmamak plan yapmamak lazım. benim de bat a 3 gün kaldı ama nedense hamileymişim gibi hiç bi his yok içimde. eğer adet olursam bi doktora görüncem genel bi kontrol olarak istersen sende bi görün bi baktırmakta fayda var sorularını sorar içerde herşey yolunda mı bilgi edinirsin
Ben aylardir her yontemi denedim. Doktorlar gun asiri iliski oneriyor. Ilk hamileligime her gun iliskiyle kaldim dusuk yaptim Gecen ay yumurtlama takibi yaptirip doktor kontrolunde iliski oldu ama yine olmadi aslinda dogal olup istediginiz zaman iliski yasayip daha kolay hamile kaliniyor tek iliskiyle hamile kalan cok var korunarakta eltim kaldi sonucta bir sperm yumurtayi dolluyor Rabbim ol diyor ve oluyor kismet canim kasma yani soyle yapsam mi boyle yapsam mi fark etmiyor.Amin inşallah canım evet üzülmemek lazım daha çok yeni dediğin gibi . Ama yumurtlama takibi yerine gün aşırı ilişki olsa daha iyi olmaz mı acaba ya ? İlla ki denk gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?