senin baya bulantın var ozaman ayaga bile kalkınca baslıyorsa gorumcenle iyide anlasıyorsan sıkıntısız gecer:)hadi inşallah canm
bende çalışmıyorum
iş arıyordum ama hamilelik olunca kaldı
aslında son aylara kadar çalışırım demiştim ama şu an bile ayağa kalkınca midem bulanıyor görümcem geldi bakmaya bana
yemek temizlik vs
bir kaç hafta bizde kalacak
bu şekilde çalışmam mümkün değil.
zaten karnım çıkarsa da kimse işe almaz
o zaman4-5-6. aylarda mı seyehat mümkün
denize girmek yasak mı ki
evet canm iyi geçiniyoruz şükür =)senin baya bulantın var ozaman ayaga bile kalkınca baslıyorsa gorumcenle iyide anlasıyorsan sıkıntısız gecer:)
evet oyleymis risksiz donemler oluyormus benim ablam 4-5 aylık hamileyken denize giriyodu canım hic bir sıkıntı da yasamadı sen zaten doktora danısırsın yine bide hamilelerin bir iki saatten fazla oturmalarını tavsiye etmiyorlar oyuzden uzun yolculuklar sakıncalı kalkıp yurumek lazımmıs
bu sanırım saglıgı etkileyen bir durum yoksa gecerli cuku bazı kadınlara kesinlikle yataktan cıkmayın diyor doktorlar dusuk tehlikesi var diye seninde bulantın var tabi devamlıda oturmuyorsundur arada kalkıp dolanıyorsun yolculukda hamile olmasan bile 2 saat otursan sancı giriyor insanın karnına sabit duruyosun ya sıkısma yasıyor insanın vucudu hamilelikte daha zorlasıyordur bu durum benim annemde ablama hamileliginde asırı kusuyormus hatta millet bu cocuktan hayır gelmez falan demis annem kusmadıgım an yoktu dedi ama sonra gecmis ablamda tosun gibi 4.5 kilo dogmus:)evet canm iyi geçiniyoruz şükür =)
normal günlerde de mi yürümek lazım neden kaslar tembelleşmesin diye mi
ben hep yatıyorum ya da oturuyorum iki dk dolansam ayağım ağrıyor
pek besin alamıyorum ya halsiz kalıyorum
yemek yiyemediğimden
bu sanırım saglıgı etkileyen bir durum yoksa gecerli cuku bazı kadınlara kesinlikle yataktan cıkmayın diyor doktorlar dusuk tehlikesi var diye seninde bulantın var tabi devamlıda oturmuyorsundur arada kalkıp dolanıyorsun yolculukda hamile olmasan bile 2 saat otursan sancı giriyor insanın karnına sabit duruyosun ya sıkısma yasıyor insanın vucudu hamilelikte daha zorlasıyordur bu durum benim annemde ablama hamileliginde asırı kusuyormus hatta millet bu cocuktan hayır gelmez falan demis annem kusmadıgım an yoktu dedi ama sonra gecmis ablamda tosun gibi 4.5 kilo dogmus:)
bakalım bizimkiler nasıl olucakbulantı iyi bi şey canım
bebeğin varlığının devam ettiğinin göstergesiymiş. inşallah
inşallah çok sağlıklı olurlar canımbakalım bizimkiler nasıl olucak
slm helena nasilsin...buarda bende 6 haftalik hamileyim..iki gun once kalp atisini duyduk.benimde mide bulantilarim var..ama okadar siddetli degil..inşallah çok sağlıklı olurlar canım
ben kaçıyorum
çok öptüm seni :)
İyi dusunmussun canim tekrar bir araya gelelim
canim hayirlisi..insallah en kisa zamanda hamile kalirsinİyi dusunmussun canim tekrar bir araya gelelimgecen persembe hamile oldugumu ogrendim paZartesi kimyasal gebelik oldu dustu kuzum bakalim bu ay ne olacak gerci ev tasima telasim var bu ay pek uzerine dusemiycem senin hamilelik nasil gidiyor her sey yolunda mi
canım inşallah tekrar hamile kalırsın kanda kaç çıkmıştı kiİyi dusunmussun canim tekrar bir araya gelelimgecen persembe hamile oldugumu ogrendim paZartesi kimyasal gebelik oldu dustu kuzum bakalim bu ay ne olacak gerci ev tasima telasim var bu ay pek uzerine dusemiycem senin hamilelik nasil gidiyor her sey yolunda mi
aaa canım çok sevindim hayırlı olsunnnslm helena nasilsin...buarda bende 6 haftalik hamileyim..iki gun once kalp atisini duyduk.benimde mide bulantilarim var..ama okadar siddetli degil..
canım benmde öyle sancım oldu önce sol olmuştu sonra sağYa benim sabah sag yumurtalik karin arasi sancimaya basladi hatta suan bile hareket ettikce sanci oluyor gebelikle alakasi olabilirmi pek ihtimal vermiyorum gerci:) dogurgan doneme yeni girdim ama adet sonrasi iliskide de hamile kalinabiliyomus
tskler canim..evet folik asit kullaniyorum..bide decavit ilacida iciyorum..benim daha bulantilarim olmamis..simdilik guzel geciyor..insallah boyle devam eder..kizimda cok kotuydum bulantilarim vardi..hep serum takiyordum.aaa canım çok sevindim hayırlı olsunnn
Allah sağıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
takvimde 8 haftalık gözüküyor senin bana yetişmişsin
folik asit kullanıyor musun
adet bittigindemi oldu sende bilmiyordum bak bunu heralde ayda iki kere yumurtlamada olabiliyor bazen..ya hareket ettikce boyle sancı arttı simdi gecti bilmiyorum pek ihtimal vermiyorum dedigim gibi:)canım benmde öyle sancım oldu önce sol olmuştu sonra sağ
adetim bittiği gün gebe kaldım ben
inşallah hamilesindir canm
inşallah vardır canmadet bittigindemi oldu sende bilmiyordum bak bunu heralde ayda iki kere yumurtlamada olabiliyor bazen..ya hareket ettikce boyle sancı arttı simdi gecti bilmiyorum pek ihtimal vermiyorum dedigim gibi:)
ilk gebelikler zor geçiyormuş canmtskler canim..evet folik asit kullaniyorum..bide decavit ilacida iciyorum..benim daha bulantilarim olmamis..simdilik guzel geciyor..insallah boyle devam eder..kizimda cok kotuydum bulantilarim vardi..hep serum takiyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?