- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
çok geçmiş olsun canım içini ferah tut sen Allah zamanı biliyorVeee bakıyorumda uzun zamandır kimseler yazmamış ,durumlarınız nasıl bakalım
Beni soracak olursanız geçen ay güzel haberi aldım ve 8 gün sonra düştü malesef
Aslında ilk iki gün çok üzgündüm ama atlatmıştım eğleniyordum yani.
Bugünde bir melankoli hallerdeyim ,aslında bebek istiyormuyum istemiyor muyum onuda bilmiyorum.
Hamile olduğum bir kaç gün çok garip geçti,acayip hissiyatlar .
Çok yorgun hissettim kendimi,dünyaanın tüm yükü üzerimde gibi,gelecek kaygısı,hareket kısıtlamaları,e bazı alışkanlıkların mecburi terk edilmesi falann ne bileyim işte değişik duygular.
Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin inşaALLAH.
Bana staj oldu bu durum ,belkide hazır değildim belkide iyi bir anne olamama kaygımı yenmem gerkiyordu ,işleri yoluna koymalıydım,borç oruçlarımı tutmalıydım,biraz daha kilo vermeliydim vs bir yığın sebep vardı aslında.
Nitekim Allah hayrı şerri bizden iyi bilir,Verenede hamd olsun alanada hamd olsun.
Emri veren kader yazan lütüfta bulunana ELHAMDÜLİLLAH.
Böyle işte paylaşmak istedim,ben konuyu açtıktan bir ay sonra hamile kaldım hemde korunurken.
Vardır bir hikmeti diyorum ve okudum MERYEM ve VAKIA suresine bağlıyorum arkadaşlar tavsiye ederim..
evet tatlım smear testi almış muhtemelen. inşallah sonuçların güzel çıkar . bizi de haberdar et. biz çalışmalara başladık yine ama bu sefer rahatımbu arada ben dün kadın doğuma gittim arkadaşlar genel kontrol amaçlı. adetim de bugün bitiyo. gidecek olanlar varsa gözünüzü korkutmak gibi olmasın ama beni doğum koltuğuna oturttuiki tane ayrı ayrı bişey soktu. canın yandı mı diye sorcak olursanız evet biraz yandı sebebinin de daha önce vajınısmus atlatmış olmama bağlıyorum aşırı kasıldım çünkü. adetimin düzenli olup olmadığını kaç günde bir adet olduğumu sordu. kan ve idrar tahlili aldı. onların sonuçları yarın çıkacak. film gibi bişey çekti sanırım. bi de bi sıvı almış ne olduğunu soramadım çünkü o doğum koltuğu beni psikolojik olarak çökertti resmen. soracağım herşeyi unuttum. bi kaç kişiye sordum simir mi ne diyolar sanırım rahim kanseri için bi testmiş . o sıvıyı nasıl aldı hangi ara aldı onu da anlamadım. onun sonucu da bir ay sonra çıkacak. ayrıca bi de folik asit verdi şimdiden içmeye başla dedi. bakalım yarın gidip kan ve idrar sonuçlarını gösterip aklımdaki büyün soruları sorucam. hakkımızda hayırlısı
Ben iyiyimkızlar ben geldimmmmnasılsınız bakalım ?? ne durumdasınız , çalışmalar nasıl gidiyor
Allah hayırlısını versin kuzumm bakarsın şubatta hamilesin buraya yazıyorsunBen iyiyimeşim eğitime gitti üç hafta yok gitmeden önce de tam adet arkasına denk geldi üç yada dört kez bi çalışmamız oldu. Onda ne tutarsa artık. Tutmazsa da başka yok valla tee bi daha ki aya kadar
Canım inan bende hem eşim yok diye hem de geçen ay fazla umitlendigimden galiba bu ay saldim valla hiç düşünmüyorum saymiyorum da :) ıste doktora gittim bi muayene oldum sadece kan tahlilimde ve ultrason da sorun yok. Idrar baktiramadim sadece devlete gitmiştim ıdrar çıkmamış bi de doktor gıcık bişeydi soramadım soracağım şeyleri de. Özel e gitcem bi de idrar tahlili yaptircam mantar var bende çünkü bi de iltihap olabilir. Onlara çare bulmam lazım. Onun dışında allaha bıraktım canım valla aof sinavlarim var onlara odaklandim :)Allah hayırlısını versin kuzumm bakarsın şubatta hamilesin buraya yazıyorsunben de bu ay rahat olmaya çalışıyorum ama saymadan da edemiyorum ovulasyona 3 gün kaldı. sağ yumurtalığımda ağrı var bugun. o yumurtacığım çatlar inşallah
muayene olmakla iyi etmişsin canım. benim mantarım yok da ara ara böyle kokulu bej rengi akıntım oluyor. sonra bakıyorum geçmiş . doğum kontrol hapı kullanırken çok oluyordu . şimdi azaldı çok şükür de dün akşam aklımdan geçti genel bi muayene mi olsam özele gidip diye. hem ovulasyon günüm de geliyor ya. yumurta var mı onu da öğrenebilirim böylece . son muayene olduğumda 1 yıl oldu . o zaman bekardım tabi. sadece ultrason bakıldı. Dr. yumurtalıkların ve rehmin gayet iyi görünüyor. pozisyonları gebeliğe uygun demişti. ama şuan ne var ne yok bilmiyorumCanım inan bende hem eşim yok diye hem de geçen ay fazla umitlendigimden galiba bu ay saldim valla hiç düşünmüyorum saymiyorum da :) ıste doktora gittim bi muayene oldum sadece kan tahlilimde ve ultrason da sorun yok. Idrar baktiramadim sadece devlete gitmiştim ıdrar çıkmamış bi de doktor gıcık bişeydi soramadım soracağım şeyleri de. Özel e gitcem bi de idrar tahlili yaptircam mantar var bende çünkü bi de iltihap olabilir. Onlara çare bulmam lazım. Onun dışında allaha bıraktım canım valla aof sinavlarim var onlara odaklandim :)
