Batta geri sayım başladı ( 8 )

çok geçmiş olsun canım içini ferah tut sen Allah zamanı biliyor

evet tatlım smear testi almış muhtemelen. inşallah sonuçların güzel çıkar . bizi de haberdar et. biz çalışmalara başladık yine ama bu sefer rahatım bugun 10. günüm bitiyor. ovulasyon günüm tahminen 12 ocakta . ama geçen ay 3 gün adetim gecikmişti . 14 gün geri saydım, hesapladım ki o günlerde ilişki yaşamamışız .. bu ay ne zaman canm isterse o zmn valla , kasmıycam

Kızlar çokkk teşekkür ederim güzel yorumlarınız için
Elhamdülillah hiç bir zaman isyan etmedim etmemde.
Tüm canların sahibi Rahman dır. O ne derse başım gözüm üstüne
ALLAH en kısa zamanda deli gibi arzu eden her an dilinde dua ile gezen tüm kardeşlerime evlat nasip etsin AMİN.
öPÜYORUM SİZİ.

kızlar ben geldimmmm nasılsınız bakalım ?? ne durumdasınız , çalışmalar nasıl gidiyor

kızlar ben geldimmmm nasılsınız bakalım ?? ne durumdasınız , çalışmalar nasıl gidiyor
Ben iyiyim eşim eğitime gitti üç hafta yok gitmeden önce de tam adet arkasına denk geldi üç yada dört kez bi çalışmamız oldu. Onda ne tutarsa artık. Tutmazsa da başka yok valla tee bi daha ki aya kadar

Ben iyiyim eşim eğitime gitti üç hafta yok gitmeden önce de tam adet arkasına denk geldi üç yada dört kez bi çalışmamız oldu. Onda ne tutarsa artık. Tutmazsa da başka yok valla tee bi daha ki aya kadar
Allah hayırlısını versin kuzumm bakarsın şubatta hamilesin buraya yazıyorsun ben de bu ay rahat olmaya çalışıyorum ama saymadan da edemiyorum ovulasyona 3 gün kaldı. sağ yumurtalığımda ağrı var bugun. o yumurtacığım çatlar inşallah

Canım inan bende hem eşim yok diye hem de geçen ay fazla umitlendigimden galiba bu ay saldim valla hiç düşünmüyorum saymiyorum da :) ıste doktora gittim bi muayene oldum sadece kan tahlilimde ve ultrason da sorun yok. Idrar baktiramadim sadece devlete gitmiştim ıdrar çıkmamış bi de doktor gıcık bişeydi soramadım soracağım şeyleri de. Özel e gitcem bi de idrar tahlili yaptircam mantar var bende çünkü bi de iltihap olabilir. Onlara çare bulmam lazım. Onun dışında allaha bıraktım canım valla aof sinavlarim var onlara odaklandim :)

muayene olmakla iyi etmişsin canım. benim mantarım yok da ara ara böyle kokulu bej rengi akıntım oluyor. sonra bakıyorum geçmiş . doğum kontrol hapı kullanırken çok oluyordu . şimdi azaldı çok şükür de dün akşam aklımdan geçti genel bi muayene mi olsam özele gidip diye. hem ovulasyon günüm de geliyor ya. yumurta var mı onu da öğrenebilirim böylece . son muayene olduğumda 1 yıl oldu . o zaman bekardım tabi. sadece ultrason bakıldı. Dr. yumurtalıkların ve rehmin gayet iyi görünüyor. pozisyonları gebeliğe uygun demişti. ama şuan ne var ne yok bilmiyorum

Istersen bi görün canım. Ben hiç gitmedim daha önce ilk defa gittim bu konuyla alakalı. Merak ta ediyodum zaten illa çocuk acisindan değil de üç hatlarda herşey yolunda mı diye bende o kokulu sürekli var ya her gün kötü sarı bi de öyle agrim sizim yok ama kendimi bildim bileli her gun koyu sarı akıntı oluyo. Mantar da son iki uc yıldır ilaç falan kullandım geciyo gibi oluyo bi daha cikiyo illet bisey. Bi onları da gosterirsem tamamdır. Sende istersen bi görün folik asit verebilir bana verdi çünkü doktor şimdiden başka dedi

he evet kuzum folik asit aile hekimim vermişti kullanıyorum şuan . ama randevu alıp genel bi muayene olayım ben bakalım ne durumda oralar

Evet evet bence de :) benim bat a daha cook üç hafta var umitli de değilim zaten bu aydan. Baksana topikte de bizden başka kimse kalmadı galiba
olsun kuzum ne demiştik umudumuzu kaybetmek yok olacak Allahın izniyle evet kimse kalmamış biz varız bi tek. yeni gelenleri de bekliyoruz ...

Bata 5 gun kaldi ugramadim buralara stres yapmayayim diye ama suan da hic bir belirti yok sadece adet oncesi gogus acisi var ama ust kisimlarda dokununca hssediyorum o kadar. Sanirim yine kirmizilari gorcem

Aynen canım rabbim bi gün yüzümüzü güldürür inş
kuzummm vücut ısısı yöntemine göre dün akşam yumurtam çatladı galibaaaa. 2 gün önce 35.3 çıkmıştı ateşim. bugün ölçtüm 36.0 bi de dün akşam sağ kasığım ağrıdı ,akıntım da uzayan şekildeydi. çalışmayı yaptık hemen bugünü de değerlendiririz heralde gerisi Allaha kalmış canım. hayırlısı bakalım ..

reglime 7 gün kaldı bende sadece sağ kasığım da ve sağ belimde ağrı var bazen aşırı derecede artıyor.. göğüs ağrım sızım dolgunlaşmam hiç yok. akıntım bugün baya yoğunlaştı.. bakalım 7 gün sonra göreceğim var mı yok mu

ay ben yazdım sandım bu yazıyı.. benimde kimyasaldan sonra düşüncelerim bunlardı..çok zor geldi eğilme kalkma uzanma hoplama zıplama hayatım kısıtlandı sanki... istemek istememek arasında gittim geldim bende. ertesi ay hiç dikkat etmedim adam akıllı ilişki olmadı folik asiti bıraktım falan ama inan pişman oldum.. kafanda güzelce tart biç bu durumu benim gibi pişman olma kimyasaldan sonra 3. ayım hala bir gelişme yok oysa düzenli ilişki olsa hemen hamile kalma olasılığı var. Tabi yazılanı yaşıyoruz ama ben çok keşke dedim

ay inşallah hamişsindir canım. benim de yumurtam çatladı sanırım vücut ısısı takibine başlamıştım bu ay. bugun en yüksek ısıyı gördüm , dün yumurta akı akıntım vardı ve sağ kasığım ağrıyordu. dün akşam ilişki de oldu beklemedeyim 2 hafta var bat a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…