dogurganlık gununu hesaplamak gereksiz oluyor aslında gun asırı iliskiye girildiginde mutlaka tutacaktır:)inşallah vardır canm
benm bittiği günlerden birinde oldu o 2-3 gün içinde
her kadının değişiyormuş yumurtlama günü
Allah ın işi
diğer günler boş gün diye tabir ettiğimiz günlerde de hamile kalabiliriz
bildim kadariyla 4 ayda falan biter insallah senin kadar surmez.ilk gebelikler zor geçiyormuş canm
benm daha geçmedi bulantılar ne zaman geçer
aynen ben gün aşırı yaptımdogurganlık gununu hesaplamak gereksiz oluyor aslında gun asırı iliskiye girildiginde mutlaka tutacaktır:)
inşallah bi an önce biter canım yaabildim kadariyla 4 ayda falan biter insallah senin kadar surmez.
gelişmeleri yaz canım inşallah hamilesindir.ya benim belirtileri cozemiyorum ben sebebi ne ..iliski 10 -11 gun once oldu ..bu karın alt kısımdaki agrıyı spora bagladım ama bugun bir kac defa sag karın alt bolgesiyle aynı anda gogsume sanki bıcak saplanır gibi sızı oldu aniden bide normalde adete yakın sarı kahverengi gibi akıntılar baslardı ama bikac gundur cok hafif lekelenme goruyorum acaba dedim enfeksiyonmu ama koku falan yok vucudum benle dalga geciyo yine
bakalım artık ya bebek yada baska bir sebep yada psikolojik:) karnım bir acayip sancı var gibi sanki garip bir baskı hissediyoum bastırınca acı da var dun gecede sol bacagım agrı yaptı yattıgımdagelişmeleri yaz canım inşallah hamilesindir.
aaaaa hamilemisin sen cok sevindim yaHerkese selaaaam :))
Güzel haberlerim var kızlar sizlere. Gecen ay kimyasal gebelik yaşamıştım, hatırlayanlar olabilir. Sonrasında forumdan ve bu konudan uzaklaşmaya karar verdim.
Pazar regl olmam gerekiyordu olmayınca evde son kalan testi yaptım ve bingo! Çift çizgi!
Bugün hala regl olmayınca doktoruma danışarak kan testi yaptırdım ve sonuç 356!
Sanırım an itibariyle resmi olarak hamileyim!
Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :))
Fakat size ufak bir tavsiyem var, buralarda çok takılmayın mümkünse zihninizi bu konudan uzaklaştırın. Henüz yeni denemeler yapıyorsanız şu ovulasyon testlerini de çöpe atın! Hatta folik asiti dahi bırakın! Kurulu robot gibi her gün hamilelik düşünmek bişeylere engel oluyor bence..
Ha bu arada bu ay sadece tek bir gün korunmadım, sonrasında birden ben cocuk istemiyorum demeye basladım ama Allah'ın mucizeleri bitmiyor işte.. Ne ovulasyon kovaladım ne başka birşey...
Tüm iyi dileklerim ve dualarım sizlerle! Umarım herşey dilediğiniz gibi olur, sıkıntısız, dertsiz doğru zamanda hayırlı evlatlarımız olur!
Öptüm herkesi!!
Teşekkür ederiiiim darısı basına inşallaahhhhaaaaa hamilemisin sen cok sevindim ya
aaaaaaaaa canım hayırlı olsunTeşekkür ederiiiim darısı basına inşallaahhhh
onceki sayfalarda yazmıs bende oyle gordumaaaaaaaaa canım hayırlı olsun
hiç demiyorsun haa bi gelip haber vermek yok mu
canim hakkini yemiyelim cunku soyledi hamile oldugunu..oda benim gibi eylul annesi olucak.aaaaaaaaa canım hayırlı olsun
hiç demiyorsun haa bi gelip haber vermek yok mu
onceki sayfalarda yazmıs bende oyle gordum
ay bütün sayfaları okuyordm nasıl gözümden kaçmışcanim hakkini yemiyelim cunku soyledi hamile oldugunu..oda benim gibi eylul annesi olucak.
canım ben dikkat etmedmyaa hamilelerrr size birsey sorucam hamileligin ilk zamanlarda falan iliski sırasında baskı hissettinizmi azda olsa
oylemiymis gercekten yeni duydum bunu hecanım ben dikkat etmedm
zaten doktor beni korkuttu ilk 3 ay yasak ilişki bebeğin düşer dedi jinekologtu
o yüzden yapmadm gebeliği öğrenince
canım insan bazen yanlış hissedebilir ama bende hissetmiştim belirtioylemiymis gercekten yeni duydum bunu hekorkutmus oda baya:) ya benim psikolojikmi belirtiler bilemiyorum ama bu ay hic aklımda yokkken cıktı bide bunlar sinir oldum iyice
darısı sana canım sizin tayin durumları yazın mı eşin ne iş yapıyorduOoo kizlaarr hamile olmayan kalmamis burda masallahhh
Yok kuzum ya cikmadi tayinim yine esim bankaci bende ucretsiz izne ayrildim haftaya evide buraya tasiyacagiz zaten aldigim maas kiraya yakita giderlere ancak denk geliyordu iki ayri ev cok masrafli diye boyle bir cozum bulduk bakalimdarısı sana canım sizin tayin durumları yazın mı eşin ne iş yapıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?