Evet adetin ilk gununden itibaren 26. Gun normalde 28 gunde bir olurdum 30. Gunde kimyasal oldu zateno baya gorunuyor bu..adetten itibaren 26.gunmu
Adetin ne kdr uzun suruyomus benim 4-5 gun:)) bende adet bittikten sonraki 4 veya 5. Gun diye dusunuyorum ama bilemiyorum ay ne zor boyle ya beklemek zorundayizYumurtlama günü değişiyor benim bazen Ay başı bazen ortası bazen sonu akintidan anlıyorum canım. Adetim 10 gün sürüyor 30 Ocak ta yani temizleneli 4 gün olmuştu ki yumurtlama oldu baya çok akintim vardı yumurta akı gibi diyorlar ya öyle işte. O gün de eşim saolsun korunmadi. Naneyi yuttum mu acaba bekliyorum
Canım ben Ağustos ayında düşük yaşadım ondan sonra hep 10gün görüyorum. Ilk bir hafta normal sonra yok 9.10.gün leke sonra bitiyor. Normalde 1hafta olurdu. Evet beklemek çok zor ve sıkıcı . Dusunmicem dedikçe gene forum da buluyorum kendimi . Şuan kendimi hamile gibi hissediyorum tuhaf. Alt karnım şiş gibi sezeryanliyim. Kontrol ederim genellikle yumuşak oluyor Şuan şiş . Bel ağrısı oluyor ve bacak arkası çekiliyor ağrı yapıyor kasık ağrısı arada. Sanki belim karnım adet olacakmış gibi ufak sızlamada. Bekliyorum sonradan üzülmek istemiyorum.şuan çocuk düşünmüyordum ama o kazadan sorna kendimi forumda buldum. Hem istiyor hem istemiyor gibi bişeyim. Hayırlısı diyorum:)Adetin ne kdr uzun suruyomus benim 4-5 gun:)) bende adet bittikten sonraki 4 veya 5. Gun diye dusunuyorum ama bilemiyorum ay ne zor boyle ya beklemek zorundayiz
Aa gecmis olsun dusuk adetide etkiledi demek..bende takmiyordum ama bu ay oyle belirtiler olduki ister istemez hamilemiyim dusuncesi olustu..ya insan cok istemese bile negatifi gorunce uzuluyo dimi:)Canım ben Ağustos ayında düşük yaşadım ondan sonra hep 10gün görüyorum. Ilk bir hafta normal sonra yok 9.10.gün leke sonra bitiyor. Normalde 1hafta olurdu. Evet beklemek çok zor ve sıkıcı . Dusunmicem dedikçe gene forum da buluyorum kendimi . Şuan kendimi hamile gibi hissediyorum tuhaf. Alt karnım şiş gibi sezeryanliyim. Kontrol ederim genellikle yumuşak oluyor Şuan şiş . Bel ağrısı oluyor ve bacak arkası çekiliyor ağrı yapıyor kasık ağrısı arada. Sanki belim karnım adet olacakmış gibi ufak sızlamada. Bekliyorum sonradan üzülmek istemiyorum.şuan çocuk düşünmüyordum ama o kazadan sorna kendimi forumda buldum. Hem istiyor hem istemiyor gibi bişeyim. Hayırlısı diyorum:)
Kadından bişey bence annelik iç gudusumu desem Yada. O duyguyu tatmak ayrı bişey ama benimde korkularım var 2.5 yaş kızım var napalım acaba diyorum kızım bana çok bağlı hala daha benimle uyuyor doğdu doğalı ne kdr uyku eğitimi yapmaya çalışsam da boş. Abartı bir ağlama sonrası benim kriz ve beraber yatakta uyuma. Söyle bir gece huzurlu uyuduğumu Bilmem. Bebek olursa ne halt edicem diyorum. Ve daha bir sürü şey. Ama buna rağmen bir Yanımda istiyor. Negatif görünce bir boşluk hissi geliyor sonra takmama hissizlik. Ve bi dha istemiyorum düşüncesi.Aa gecmis olsun dusuk adetide etkiledi demek..bende takmiyordum ama bu ay oyle belirtiler olduki ister istemez hamilemiyim dusuncesi olustu..ya insan cok istemese bile negatifi gorunce uzuluyo dimi:)
Gözün aydın canım kan testi yaptırdın mikızzzzzzlaaaaaaaarEki Görüntüle 1949975
Hayırlı olsun canım . Darısı tüm isteyenlere . Ben daha önceki yazıları okumadım da ilişkiden Kaç gün sonra test yaptırdın acabaBugun yaptirdim 115 sonucuuum
Amin insallah:)Hayırlı olsun canım . Darısı tüm isteyenlere . Ben daha önceki yazıları okumadım da ilişkiden Kaç gün sonra test yaptırdın acaba
