Batta geri sayım başladı ( 8 )

hamile falan değilim kızlar bat a 2 gün kala bugün test yaptım sabah test tertemiz bembeyaz valla silik bi çizgi bile yok. hatta galiba adet olmak üzereyim açık renkli leke geldi üzülmicem daha çok erken desem de kendimi şu an sıkıyorum ağlamamak için önümüzdeki ay da eşim il dışına eğitime çıkacak üç hafta yok yani önümüzdeki iki ay bekle dur artık yeni yıla güzel bi mucizeyle giremedim o kadar da istedim

Canm benim üzülme ya bak ben de hamile Değilim . Olsun hayırlı olan Zaman neyse o Zaman olsun . Bakarsın şubat'a hamilesin ben de adet olunca üzülmüştüm ama eşim bile diyor olur daha yeni başladık diye . Hatta o sonbahar bebeği olacak diyor . Belki de öyle olur kuzum sonbaharda olur bebişlerimiz

benim 3. çocuğum korunurken oldu.
bi hamilelik yaşadım. korunuyorduk . ve tek ilişki oldu ben babamlara tatile gittim sonra. hamile kalmıştım o zaman da. ilaç kullandığımdan dolayı aldırmak zorunda kalmıştık o bebeği .
Allah ol desin oluyor. Allah isteyen herkese versin .

Allah gönlüne göre versin . demek ki vakti değilmiş bebeğinizin gelişi için . vakti saati tam olunca annesi gelecek inşallah .

adet oldum bugün gecikme beklerken erken bile oldum farkındayım aslında böyle olacağını da biliyodum zaten içimde olacağına dair bişey yoktu ama farkında olmadan baya ümitlenmişim gece de rüyamda test yapıyodum pozitif çıkıyodu eşimle hastaneye gitmeye çalışıyoduk kan testi yapmak için o rüyanın etkisiyle uyandım bi heyecanla var galiba dedim. testi yaptım negatif üstüne hemen bi de adet oldum. şubatta eşim olmicak ocakta eşim olmicak hiç çalışma yapamicaz şubat olcakta denice de tee şubat sonunu beklicem . napalım allah sağlıklı hayırlı evlat versin de

Allah gönlüne göre versin . demek ki vakti değilmiş bebeğinizin gelişi için . vakti saati tam olunca annesi gelecek inşallah .
bekliyorum bebişimi aynen vakti değilmiş ama elde olmadan üzülüyomuş insan . ben tüm ümitlerimi ona bağlamıştım bi de sadece bi bebek değil onca sıkıntının üztüne bi mutluluk heyecan yaşam umudu beklentimi yüksek tutunca hayal kırıklığı da ağır oldu ama napalım daha iki aydır deniyoruz yıllarca olmayan var allah zamanını bılıyodur

kesinlikle. başka şeylere yoğunlaş bence.
böyle tüm gün bunları düşünerek günlerin ağır ve yorucu geçer. çok yıpranmış bulursun kendini bi kaç zaman içinde.
bırak düşünme . vakti saati gelince gelcek. vakti var demek ki.

doğru diyosun insan bu fikri aklına bi kere koyunca da hep bi kenarda duruyo. napalım rabbimin belirlediği zamana her ne kadar sabırsız bı ınsan olsam da hep guvendim inadım. vardır bı hayır

doğru diyosun insan bu fikri aklına bi kere koyunca da hep bi kenarda duruyo. napalım rabbimin belirlediği zamana her ne kadar sabırsız bı ınsan olsam da hep guvendim inadım. vardır bı hayır
Tatlım Allah bizi görüyor o kadar istiyoruz dua da ediyoruz inşallah olacak . Bak ben 3 ay öncesine kadar istemiyordum biliyor musun . Bulunduğumuz yerden tayin olmamıza 1 buçuk yıl var . Burdayken çocuğumuz olmasın diyorduk hep . Yani ta 1 buçuk yıl sonra hamile kalmamı planlıyorduk . Ama bak bebişimiz olsun diye denerken bulduk kendimizi . Allah insanın içine o isteği veriyor ya boş çevirmeyecek isteğimizi . Bak gör inanmak umut etmek en güzeli , kendimizi bırakmamalıyız. Bir bakmışız hamileyiz Allah o günleri de gösterecek bize inanıyorum ben

çok doğru diyosun canım. benim de evlendiğimin ilk bir yılı vajınısmusla uğraştım zaten olmadı. sonra eşim istemedi bir süre olmadı. onun da istemesini bekledim. he bende vajınısmus olmasam bıle ılk yıl dusunmedım zaten. sonra istemeye başladım eşim istemeyince vazgeçtim tekrar çıkardım o fikri aklımdan epey. o aralar eşimle de sorunlarımız vardı zaten. son ıkı aydır eşimde isteyince benim beklettiğim içime attığım duygular açığa çıktı hep. berbat bi 2016 yılı geçirdikten sonra yeni yıla yeni umutlarla girme fikri iyice güçlendi bende. tabi allahın bana çizdiği kaderi unutarak. ama bende inanıyorum bu bekleyişlerin karşılığı güzel olacak. belki tam ümidi kesmişken allah güldürecek yüzümüzü inş. burası sizlerde iyi ki varsınız valla sabah sabah derdimi kim dinler cevap verirdi böyle başka

