Batta geri sayım başladı ( 8 )

bende de var canım o fazla dayanamıyorum açlığa. ayrıca doktor bana bi de fitil verdi enfeksyon varmış bende. tahlil değerlerim de başa bişey yokmuş normal dedi. kaç aydır deniyosunuz dedi. bende bu ay 3. ay daha adet olmadım dedim. daha çok çok yeni devam edin dedi :)

ay canım valla yüreğime su serptin doktor da demiş yeni daha diye . sevindim bak bu arada benim göğüs uçlarım çok acıyor tatlım bu ay yaaa. adet öncesi olur ya öyle acı var. acaba hormon yüksekliği olabilir mi ? çalıştığım yerden de hemencecik izin alamayabiliyorum. aile hekimi yapar mı acaba bu hormın testlerini. tam karşıda aile sağlığı merkezi var..

canım herkes öyle diyo erken daha diye. hatta ben üçüncü ay diyince doktor beni takmadı bile diyebilirim 1 senelik falan sandı beni galiba. ay bende çalışıyorum o izin almak sıkıntı canım aile hekimi yapar mı hiç bilmiyorum acemiyim daha bu konularda. hem birazcık unut canım yaa geçen ay gibisin sen hala heyecanlı. tabi ki heyecanını yitirme ama zamanına bırak çalışmalarına devam et ama unut gitsin ki olduğunda daha çok sürpriz olsun. ben saldım bu ay mesela koca da yok olsa ümitlenirim belki ama üç kez falan oldu sadece o yüzden sanırım beklemiyorum bişey. bi gelişme takip etmeyi de bıraktım

evet takmıycam diyorum da hala aklımda bi yerlerde takıyorum galiba haklısın canım ... en iyisi bekleyeyim ben hormon mormon boşvereyim gitsin

evet takmıycam diyorum da hala aklımda bi yerlerde takıyorum galiba haklısın canım ... en iyisi bekleyeyim ben hormon mormon boşvereyim gitsin
aayyyneennn sana diyorum ama benim de aklımın bi köşesine bazen geliyo acaba adet olur muyum bu ay diye senin bat ne zamandı

Kızlar siz hala yok mu güzel haberler
canım günaydın bende tek değişim göğüslerim geçen aya göre çok daha fazla acıyor. ha bi de dünden beri regl olacakmış gibi sancım var ara ara , onunla birlikte de sol kasığımda batma oluyor. regl mi olucam gene yaaa bat 25 ocak

şükür canm ama çok zor
tahmin ettiğim gibi olmadı hamilelik hep kusma halindeyim yatıyorum
sen naptın ara vericem demiştin?
ilk 3 ay surer diyorlardır hep insallah daha kısa olur sende
ben hamile kalıyım diye dusunmuyorum canım ya korunmuyorum tabi de ama bebek olucakmı olmayacakmı diye pek takmıyorum:) yazın hamile kalsam daha iyi olucak benim icin bakalım hayırlısı

hayırlısı canm bizde tatile gidemicez
doktor izin verirse haziran da giderim
her şeyin hayırlısı
evde misin iş buldun mu

hayırlısı canm bizde tatile gidemicez
doktor izin verirse haziran da giderim
her şeyin hayırlısı
evde misin iş buldun mu
ikinci 3 ayda izin var son 3 ayda vermiyorlarmıs internetten cok bakmıstım sanki bebek oldu da tatile gidicem onu dusunuyodum
yok canım is bakmıyorum gidip gelmesi zor benim icin ama ingilizceyi ilerletmek icin birseyler yapmayı dusunuyorum ilerde yurtdısına yerlesme fikri var bizde olursa

hadi inşallah canm
bende çalışmıyorum
iş arıyordum ama hamilelik olunca kaldı
aslında son aylara kadar çalışırım demiştim ama şu an bile ayağa kalkınca midem bulanıyor görümcem geldi bakmaya bana
yemek temizlik vs
bir kaç hafta bizde kalacak
bu şekilde çalışmam mümkün değil.
zaten karnım çıkarsa da kimse işe almaz

o zaman4-5-6. aylarda mı seyehat mümkün
denize girmek yasak mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…