Canm benim üzülme ya bak ben de hamile Değilim . Olsun hayırlı olan Zaman neyse o Zaman olsun . Bakarsın şubat'a hamilesinhamile falan değilim kızlar bat a 2 gün kala bugün test yaptım sabah test tertemiz bembeyaz valla silik bi çizgi bile yok. hatta galiba adet olmak üzereyim açık renkli leke geldiüzülmicem daha çok erken desem de kendimi şu an sıkıyorum ağlamamak için önümüzdeki ay da eşim il dışına eğitime çıkacak üç hafta yok yani önümüzdeki iki ay bekle dur artık yeni yıla güzel bi mucizeyle giremedim o kadar da istedim
benim 3. çocuğum korunurken oldu.Ben aylardir her yontemi denedim. Doktorlar gun asiri iliski oneriyor. Ilk hamileligime her gun iliskiyle kaldim dusuk yaptim Gecen ay yumurtlama takibi yaptirip doktor kontrolunde iliski oldu ama yine olmadi aslinda dogal olup istediginiz zaman iliski yasayip daha kolay hamile kaliniyor tek iliskiyle hamile kalan cok var korunarakta eltim kaldi sonucta bir sperm yumurtayi dolluyor Rabbim ol diyor ve oluyor kismet canim kasma yani soyle yapsam mi boyle yapsam mi fark etmiyor.
Allah gönlüne göre versin . demek ki vakti değilmiş bebeğinizin gelişi için . vakti saati tam olunca annesi gelecek inşallah .hamile falan değilim kızlar bat a 2 gün kala bugün test yaptım sabah test tertemiz bembeyaz valla silik bi çizgi bile yok. hatta galiba adet olmak üzereyim açık renkli leke geldiüzülmicem daha çok erken desem de kendimi şu an sıkıyorum ağlamamak için önümüzdeki ay da eşim il dışına eğitime çıkacak üç hafta yok yani önümüzdeki iki ay bekle dur artık yeni yıla güzel bi mucizeyle giremedim o kadar da istedim
adet oldum bugün gecikme beklerken erken bile oldumCanm benim üzülme ya bak ben de hamile Değilim . Olsun hayırlı olan Zaman neyse o Zaman olsun . Bakarsın şubat'a hamilesinben de adet olunca üzülmüştüm ama eşim bile diyor olur daha yeni başladık diye . Hatta o sonbahar bebeği olacak diyor . Belki de öyle olur kuzum sonbaharda olur bebişlerimiz
bekliyorum bebişimiAllah gönlüne göre versin . demek ki vakti değilmiş bebeğinizin gelişi için . vakti saati tam olunca annesi gelecek inşallah .
kesinlikle. başka şeylere yoğunlaş bence.bekliyorum bebişimiaynen vakti değilmiş ama elde olmadan üzülüyomuş insan . ben tüm ümitlerimi ona bağlamıştım bi de sadece bi bebek değil onca sıkıntının üztüne bi mutluluk heyecan yaşam umudu beklentimi yüksek tutunca hayal kırıklığı da ağır oldu ama napalım daha iki aydır deniyoruz yıllarca olmayan var allah zamanını bılıyodur
doğru diyosun insan bu fikri aklına bi kere koyunca da hep bi kenarda duruyo. napalım rabbimin belirlediği zamana her ne kadar sabırsız bı ınsan olsam da hep guvendim inadım. vardır bı hayırkesinlikle. başka şeylere yoğunlaş bence.
böyle tüm gün bunları düşünerek günlerin ağır ve yorucu geçer. çok yıpranmış bulursun kendini bi kaç zaman içinde.
bırak düşünme . vakti saati gelince gelcek. vakti var demek ki.
Tatlım Allah bizi görüyor o kadar istiyoruz dua da ediyoruz inşallah olacak . Bak ben 3 ay öncesine kadar istemiyordum biliyor musun . Bulunduğumuz yerden tayin olmamıza 1 buçuk yıl var . Burdayken çocuğumuz olmasın diyorduk hep . Yani ta 1 buçuk yıl sonra hamile kalmamı planlıyorduk . Ama bak bebişimiz olsun diye denerken bulduk kendimizi . Allah insanın içine o isteği veriyor ya boş çevirmeyecek isteğimizi . Bak gör inanmak umut etmek en güzeli , kendimizi bırakmamalıyız. Bir bakmışız hamileyiz Allah o günleri de gösterecek bize inanıyorum bendoğru diyosun insan bu fikri aklına bi kere koyunca da hep bi kenarda duruyo. napalım rabbimin belirlediği zamana her ne kadar sabırsız bı ınsan olsam da hep guvendim inadım. vardır bı hayır
çok doğru diyosun canım. benim de evlendiğimin ilk bir yılı vajınısmusla uğraştım zaten olmadı. sonra eşim istemedi bir süre olmadı. onun da istemesini bekledim. he bende vajınısmus olmasam bıle ılk yıl dusunmedım zaten. sonra istemeye başladım eşim istemeyince vazgeçtim tekrar çıkardım o fikri aklımdan epey. o aralar eşimle de sorunlarımız vardı zaten. son ıkı aydır eşimde isteyince benim beklettiğim içime attığım duygular açığa çıktı hep. berbat bi 2016 yılı geçirdikten sonra yeni yıla yeni umutlarla girme fikri iyice güçlendi bende. tabi allahın bana çizdiği kaderi unutarak. ama bende inanıyorum bu bekleyişlerin karşılığı