Evet canım böyle umut dolu ol hep o Zaman daha da guzel olacak herşey

slm kızlar bu ay klomen başladım iğnesiz ve folik asit kullanıyorum 1 aydır adetim 29/01/2016 da gelmesi gerekiyordu hiç şaşmazdı bu ay 2 gün gecikti göğüslerim çok hassas belim ağrıyor ve bir iştahsızlık var arada hafif sağ yumurtam ağrıyor ve geçiyor beyaz akıntım var test yaptım bu sabah negatif çıktı ne yapmalıyım nolur tavsiye verin hamile olma ihtimalim var mı testi tekrarlamalımıyım ?

adet olana kadar ihtimal devam eder sabahları yap testi tekrardan inş hamilesindir

Veee bakıyorumda uzun zamandır kimseler yazmamış ,durumlarınız nasıl bakalım
Beni soracak olursanız geçen ay güzel haberi aldım ve 8 gün sonra düştü malesef
Aslında ilk iki gün çok üzgündüm ama atlatmıştım eğleniyordum yani.
Bugünde bir melankoli hallerdeyim ,aslında bebek istiyormuyum istemiyor muyum onuda bilmiyorum.
Hamile olduğum bir kaç gün çok garip geçti,acayip hissiyatlar .
Çok yorgun hissettim kendimi,dünyaanın tüm yükü üzerimde gibi,gelecek kaygısı,hareket kısıtlamaları,e bazı alışkanlıkların mecburi terk edilmesi falann ne bileyim işte değişik duygular.
Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin inşaALLAH.
Bana staj oldu bu durum ,belkide hazır değildim belkide iyi bir anne olamama kaygımı yenmem gerkiyordu ,işleri yoluna koymalıydım,borç oruçlarımı tutmalıydım,biraz daha kilo vermeliydim vs bir yığın sebep vardı aslında.
Nitekim Allah hayrı şerri bizden iyi bilir,Verenede hamd olsun alanada hamd olsun.
Emri veren kader yazan lütüfta bulunana ELHAMDÜLİLLAH.
Böyle işte paylaşmak istedim,ben konuyu açtıktan bir ay sonra hamile kaldım hemde korunurken.
Vardır bir hikmeti diyorum ve okudum MERYEM ve VAKIA suresine bağlıyorum arkadaşlar tavsiye ederim..

Ca
Canim benim cok gecmis olsun

Demekki var bi hayir..icini ferah tut..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin..rabbim buyuktur..

son izci üzüldüm bu düşme olaylarını çok duyar oldum etrafımda. konuyla ilgilenmeye başladığımdan mı ne en yakınlarımın bile düşük veya üç dört aylıkken karnında ölme olaylarına çok kez şahit oluyorum. dediğin gibi veren ALLAH alanda ALLAH. herşeyden önce çocuk sahibi olmak değil hayırlı evlat sahibi olmak diyerek başladık bu yola. niyetimizi bu yönde tuttuktan sonra rabbimize tevekkül ettik kendimizi ona bıraktık. biz geleceği bilemeyiz ancak ALLAH bilir. o yüzden başımıza gelen her olayın bir sebebi mutlaka vardır. dünya bile sebepler üzerine yaratılmıştır. ama böyle oldu diye hazır olup olmama konusunda şüpheye düşme. bana kalırsa kim hazır ki hamileliğe bebek sahibi olmaya. sadece istiyoruz ama ne yaşayacağımızı bilmiyoruz. o yüzden tevekkül et sadece rabbim herşeyin zamanını gününü bizim için en iyisi ne zamansa ona göre belirleyecek ve verecek inş. rabbim hakkımızda hayırlısını versin canım..

bu arada ben dün kadın doğuma gittim arkadaşlar genel kontrol amaçlı. adetim de bugün bitiyo. gidecek olanlar varsa gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama beni doğum koltuğuna oturttu iki tane ayrı ayrı bişey soktu. canın yandı mı diye sorcak olursanız evet biraz yandı sebebinin de daha önce vajınısmus atlatmış olmama bağlıyorum aşırı kasıldım çünkü. adetimin düzenli olup olmadığını kaç günde bir adet olduğumu sordu. kan ve idrar tahlili aldı. onların sonuçları yarın çıkacak. film gibi bişey çekti sanırım. bi de bi sıvı almış ne olduğunu soramadım çünkü o doğum koltuğu beni psikolojik olarak çökertti resmen. soracağım herşeyi unuttum. bi kaç kişiye sordum simir mi ne diyolar sanırım rahim kanseri için bi testmiş . o sıvıyı nasıl aldı hangi ara aldı onu da anlamadım. onun sonucu da bir ay sonra çıkacak. ayrıca bi de folik asit verdi şimdiden içmeye başla dedi. bakalım yarın gidip kan ve idrar sonuçlarını gösterip aklımdaki büyün soruları sorucam. hakkımızda hayırlısı

nasil dusuk yaptin cnm beta degerlerin nasildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…