- 9 Şubat 2016
- 271
- 87
- 28
- 31
Aramız da 5 gün var . Eşime sürpriz yapmak istiyorum 14şubatta bir idrar testi mi yapsam diyorum cikarmi acaba o zaman ilişkiden sonra 16.gün oluyor o zmn . Yoksa direk kan testi mi yaptırsam diyorum bilemedim. Kan testi yaptırmaya utanıyorum biraz negatif çıkınca kendimi salak gibi hissediyorumBekle bencede bende yaptim negatifti moralim bozuldu yaklastikca cikiyor o bile silik yani:)
16.gunde cikar saniyorumki idrar da birazda olaa belirir ama kan testi kesin tabi:) herkesinde cikmiyoki pozitif niye salak gibi hissediyosun benim adet gecikti bir defa kesin var dedim negatifti o daha kotu oluyo:)Aramız da 5 gün var . Eşime sürpriz yapmak istiyorum 14şubatta bir idrar testi mi yapsam diyorum cikarmi acaba o zaman ilişkiden sonra 16.gün oluyor o zmn . Yoksa direk kan testi mi yaptırsam diyorum bilemedim. Kan testi yaptırmaya utanıyorum biraz negatif çıkınca kendimi salak gibi hissediyorum
Bu kadar belirti hissediyorum sonra negatif görmek boşluk hissi veriyor. Şuan nasıl diyim kendimi hamile gibi hissediyorum oldu oldu diyorum . Geceleri kasik bel ağrısı oluyor yüzüstü yatarım normalde şimdi yatamıyorum ağrı yapıyor. Göğüslerim sertleşti dün sızlıyordu . Bugün farkettim yerimden kalkarken artık anı göz kararması baş dönmesi oluyor . Ben normalde Şu içmeyi unutan biriyim bazen bakıyorum 2 gün şu icememisim .. ama Şuan anlamsızca su içip salona gectigim halde tkkr susuyorum Sürekli bi susuzluk hissi . İnş yanilmiyorumdur . Iyi haber alırsam yazıcam topik açıcam16.gunde cikar saniyorumki idrar da birazda olaa belirir ama kan testi kesin tabi:) herkesinde cikmiyoki pozitif niye salak gibi hissediyosun benim adet gecikti bir defa kesin var dedim negatifti o daha kotu oluyo:)
Sen kendini hissediyorsan bence vardir ya vucudunu taniyan sensin degisimleri iyi bilirsin insallah sonuc pozitif cikarBu kadar belirti hissediyorum sonra negatif görmek boşluk hissi veriyor. Şuan nasıl diyim kendimi hamile gibi hissediyorum oldu oldu diyorum . Geceleri kasik bel ağrısı oluyor yüzüstü yatarım normalde şimdi yatamıyorum ağrı yapıyor. Göğüslerim sertleşti dün sızlıyordu . Bugün farkettim yerimden kalkarken artık anı göz kararması baş dönmesi oluyor . Ben normalde Şu içmeyi unutan biriyim bazen bakıyorum 2 gün şu icememisim .. ama Şuan anlamsızca su içip salona gectigim halde tkkr susuyorum Sürekli bi susuzluk hissi . İnş yanilmiyorumdur . Iyi haber alırsam yazıcam topik açıcam
Kuzum bata 2 gun kala ogrendim bat gunu kan verdim 15 cikti aradan 4 gun gecti kanama basladi ardindan hemen zaten o gun 7 ye dusmustu degerim kimyasal dedi doktor tekrar da baktirmadim sonra epey uzun bi adet donemi gecirdim yeni batim pazar gunu bakalim son uc gun Valla ben 4 gunluk kisa suren maceramda bile bulanti yasadim seni dusunemiyorum kuzum Allah kolaylik versin 12. Haftada bir sey kalmiyor diyorlarne zaman kimyasal oldu canm
bata kaç gün kala kaç değerle öğrendn
Bende catlicam sanırım az kaldımeraktan bugun yine idrar testi yaptım:)
ilkiyle bugunki bunlar
Ay insallah yaa cikar bebis:)Bende catlicam sanırım az kaldı
inşallah sana da nasip olsun canım hayırlısıylaKuzum bata 2 gun kala ogrendim bat gunu kan verdim 15 cikti aradan 4 gun gecti kanama basladi ardindan hemen zaten o gun 7 ye dusmustu degerim kimyasal dedi doktor tekrar da baktirmadim sonra epey uzun bi adet donemi gecirdim yeni batim pazar gunu bakalim son uc gun Valla ben 4 gunluk kisa suren maceramda bile bulanti yasadim seni dusunemiyorum kuzum Allah kolaylik versin 12. Haftada bir sey kalmiyor diyorlar
Inşallah hayırlısı olsun kuzum. Önce Allah hayırlı ne ise onu nasip etsin olsunnyada olmasın değil . Beklemek zor . Bide son düştüğünde ben artık istemiyorum dedim ve çıkarmıştım aklımdan . Hiç beklemediğim bir an da olunca bir panik oldum ilk yumurta günü olmasa bu kdr düşünmezdim. Ama yumurta günümde olduğu için kesin olucak dedim. Allah önce hayırlısını nasip etsin varsa tez ogreniyim yoksa da kısmet. Zamanı geldiğinde olurAy insallah yaa cikar bebis:)
Ozelde calisiyor canim bankada o isten cikmadi ben izne ayrildim evi buraya tasidik tayin cikana kadar ev hanimi olarak bekleyecegim anlayacagininşallah sana da nasip olsun canım hayırlısıyla
eşin yeniden iş mi bakacak canm özel de mi çalışıyordu
Dosya yukle kismindan atabilirsin fotoyu silik ciktiysa vardir insallah ya merak ettimWynonna canım bugün dayanamadım test aldım iki tane dışarı çıkarken wc gitmiştim 1 saat sonra Eve geldim ve 1 saatlik idrarla ikinci çizgi hayalet çıktı . Söyle bir bakıyım yok dicem ama bişey gözüme takılıyor . Daha önce hiç böyle bişey yaşamadım . Foto atıcam ama nereden atıcam bilmiyorum tikliyrm açılmıyor
Olmuyor tıklıyorum bu eylemi hiç bir uygulama gerceklestiremez yazıyor. Ya çizgi dediğim gibi hayalet diyebileceğim tarz da yok dicem ama göze bişey takılıyor.Dosya yukle kismindan atabilirsin fotoyu silik ciktiysa vardir insallah ya merak ettim
Evet gordum ben ne kdr vardi adetineWynonna atıyorum canım bak diğer testide 3 gün sonra yapıcam. Ben baka baka gözüm bozuldu azcık da sen bak Eki Görüntüle 1951669
Adetime 6 gün var ama eğer varsa tam adet günüm 4+3 oluyor 13şubatta tekrar denicem o zmn da 4haftalık oluyorEvet gordum ben ne kdr vardi adetine
Ozamana daha belirginlesir insaĺlahAdetime 6 gün var ama eğer varsa tam adet günüm 4+3 oluyor 13şubatta tekrar denicem o zmn da 4haftalık oluyor
Ee var cizgiBen geldim yine doktor bir ay korun dedi ama tabi ki dedigini yapsam gunah olurdubir saatlik tutabildigim mişimle aşiri sekilde bekletilmis testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?