Istersen bi görün canım. Ben hiç gitmedim daha önce ilk defa gittim bu konuyla alakalı. Merak ta ediyodum zaten illa çocuk acisindan değil de üç hatlarda herşey yolunda mı diyemuayene olmakla iyi etmişsin canım. benim mantarım yok da ara ara böyle kokulu bej rengi akıntım oluyor. sonra bakıyorum geçmiş . doğum kontrol hapı kullanırken çok oluyordu . şimdi azaldı çok şükür de dün akşam aklımdan geçti genel bi muayene mi olsam özele gidip diye. hem ovulasyon günüm de geliyor ya. yumurta var mı onu da öğrenebilirim böylece . son muayene olduğumda 1 yıl oldu . o zaman bekardım tabi. sadece ultrason bakıldı. Dr. yumurtalıkların ve rehmin gayet iyi görünüyor. pozisyonları gebeliğe uygun demişti. ama şuan ne var ne yok bilmiyorum
he evet kuzum folik asit aile hekimim vermişti kullanıyorum şuan . ama randevu alıp genel bi muayene olayım ben bakalım ne durumda oralarIstersen bi görün canım. Ben hiç gitmedim daha önce ilk defa gittim bu konuyla alakalı. Merak ta ediyodum zaten illa çocuk acisindan değil de üç hatlarda herşey yolunda mı diyebende o kokulu sürekli var ya her gün kötü sarı bi de öyle agrim sizim yok ama kendimi bildim bileli her gun koyu sarı akıntı oluyo. Mantar da son iki uc yıldır ilaç falan kullandım geciyo gibi oluyo bi daha cikiyo illet bisey. Bi onları da gosterirsem tamamdır. Sende istersen bi görün folik asit verebilir bana verdi çünkü doktor şimdiden başka dedi
Evet evet bence de :) benim bat a daha cook üç hafta var umitli de değilim zaten bu aydan. Baksana topikte de bizden başka kimse kalmadı galibahe evet kuzum folik asit aile hekimim vermişti kullanıyorum şuan . ama randevu alıp genel bi muayene olayım ben bakalım ne durumda oralar
olsun kuzum ne demiştik umudumuzu kaybetmek yok olacak Allahın izniyleEvet evet bence de :) benim bat a daha cook üç hafta var umitli de değilim zaten bu aydan. Baksana topikte de bizden başka kimse kalmadı galiba
Aynen canım rabbim bi gün yüzümüzü güldürür inşolsun kuzum ne demiştik umudumuzu kaybetmek yok olacak Allahın izniyleevet kimse kalmamış biz varız bi tek. yeni gelenleri de bekliyoruz ...
kuzummm vücut ısısı yöntemine göre dün akşam yumurtam çatladı galibaaaa. 2 gün önce 35.3 çıkmıştı ateşim. bugün ölçtüm 36.0 bi de dün akşam sağ kasığım ağrıdı ,akıntım da uzayan şekildeydi. çalışmayı yaptık hemenAynen canım rabbim bi gün yüzümüzü güldürür inş
Veee bakıyorumda uzun zamandır kimseler yazmamış ,durumlarınız nasıl bakalım
Beni soracak olursanız geçen ay güzel haberi aldım ve 8 gün sonra düştü malesef
Aslında ilk iki gün çok üzgündüm ama atlatmıştım eğleniyordum yani.
Bugünde bir melankoli hallerdeyim ,aslında bebek istiyormuyum istemiyor muyum onuda bilmiyorum.
Hamile olduğum bir kaç gün çok garip geçti,acayip hissiyatlar .
Çok yorgun hissettim kendimi,dünyaanın tüm yükü üzerimde gibi,gelecek kaygısı,hareket kısıtlamaları,e bazı alışkanlıkların mecburi terk edilmesi falann ne bileyim işte değişik duygular.
Allah her isteyene tez vakitte nasip etsin inşaALLAH.
Bana staj oldu bu durum ,belkide hazır değildim belkide iyi bir anne olamama kaygımı yenmem gerkiyordu ,işleri yoluna koymalıydım,borç oruçlarımı tutmalıydım,biraz daha kilo vermeliydim vs bir yığın sebep vardı aslında.
Nitekim Allah hayrı şerri bizden iyi bilir,Verenede hamd olsun alanada hamd olsun.
Emri veren kader yazan lütüfta bulunana ELHAMDÜLİLLAH.
Böyle işte paylaşmak istedim,ben konuyu açtıktan bir ay sonra hamile kaldım hemde korunurken.
Vardır bir hikmeti diyorum ve okudum MERYEM ve VAKIA suresine bağlıyorum arkadaşlar tavsiye ederim..
ay inşallah hamişsindir canımreglime 7 gün kaldı bende sadece sağ kasığım da ve sağ belimde ağrı var bazen aşırı derecede artıyor.. göğüs ağrım sızım dolgunlaşmam hiç yok. akıntım bugün baya yoğunlaştı.. bakalım 7 gün sonra göreceğim var mı yok mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?