Batta geri sayım başladı ( 8 )

dogurganlık gununu hesaplamak gereksiz oluyor aslında gun asırı iliskiye girildiginde mutlaka tutacaktır:)

ya benim belirtileri cozemiyorum ben sebebi ne ..iliski 10 -11 gun once oldu ..bu karın alt kısımdaki agrıyı spora bagladım ama bugun bir kac defa sag karın alt bolgesiyle aynı anda gogsume sanki bıcak saplanır gibi sızı oldu aniden bide normalde adete yakın sarı kahverengi gibi akıntılar baslardı ama bikac gundur cok hafif lekelenme goruyorum acaba dedim enfeksiyonmu ama koku falan yok vucudum benle dalga geciyo yine

dogurganlık gununu hesaplamak gereksiz oluyor aslında gun asırı iliskiye girildiginde mutlaka tutacaktır:)
aynen ben gün aşırı yaptım
adet düzeni çok önemli
düzenli ise ve gün aşırı ilişkide tutar Allah ın izniyle

gelişmeleri yaz canım inşallah hamilesindir.

gelişmeleri yaz canım inşallah hamilesindir.
bakalım artık ya bebek yada baska bir sebep yada psikolojik:) karnım bir acayip sancı var gibi sanki garip bir baskı hissediyoum bastırınca acı da var dun gecede sol bacagım agrı yaptı yattıgımda

aaaaa hamilemisin sen cok sevindim ya

yaa hamilelerrr size birsey sorucam hamileligin ilk zamanlarda falan iliski sırasında baskı hissettinizmi azda olsa

yaa hamilelerrr size birsey sorucam hamileligin ilk zamanlarda falan iliski sırasında baskı hissettinizmi azda olsa
canım ben dikkat etmedm
zaten doktor beni korkuttu ilk 3 ay yasak ilişki bebeğin düşer dedi jinekologtu
o yüzden yapmadm gebeliği öğrenince

canım ben dikkat etmedm
zaten doktor beni korkuttu ilk 3 ay yasak ilişki bebeğin düşer dedi jinekologtu
o yüzden yapmadm gebeliği öğrenince
oylemiymis gercekten yeni duydum bunu he korkutmus oda baya:) ya benim psikolojikmi belirtiler bilemiyorum ama bu ay hic aklımda yokkken cıktı bide bunlar sinir oldum iyice

oylemiymis gercekten yeni duydum bunu he korkutmus oda baya:) ya benim psikolojikmi belirtiler bilemiyorum ama bu ay hic aklımda yokkken cıktı bide bunlar sinir oldum iyice
canım insan bazen yanlış hissedebilir ama bende hissetmiştim belirti

bana yasak diyen jinekologtu
yani ilk gebelik şüphesiyle jinekoloğa gittim onda öğrenince gebelik polikliniğine sevk ettiler
onlar daha bilinçli tabi kanama yoksa ve bebek aşağıda değilse yasak yok. ultrasonda bakıyor
ama ben 9. 10. haftaya kadar baya bi sakındım olmadı canımda istemedi zaten
sonra da çok dikkat ederek çok nadir oldu

darısı sana canım sizin tayin durumları yazın mı eşin ne iş yapıyordu
Yok kuzum ya cikmadi tayinim yine esim bankaci bende ucretsiz izne ayrildim haftaya evide buraya tasiyacagiz zaten aldigim maas kiraya yakita giderlere ancak denk geliyordu iki ayri ev cok masrafli diye boyle bir cozum bulduk bakalim senin hamilelik nasil gidiyor bebis buyumustur iyice yaa burda hamilelik testlerini attigin dun gibi valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…