Batta geri sayım başladı ( 8 )

Yumurta çatlayınca mı vücut ısısı yükseliyor.
yumurtanın çatladığı gün vücut ısısı termometrede belirli bir düşüş gösteriyor. yumurta çatladıktan sonra da aniden yükseliyor. mesela benim 2 gün önce 35.3 tü ateşim. bu sabah 36.0 a çıkmıştı. e bi de akıntı ve kasık ağrısı da olunca öyle değerlendirdim. ama tabi bu yükselme bu şekilde devam etmesi lazım. ilişkiye devam ediyoruz gün aşırı olarak. artık hayırlısı

inşallah canım nasipse vardır belirti gözlemlemiyorum ama kasık ağrım canımı yaktığı için farkındayım senin içinde hayırlısı olur inşallah tutunur bebeğin

Herkese selaaaam :))

Güzel haberlerim var kızlar sizlere. Gecen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, hatırlayanlar olabilir. Sonrasında forumdan ve bu konudan uzaklaşmaya karar verdim.

Pazar regl olmam gerekiyordu olmayınca evde son kalan testi yaptım ve bingo! Çift çizgi!

Bugün hala regl olmayınca doktoruma danışarak kan testi yaptırdım ve sonuç 356!

Sanırım an itibariyle resmi olarak hamileyim!

Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :))

Fakat size ufak bir tavsiyem var, buralarda çok takılmayın mümkünse zihninizi bu konudan uzaklaştırın. Henüz yeni denemeler yapıyorsanız şu ovulasyon testlerini de çöpe atın! Hatta folik asiti dahi bırakın! Kurulu robot gibi her gün hamilelik düşünmek bişeylere engel oluyor bence..

Ha bu arada bu ay sadece tek bir gün korunmadım, sonrasında birden ben cocuk istemiyorum demeye basladım ama Allah'ın mucizeleri bitmiyor işte.. Ne ovulasyon kovaladım ne başka birşey...

Tüm iyi dileklerim ve dualarım sizlerle! Umarım herşey dilediğiniz gibi olur, sıkıntısız, dertsiz doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olur!

Öptüm herkesi!!

Hadi bakalım canım benim tahminlerin umarım bos çıkmazda güzelhaeberler verirsin bekliyorum valla :)

canim tebrikler cok sevindim senin adina..canim bende gecen sali gunu ogrendim hamile oldugumu bana supriz oldu..ikimizde eylul annesi olucaz hayirlisiyla...darisi istiyen arkadaslarimizin basina.

Canım tebrik ederim yaa ne güzel yazmışsın. Kaç aylık denemenin ardından hamile kaldın acaba onu öğrenebilir miyim

canim tebrikler cok sevindim senin adina..canim bende gecen sali gunu ogrendim hamile oldugumu bana supriz oldu..ikimizde eylul annesi olucaz hayirlisiyla...darisi istiyen arkadaslarimizin basina.
Aaaa süper çok sevindiiiimm. :)))
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallaahhhh :)))

Canım tebrik ederim yaa ne güzel yazmışsın. Kaç aylık denemenin ardından hamile kaldın acaba onu öğrenebilir miyim
Çok teşekkür ederim tatlım. Benim daha ikinci aydı, inanılmaz şaşkınım hiç beklemiyordum ama mucize gibi birşey oldu diyebilirim. Darısı basına olsun inşallah :)

Çok teşekkür ederim tatlım. Benim daha ikinci aydı, inanılmaz şaşkınım hiç beklemiyordum ama mucize gibi birşey oldu diyebilirim. Darısı basına olsun inşallah :)
tekrar tebrik ederim canım çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. sen şimdi hamile hamile dua et bize de nasip etsin rabbim

tekrar tebrik ederim canım çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. sen şimdi hamile hamile dua et bize de nasip etsin rabbim
Etmez miyim? Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Düşünmeyince oluyor galiba :)))

Etmez miyim? Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Düşünmeyince oluyor galiba :)))
ya arkadaşlar bu düşünmeyince oluyor düşüncesini o kadar çok kişiden duydum ki bırakıyorum artık bu alemi aöf sınavlarım var ona yoğunlaşıyorum ben başka da bişey düşünmicem

ya arkadaşlar bu düşünmeyince oluyor düşüncesini o kadar çok kişiden duydum ki bırakıyorum artık bu alemi aöf sınavlarım var ona yoğunlaşıyorum ben başka da bişey düşünmicem
Hah aynen öyle yap. Buralarda da takılma, ovulasyon da kovalama, folik asit de içme.. Tamamen başka yerlere kanalize ol cok ciddi söylüyorum :)

hayırlısı olsun vakti zamanıymış gelmiş sağlıkla al bebeğini kucağına.. zira bende kimyasaldan sonra korunmadığım halde olmadı hatta istemiyorum bir müddet düşünmeyeceğim dedim folik asiti bıraktım ovu testi yapmadım ama eşim korunmak istemedi ama 6. ayımdayım gelen giden yok... hatta 4 gün erken regl oldum kimyasaldan sonra.. yani buraya girmemek takmamak değil vaktini beklemek en doğrusu..

Aaaaa hayirli olsunnnn camasir sularindan nerelere geldik hayirli olsun Allah tamamina erdirsin

kızlar bişey sorcam . doktora giitim ben kadın doğuma kan tahlilimde şeker değerim 103 çıktı. tokluk değer ama bu karnım toktu yani. doktor yüksek biraz dedi tatlıyı ve karbonhidratı kes dedi. hamilelik için genel kontrole gitmiştim. bu konu hakkında bilgisi olan var mı. 103 yüksek mi ?

tatlım eğer yemek yedikten 2 saat sonra gibi bakıldıysa aslında fazla yüksek değil. yani tokluk şekeri üst sınırı ortalama 140. ama biraz dikkat edebilirsin yükselmemesi için. mesela benim tokluk şekerim genelde 75 çıkıyor. biraz uzun süre aç kalırsam gözlerim kararıyo bi titreme başlıyo başım dönüyo. bu da kötü tabi hemen birşeyler yemem gerekiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…