ayyyyyyyyyy ben nasıl kaçırdım bunuBugun yaptirdim 115 sonucuuum
canım eşinin yanına gelmesine sevindmYok kuzum ya cikmadi tayinim yine esim bankaci bende ucretsiz izne ayrildim haftaya evide buraya tasiyacagiz zaten aldigim maas kiraya yakita giderlere ancak denk geliyordu iki ayri ev cok masrafli diye boyle bir cozum bulduk bakalimsenin hamilelik nasil gidiyor bebis buyumustur iyice yaa burda hamilelik testlerini attigin dun gibi valla
Benimde 30 ocakti yumurtlama ve ilişki. Üzerinden 10gün geçti bekliyorum . Kızım da 4+3 haftalıkken idrar testinde öğrenmiştim. Ya benim hamile kalamama gibi bir sorunum yok çok şükür bir kere kaçtımi o ay hamile kalıyorum hemen . Hemen hatam varmı yokmu diye beklerken kendini kandırma diyip ev temizliğine girisip skntidan esyalrjn yerini degistiiyorm ve ardından bir kanama başlıyo. Ağustos ayında dusende Dr. Bi hafta bkle testi tekrrlicaz dedi o hafta pazara gitmem gerek di . Poşetler çok ağır geldi Eve geldim kanama başladı baya bardaktan boşalır gibi toz pembe kan sonra kırmızı ve bi parça düştü ondan sonra adet başladı. Bu ay dikkat ediyrm ağır kaldirmamaya . İnş hayırlısı . Çok sevindim adınaI
Amin insallah:)
Sanirim 15 gun sonra cunku cumarteside yaptim cikmadi tahmini iliski 25 ocak diye dusunuyorum yani o an tutmustur
kızzz senin bat ne zamandı daha geçen konuştuk çok vardı sankiI
Amin insallah:)
Sanirim 15 gun sonra cunku cumarteside yaptim cikmadi tahmini iliski 25 ocak diye dusunuyorum yani o an tutmustur
ne zaman kimyasal oldu canmEvet adetin ilk gununden itibaren 26. Gun normalde 28 gunde bir olurdum 30. Gunde kimyasal oldu zaten
Benim bata 2 gun var canim bugun yapildi kan testikızzz senin bat ne zamandı daha geçen konuştuk çok vardı sanki
bir de bu testi bata kaç gün kala yaptn canm
Demekki riskli yani kendini koruman lazim senin dikkat bencede bu ay ben spora falan gittim bisey olmadi sukurBenimde 30 ocakti yumurtlama ve ilişki. Üzerinden 10gün geçti bekliyorum . Kızım da 4+3 haftalıkken idrar testinde öğrenmiştim. Ya benim hamile kalamama gibi bir sorunum yok çok şükür bir kere kaçtımi o ay hamile kalıyorum hemen . Hemen hatam varmı yokmu diye beklerken kendini kandırma diyip ev temizliğine girisip skntidan esyalrjn yerini degistiiyorm ve ardından bir kanama başlıyo. Ağustos ayında dusende Dr. Bi hafta bkle testi tekrrlicaz dedi o hafta pazara gitmem gerek di . Poşetler çok ağır geldi Eve geldim kanama başladı baya bardaktan boşalır gibi toz pembe kan sonra kırmızı ve bi parça düştü ondan sonra adet başladı. Bu ay dikkat ediyrm ağır kaldirmamaya . İnş hayırlısı . Çok sevindim adına
Aynen canım benim elimden geldiğince dikkat ediyorum . Aynı şey kızımdan öncede oldu kızımda dikkat ettim hemen peşine hamile kaldım zaten. Adete son bir hafta deliricimm. Kan testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi . Sabret diyorum negatif görmek istemiyorumDemekki riskli yani kendini koruman lazim senin dikkat bencede bu ay ben spora falan gittim bisey olmadi sukur
Bekle bencede bende yaptim negatifti moralim bozuldu yaklastikca cikiyor o bile silik yani:)Kizi
Aynen canım benim elimden geldiğince dikkat ediyorum . Aynı şey kızımdan öncede oldu kızımda dikkat ettim hemen peşine hamile kaldım zaten. Adete son bir hafta deliricimm. Kan testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi . Sabret diyorum negatif görmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?