Batta geri sayım başladı ( 8 )

senin baya bulantın var ozaman ayaga bile kalkınca baslıyorsa gorumcenle iyide anlasıyorsan sıkıntısız gecer:)
evet oyleymis risksiz donemler oluyormus benim ablam 4-5 aylık hamileyken denize giriyodu canım hic bir sıkıntı da yasamadı sen zaten doktora danısırsın yine bide hamilelerin bir iki saatten fazla oturmalarını tavsiye etmiyorlar oyuzden uzun yolculuklar sakıncalı kalkıp yurumek lazımmıs

evet canm iyi geçiniyoruz şükür =)
normal günlerde de mi yürümek lazım neden kaslar tembelleşmesin diye mi
ben hep yatıyorum ya da oturuyorum iki dk dolansam ayağım ağrıyor
pek besin alamıyorum ya halsiz kalıyorum
yemek yiyemediğimden

bu sanırım saglıgı etkileyen bir durum yoksa gecerli cuku bazı kadınlara kesinlikle yataktan cıkmayın diyor doktorlar dusuk tehlikesi var diye seninde bulantın var tabi devamlıda oturmuyorsundur arada kalkıp dolanıyorsun yolculukda hamile olmasan bile 2 saat otursan sancı giriyor insanın karnına sabit duruyosun ya sıkısma yasıyor insanın vucudu hamilelikte daha zorlasıyordur bu durum benim annemde ablama hamileliginde asırı kusuyormus hatta millet bu cocuktan hayır gelmez falan demis annem kusmadıgım an yoktu dedi ama sonra gecmis ablamda tosun gibi 4.5 kilo dogmus:)

bulantı iyi bi şey canım
bebeğin varlığının devam ettiğinin göstergesiymiş. inşallah

merhaba hanımlar ben aylık koruyucu iğne kullanıyordum her ayın 25inde atılıyordum iğnemi yalnız kasımdaki iğneden sonra aralık adetim düzensiz geldi...durum şu 9 aralıkta adet başladı ve bir hafta sürdü ve bitti buraya kadar herşey normal...iki gün temiz kaldıktan sonra kanama tekrar başladı ve bir hafta da o sürdü...simdi ben bat'ımı 9 aralıktakine göre mi 18 aralıktakine göre mi beklemeliyim? her iki sat'a göre de günüm geçti...idrar testinde sonuç çıkar mı yoksa birkaç gün daha bekleyeyim mi?

ha bu arada adet böyle düzen değiştirince doktorum iğneyi bırakmamı söyledi ve aralık iğnemi atılmadım var mıdır ki bişeyler

benim de 10 gün kaldı ama bu ay umut etmiyorum haftaiçi doktora gideceğiz zaten o nedenle de umut etmedim pek hem kaynana da yanımızdaydı pek yakınlaşamadık eşimle de :d

Dream_on sen ne yapıyorsun asya
bak hepinizi tek tek çağırıyorum
İyi dusunmussun canim tekrar bir araya gelelim gecen persembe hamile oldugumu ogrendim paZartesi kimyasal gebelik oldu dustu kuzum bakalim bu ay ne olacak gerci ev tasima telasim var bu ay pek uzerine dusemiycem senin hamilelik nasil gidiyor her sey yolunda mi

canim hayirlisi..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin

Ya benim sabah sag yumurtalik karin arasi sancimaya basladi hatta suan bile hareket ettikce sanci oluyor gebelikle alakasi olabilirmi pek ihtimal vermiyorum gerci:) dogurgan doneme yeni girdim ama adet sonrasi iliskide de hamile kalinabiliyomus

canım inşallah tekrar hamile kalırsın kanda kaç çıkmıştı ki
bulantım yoğun oluyor canım onun dışında her şey yolunda şükür

slm helena nasilsin...buarda bende 6 haftalik hamileyim..iki gun once kalp atisini duyduk.benimde mide bulantilarim var..ama okadar siddetli degil..
aaa canım çok sevindim hayırlı olsunnn
Allah sağıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
takvimde 8 haftalık gözüküyor senin bana yetişmişsin
folik asit kullanıyor musun

Ya benim sabah sag yumurtalik karin arasi sancimaya basladi hatta suan bile hareket ettikce sanci oluyor gebelikle alakasi olabilirmi pek ihtimal vermiyorum gerci:) dogurgan doneme yeni girdim ama adet sonrasi iliskide de hamile kalinabiliyomus
canım benmde öyle sancım oldu önce sol olmuştu sonra sağ
adetim bittiği gün gebe kaldım ben
inşallah hamilesindir canm

aaa canım çok sevindim hayırlı olsunnn
Allah sağıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin
takvimde 8 haftalık gözüküyor senin bana yetişmişsin
folik asit kullanıyor musun
tskler canim..evet folik asit kullaniyorum..bide decavit ilacida iciyorum..benim daha bulantilarim olmamis..simdilik guzel geciyor..insallah boyle devam eder..kizimda cok kotuydum bulantilarim vardi..hep serum takiyordum.

canım benmde öyle sancım oldu önce sol olmuştu sonra sağ
adetim bittiği gün gebe kaldım ben
inşallah hamilesindir canm
adet bittigindemi oldu sende bilmiyordum bak bunu heralde ayda iki kere yumurtlamada olabiliyor bazen..ya hareket ettikce boyle sancı arttı simdi gecti bilmiyorum pek ihtimal vermiyorum dedigim gibi:)

adet bittigindemi oldu sende bilmiyordum bak bunu heralde ayda iki kere yumurtlamada olabiliyor bazen..ya hareket ettikce boyle sancı arttı simdi gecti bilmiyorum pek ihtimal vermiyorum dedigim gibi:)
inşallah vardır canm
benm bittiği günlerden birinde oldu o 2-3 gün içinde
her kadının değişiyormuş yumurtlama günü
Allah ın işi
diğer günler boş gün diye tabir ettiğimiz günlerde de hamile kalabiliriz

tskler canim..evet folik asit kullaniyorum..bide decavit ilacida iciyorum..benim daha bulantilarim olmamis..simdilik guzel geciyor..insallah boyle devam eder..kizimda cok kotuydum bulantilarim vardi..hep serum takiyordum.
ilk gebelikler zor geçiyormuş canm
benm daha geçmedi bulantılar ne zaman geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…