Batta geri sayım başladı ( 8 )

Adetin ne kdr uzun suruyomus benim 4-5 gun:)) bende adet bittikten sonraki 4 veya 5. Gun diye dusunuyorum ama bilemiyorum ay ne zor boyle ya beklemek zorundayiz

Adetin ne kdr uzun suruyomus benim 4-5 gun:)) bende adet bittikten sonraki 4 veya 5. Gun diye dusunuyorum ama bilemiyorum ay ne zor boyle ya beklemek zorundayiz
Canım ben Ağustos ayında düşük yaşadım ondan sonra hep 10gün görüyorum. Ilk bir hafta normal sonra yok 9.10.gün leke sonra bitiyor. Normalde 1hafta olurdu. Evet beklemek çok zor ve sıkıcı . Dusunmicem dedikçe gene forum da buluyorum kendimi . Şuan kendimi hamile gibi hissediyorum tuhaf. Alt karnım şiş gibi sezeryanliyim. Kontrol ederim genellikle yumuşak oluyor Şuan şiş . Bel ağrısı oluyor ve bacak arkası çekiliyor ağrı yapıyor kasık ağrısı arada. Sanki belim karnım adet olacakmış gibi ufak sızlamada. Bekliyorum sonradan üzülmek istemiyorum.şuan çocuk düşünmüyordum ama o kazadan sorna kendimi forumda buldum. Hem istiyor hem istemiyor gibi bişeyim. Hayırlısı diyorum:)

Aa gecmis olsun dusuk adetide etkiledi demek..bende takmiyordum ama bu ay oyle belirtiler olduki ister istemez hamilemiyim dusuncesi olustu..ya insan cok istemese bile negatifi gorunce uzuluyo dimi:)

Aa gecmis olsun dusuk adetide etkiledi demek..bende takmiyordum ama bu ay oyle belirtiler olduki ister istemez hamilemiyim dusuncesi olustu..ya insan cok istemese bile negatifi gorunce uzuluyo dimi:)
Kadından bişey bence annelik iç gudusumu desem Yada. O duyguyu tatmak ayrı bişey ama benimde korkularım var 2.5 yaş kızım var napalım acaba diyorum kızım bana çok bağlı hala daha benimle uyuyor doğdu doğalı ne kdr uyku eğitimi yapmaya çalışsam da boş. Abartı bir ağlama sonrası benim kriz ve beraber yatakta uyuma. Söyle bir gece huzurlu uyuduğumu Bilmem. Bebek olursa ne halt edicem diyorum. Ve daha bir sürü şey. Ama buna rağmen bir Yanımda istiyor. Negatif görünce bir boşluk hissi geliyor sonra takmama hissizlik. Ve bi dha istemiyorum düşüncesi.

canım eşinin yanına gelmesine sevindm
aynı bankaya devam mı edecek yeni iş mi bakacak
bir de neden çıkmıyor bu tayin durumu eşin özel de diye mi olmuyor yani özel banka diye düşündüm
benm hamilelik aynı canm bi kus bi düzel öyle geçiyor
darısı sana olsun canm bak eşin de geliyor yazı beklemene gerek kalmadı :)

I

Amin insallah:)
Sanirim 15 gun sonra cunku cumarteside yaptim cikmadi tahmini iliski 25 ocak diye dusunuyorum yani o an tutmustur
Benimde 30 ocakti yumurtlama ve ilişki. Üzerinden 10gün geçti bekliyorum . Kızım da 4+3 haftalıkken idrar testinde öğrenmiştim. Ya benim hamile kalamama gibi bir sorunum yok çok şükür bir kere kaçtımi o ay hamile kalıyorum hemen . Hemen hatam varmı yokmu diye beklerken kendini kandırma diyip ev temizliğine girisip skntidan esyalrjn yerini degistiiyorm ve ardından bir kanama başlıyo. Ağustos ayında dusende Dr. Bi hafta bkle testi tekrrlicaz dedi o hafta pazara gitmem gerek di . Poşetler çok ağır geldi Eve geldim kanama başladı baya bardaktan boşalır gibi toz pembe kan sonra kırmızı ve bi parça düştü ondan sonra adet başladı. Bu ay dikkat ediyrm ağır kaldirmamaya . İnş hayırlısı . Çok sevindim adına

Demekki riskli yani kendini koruman lazim senin dikkat bencede bu ay ben spora falan gittim bisey olmadi sukur

Kizi
Demekki riskli yani kendini koruman lazim senin dikkat bencede bu ay ben spora falan gittim bisey olmadi sukur
Aynen canım benim elimden geldiğince dikkat ediyorum . Aynı şey kızımdan öncede oldu kızımda dikkat ettim hemen peşine hamile kaldım zaten. Adete son bir hafta deliricimm. Kan testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi . Sabret diyorum negatif görmek istemiyorum

Bekle bencede bende yaptim negatifti moralim bozuldu yaklastikca cikiyor o bile silik yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…