bebis olayları nasıl sende..hamile kalan topicten kacıyoNe cok duzelttim mesaji da masallah
Keske bizde kacabilsekbebis olayları nasıl sende..hamile kalan topicten kacıyo
kimyasal gebelikten sonra genelde hemen kalıyorlar insallah sende de oyle olurKeske bizde kacabilsekvalla gecen ay vardi bebis mukayyet olamadim galiba kimyasal oldu bu ay korun dedi doktor ama dinlemedim ovulasyon testi aldim onda da cift cizgiden sonraki iki gunde degerlendiriliyormus ben bilemedim bi tek o gunu degerlendirdik artik kismet tasinma telasi olunca aklimi cok mesgul etmedi sende durumlar nasil var mi bir seyler
hemen hemen benim gibi yani bende 13 subatı bkliyorum:) yumurtlama zamanını test yaparakmı belirledin yoksa takvimdenmiKızlar bende bekliyorum hayırlısı artık 12gün var koca bir ömür gibi geliyor. Sat 16 Ocak bat 16 Şubat varmı yokmu beklemek çok can sıkıcı. Benim ovulasyon günün de kaza ya kurban gittim olurmu olmazmı derken sanırım error404
kimyasal gebelikten sonra genelde hemen kalıyorlar insallah sende de oyle olur
bu ay vucudum garip tepkiler veriyoradetten sonraki 5.7.9. gunleri degerlendirdik tabi sonrada oldu ama ben o gunlerden sonra belirtiler veriyorum gogus hassasiyeti basladı daha adete 16-17 gun varken akıntı arttı karın aglarıları bel agrısı adet olcakmısım gibi hisler salı gunu test yaptım negatif bugun yaptım sanki cook hafif bir cizgi var yada beynim oyun oynuyo ama daha adete 8 gun falan var tabi cok erken davrandım bekliycem artık adet gecikirse bakarım
kimyasal gebelikten sonra genelde hemen kalıyorlar insallah sende de oyle olur
bu ay vucudum garip tepkiler veriyoradetten sonraki 5.7.9. gunleri degerlendirdik tabi sonrada oldu ama ben o gunlerden sonra belirtiler veriyorum gogus hassasiyeti basladı daha adete 16-17 gun varken akıntı arttı karın aglarıları bel agrısı adet olcakmısım gibi hisler salı gunu test yaptım negatif bugun yaptım sanki cook hafif bir cizgi var yada beynim oyun oynuyo ama daha adete 8 gun falan var tabi cok erken davrandım bekliycem artık adet gecikirse bakarım
senin hamile olma ihtimalin daha fazla bence kimyasal da olsa bir gebelik yasamıssın ..ben erken dollenme olmustur belki diye dusundum ama yinede cıkmıyormus beklemek lazımmısBenim bata 9 gun var yumurtlama gununden beri gecmeyen gogus hassasiyetim var gecen ay hamileyken de boyle olmustu akinti normal ama sadece yumurtlamadan 3,4 gun sonra anormal bir akintim oldu cok fazla miktarda birden geldi ic camasirimi doldurmus o kadar fazla gecen ay da gelmisti ama bu kadar cok degildi bakalim ne olcak testerde daha cikmaz ki kuzum cok erken
ayy yok utanıyorum onu ne hale soktum bende oyle gordum o cizgiyiAtsana testi gecen aydan sonra benim gozler sahin gibi hcg de 15 cikan degeri o kaset testte gormeyi basarmis kadinim
benim gibi sende senin yumurtlama tarihi neydi pekiBugun ayin kaci ya benim bat 12 subatta
Sen silik cizgiyi nasil gordun valla helal olsun daha bir haftadan da fazla varsenin hamile olma ihtimalin daha fazla bence kimyasal da olsa bir gebelik yasamıssın ..ben erken dollenme olmustur belki diye dusundum ama yinede cıkmıyormus beklemek lazımmıs
ayy yok utanıyorum onu ne hale soktum bende oyle gordum o cizgiyikararttım fotoyu falan hani nerdeyse kendim bir cizik atacaktım
iste o silik degildir ben oyle gordum sanırımSen silik cizgiyi nasil gordun valla helal olsun daha bir haftadan da fazla var
Ben 13. Gunde yumurtlamistim canim 28 ocakta gecen hafta yanibenim gibi sende senin yumurtlama tarihi neydi peki
Aynen bak sana 26. Gunde gordugum cizgiyi atayim o bile cok gozukuyorduiste o silik degildir ben oyle gordum sanırımya ben ne dusundum biliyormusun ocagın 20-21 i gibi hamile kalmıs olabilcegimi hesapladım simdiye de cıkar dedim ama oyle degilmis olay zaten kana gecmesi bile 10 -12 gun buluyormus
o baya gorunuyor bu..adetten itibaren 26.gunmuAynen bak sana 26. Gunde gordugum cizgiyi atayim o bile cok gozukuyordu
bende 9.gunden supheleniyorum:)) hemen hemen aynı gibi bakalım ya hayırlısı artıkBen 13. Gunde yumurtlamistim canim 28 ocakta gecen hafta yanibenim daha testlerde cikmasi imkansizdir ztn haftaya cumartesi test yapacagim adet olmazsam tabi
Yumurtlama günü değişiyor benim bazen Ay başı bazen ortası bazen sonu akintidan anlıyorum canım. Adetim 10 gün sürüyor 30 Ocak ta yani temizleneli 4 gün olmuştu ki yumurtlama oldu baya çok akintim vardı yumurta akı gibi diyorlar ya öyle işte. O gün de eşim saolsun korunmadi. Naneyi yuttum mu acaba bekliyorumhemen hemen benim gibi yani bende 13 subatı bkliyorum:) yumurtlama zamanını test yaparakmı belirledin yoksa takvimdenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?