güzel olacak. belki tam ümidi kesmişken allah güldürecek yüzümüzü inş. burası sizlerde iyi ki varsınız valla sabah sabah derdimi kim dinler cevap verirdi böyle başkaTatlım Allah bizi görüyor o kadar istiyoruz dua da ediyoruz inşallah olacak . Bak ben 3 ay öncesine kadar istemiyordum biliyor musun . Bulunduğumuz yerden tayin olmamıza 1 buçuk yıl var . Burdayken çocuğumuz olmasın diyorduk hep . Yani ta 1 buçuk yıl sonra hamile kalmamı planlıyorduk . Ama bak bebişimiz olsun diye denerken bulduk kendimizi . Allah insanın içine o isteği veriyor ya boş çevirmeyecek isteğimizi . Bak gör inanmak umut etmek en güzeli , kendimizi bırakmamalıyız. Bir bakmışız hamileyiz Allah o günleri de gösterecek bize inanıyorum ben
Evet canım böyle umut dolu ol hep o Zaman daha da guzel olacak herşeyçok doğru diyosun canım. benim de evlendiğimin ilk bir yılı vajınısmusla uğraştım zaten olmadı. sonra eşim istemedi bir süre olmadı. onun da istemesini bekledim. he bende vajınısmus olmasam bıle ılk yıl dusunmedım zaten. sonra istemeye başladım eşim istemeyince vazgeçtim tekrar çıkardım o fikri aklımdan epey. o aralar eşimle de sorunlarımız vardı zaten. son ıkı aydır eşimde isteyince benim beklettiğim içime attığım duygular açığa çıktı hep. berbat bi 2016 yılı geçirdikten sonra yeni yıla yeni umutlarla girme fikri iyice güçlendi bende. tabi allahın bana çizdiği kaderi unutarak. ama bende inanıyorum bu bekleyişlerin karşılığı güzel olacak. belki tam ümidi kesmişken allah güldürecek yüzümüzü inş. burası sizlerde iyi ki varsınız valla sabah sabah derdimi kim dinler cevap verirdi böyle başka
beklemeye devamEvet canım böyle umut dolu ol hep o Zaman daha da guzel olacak herşey
Canim benim cok gecmis olsunVeee bakıyorumda uzun zamandır kimseler yazmamış ,durumlarınız nasıl bakalım
Beni soracak olursanız geçen ay güzel haberi aldım ve 8 gün sonra düştü malesef
Aslında ilk iki gün çok üzgündüm ama atlatmıştım eğleniyordum yani.
Bugünde bir melankoli hallerdeyim ,aslında bebek istiyormuyum istemiyor muyum onuda bilmiyorum.
Hamile olduğum bir kaç gün çok garip geçti,acayip hissiyatlar .
Çok yorgun hissettim kendimi,dünyaanın tüm yükü üzerimde gibi,gelecek kaygısı,hareket kısıtlamaları,e bazı alışkanlıkların mecburi terk edilmesi falann ne bileyim işte değişik duygular.
Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin inşaALLAH.
Bana staj oldu bu durum ,belkide hazır değildim belkide iyi bir anne olamama kaygımı yenmem gerkiyordu ,işleri yoluna koymalıydım,borç oruçlarımı tutmalıydım,biraz daha kilo vermeliydim vs bir yığın sebep vardı aslında.
Nitekim Allah hayrı şerri bizden iyi bilir,Verenede hamd olsun alanada hamd olsun.
Emri veren kader yazan lütüfta bulunana ELHAMDÜLİLLAH.
Böyle işte paylaşmak istedim,ben konuyu açtıktan bir ay sonra hamile kaldım hemde korunurken.
Vardır bir hikmeti diyorum ve okudum MERYEM ve VAKIA suresine bağlıyorum arkadaşlar tavsiye ederim..
nasil dusuk yaptin cnm beta degerlerin nasildiVeee bakıyorumda uzun zamandır kimseler yazmamış ,durumlarınız nasıl bakalım
Beni soracak olursanız geçen ay güzel haberi aldım ve 8 gün sonra düştü malesef
Aslında ilk iki gün çok üzgündüm ama atlatmıştım eğleniyordum yani.
Bugünde bir melankoli hallerdeyim ,aslında bebek istiyormuyum istemiyor muyum onuda bilmiyorum.
Hamile olduğum bir kaç gün çok garip geçti,acayip hissiyatlar .
Çok yorgun hissettim kendimi,dünyaanın tüm yükü üzerimde gibi,gelecek kaygısı,hareket kısıtlamaları,e bazı alışkanlıkların mecburi terk edilmesi falann ne bileyim işte değişik duygular.
Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin inşaALLAH.
Bana staj oldu bu durum ,belkide hazır değildim belkide iyi bir anne olamama kaygımı yenmem gerkiyordu ,işleri yoluna koymalıydım,borç oruçlarımı tutmalıydım,biraz daha kilo vermeliydim vs bir yığın sebep vardı aslında.
Nitekim Allah hayrı şerri bizden iyi bilir,Verenede hamd olsun alanada hamd olsun.
Emri veren kader yazan lütüfta bulunana ELHAMDÜLİLLAH.
Böyle işte paylaşmak istedim,ben konuyu açtıktan bir ay sonra hamile kaldım hemde korunurken.
Vardır bir hikmeti diyorum ve okudum MERYEM ve VAKIA suresine bağlıyorum arkadaşlar tavsiye ederim..
Ben de bişi yok,sizde ne var ne yokCanim sen kesin hamilesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?