- 21 Kasım 2016
- 1.374
- 1.411
- 63
yumurtanın çatladığı gün vücut ısısı termometrede belirli bir düşüş gösteriyor. yumurta çatladıktan sonra da aniden yükseliyor. mesela benim 2 gün önce 35.3 tü ateşim. bu sabah 36.0 a çıkmıştı. e bi de akıntı ve kasık ağrısı da olunca öyle değerlendirdim. ama tabi bu yükselme bu şekilde devam etmesi lazım. ilişkiye devam ediyoruz gün aşırı olarak. artık hayırlısıYumurta çatlayınca mı vücut ısısı yükseliyor.
inşallah canım nasipse vardır belirti gözlemlemiyorum ama kasık ağrım canımı yaktığı için farkındayımay inşallah hamişsindir canım. benim de yumurtam çatladı sanırım vücut ısısı takibine başlamıştım bu ay. bugun en yüksek ısıyı gördüm , dün yumurta akı akıntım vardı ve sağ kasığım ağrıyordu. dün akşam ilişki de oldu beklemedeyim 2 hafta var bat a
inşallah canım ya çok istiyorum . bu ay 3. ay deniyoruz. senin ne kadar oldu ?inşallah canım nasipse vardır belirti gözlemlemiyorum ama kasık ağrım canımı yaktığı için farkındayımsenin içinde hayırlısı olur inşallah tutunur bebeğin
ben 6. ayımdayım.. 3. ayımda hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı malesef nasip değilmişinşallah canım ya çok istiyorum . bu ay 3. ay deniyoruz. senin ne kadar oldu ?
Hadi bakalım canım benim tahminlerin umarım bos çıkmazda güzelhaeberler verirsin bekliyorum valla :)kuzummm vücut ısısı yöntemine göre dün akşam yumurtam çatladı galibaaaa. 2 gün önce 35.3 çıkmıştı ateşim. bugün ölçtüm 36.0 bi de dün akşam sağ kasığım ağrıdı ,akıntım da uzayan şekildeydi. çalışmayı yaptık hemenbugünü de değerlendiririz heralde gerisi Allaha kalmış canım. hayırlısı bakalım ..
canim tebrikler cok sevindim senin adina..canim bende gecen sali gunu ogrendim hamile oldugumu bana supriz oldu..ikimizde eylul annesi olucaz hayirlisiyla...darisi istiyen arkadaslarimizin basina.Herkese selaaaam :))
Güzel haberlerim var kızlar sizlere. Gecen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, hatırlayanlar olabilir. Sonrasında forumdan ve bu konudan uzaklaşmaya karar verdim.
Pazar regl olmam gerekiyordu olmayınca evde son kalan testi yaptım ve bingo! Çift çizgi!
Bugün hala regl olmayınca doktoruma danışarak kan testi yaptırdım ve sonuç 356!
Sanırım an itibariyle resmi olarak hamileyim!
Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :))
Fakat size ufak bir tavsiyem var, buralarda çok takılmayın mümkünse zihninizi bu konudan uzaklaştırın. Henüz yeni denemeler yapıyorsanız şu ovulasyon testlerini de çöpe atın! Hatta folik asiti dahi bırakın! Kurulu robot gibi her gün hamilelik düşünmek bişeylere engel oluyor bence..
Ha bu arada bu ay sadece tek bir gün korunmadım, sonrasında birden ben cocuk istemiyorum demeye basladım ama Allah'ın mucizeleri bitmiyor işte.. Ne ovulasyon kovaladım ne başka birşey...
Tüm iyi dileklerim ve dualarım sizlerle! Umarım herşey dilediğiniz gibi olur, sıkıntısız, dertsiz doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olur!
Öptüm herkesi!!
Canım tebrik ederim yaa ne güzel yazmışsın. Kaç aylık denemenin ardından hamile kaldın acaba onu öğrenebilir miyimHerkese selaaaam :))
Güzel haberlerim var kızlar sizlere. Gecen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, hatırlayanlar olabilir. Sonrasında forumdan ve bu konudan uzaklaşmaya karar verdim.
Pazar regl olmam gerekiyordu olmayınca evde son kalan testi yaptım ve bingo! Çift çizgi!
Fakat size ufak bir tavsiyem var, buralarda çok takılmayın mümkünse zihninizi bu konudan uzaklaştırın. Henüz yeni denemeler yapıyorsanız şu ovulasyon testlerini de çöpe atın! Hatta folik asiti dahi bırakın! Kurulu robot gibi her gün hamilelik düşünmek bişeylere engel oluyor bence..
Ha bu arada bu ay sadece tek bir gün korunmadım, sonrasında birden ben cocuk istemiyorum demeye basladım ama Allah'ın mucizeleri bitmiyor işte.. Ne ovulasyon kovaladım ne başka birşey...
Tüm iyi dileklerim ve dualarım sizlerle! Umarım herşey dilediğiniz gibi olur, sıkıntısız, dertsiz doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olur!
Öptüm herkesi!!
Aaaa süper çok sevindiiiimm. :)))canim tebrikler cok sevindim senin adina..canim bende gecen sali gunu ogrendim hamile oldugumu bana supriz oldu..ikimizde eylul annesi olucaz hayirlisiyla...darisi istiyen arkadaslarimizin basina.
Çok teşekkür ederim tatlım. Benim daha ikinci aydı, inanılmaz şaşkınım hiç beklemiyordum ama mucize gibi birşey oldu diyebilirim. Darısı basına olsun inşallah :)Canım tebrik ederim yaa ne güzel yazmışsın. Kaç aylık denemenin ardından hamile kaldın acaba onu öğrenebilir miyim
cok tskler canim.amin..Aaaa süper çok sevindiiiimm. :)))
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallaahhhh :)))
tekrar tebrik ederim canım çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. sen şimdi hamile hamile dua et bize de nasip etsin rabbimÇok teşekkür ederim tatlım. Benim daha ikinci aydı, inanılmaz şaşkınım hiç beklemiyordum ama mucize gibi birşey oldu diyebilirim. Darısı basına olsun inşallah :)
Etmez miyim? Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)tekrar tebrik ederim canım çok sevindim senin adına allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inş. sen şimdi hamile hamile dua et bize de nasip etsin rabbim
ya arkadaşlar bu düşünmeyince oluyor düşüncesini o kadar çok kişiden duydum ki bırakıyorum artık bu alemi aöf sınavlarım var ona yoğunlaşıyorum ben başka da bişey düşünmicemEtmez miyim? Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)
Düşünmeyince oluyor galiba :)))
Hah aynen öyle yap. Buralarda da takılma, ovulasyon da kovalama, folik asit de içme.. Tamamen başka yerlere kanalize ol cok ciddi söylüyorum :)ya arkadaşlar bu düşünmeyince oluyor düşüncesini o kadar çok kişiden duydum ki bırakıyorum artık bu alemi aöf sınavlarım var ona yoğunlaşıyorum ben başka da bişey düşünmicem
olur canım inşallah.... Allah bir an önce sağlıklı evlatlar nasip etsin isteyen herkeseben 6. ayımdayım.. 3. ayımda hamile kaldım ama kimyasalla sonuçlandı malesef nasip değilmiş
Herkese selaaaam :))
Öptüm herkesi!!
Herkese selaaaam :))
Öptüm herkesi!!
tatlım eğer yemek yedikten 2 saat sonra gibi bakıldıysa aslında fazla yüksek değil. yani tokluk şekeri üst sınırı ortalama 140. ama biraz dikkat edebilirsin yükselmemesi için. mesela benim tokluk şekerim genelde 75 çıkıyor. biraz uzun süre aç kalırsam gözlerim kararıyo bi titreme başlıyo başım dönüyo. bu da kötü tabi hemen birşeyler yemem gerekiyor çünkükızlar bişey sorcam . doktora giitim ben kadın doğuma kan tahlilimde şeker değerim 103 çıktı. tokluk değer ama bu karnım toktu yani. doktor yüksek biraz dedi tatlıyı ve karbonhidratı kes dedi. hamilelik için genel kontrole gitmiştim. bu konu hakkında bilgisi olan var mı. 103 yüksek mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?