- 9 Şubat 2016
- 271
- 87
- 28
- 31
Gözün aydın beraber sevinç yaşıyoruz canımBen geldim yine doktor bir ay korun dedi ama tabi ki dedigini yapsam gunah olurdubir saatlik tutabildigim mişimle aşiri sekilde bekletilmis testim
Ee var cizgi
Gözün aydın beraber sevinç yaşıyoruz canım
Gecen ay kactan dusmustu hcgEvet bende oyle dusunmekteyimfakat bir haftam gecmeden doktora gitmeyecegim gecen ay ki gibi hayal kirikligi olmasin Yine kimyasal olmaz insallahh
Gecen ay kactan dusmustu hcg
Ondan degildir cnm ya olcagi varmis demekki cunku kadinlar bilmeden neler yapiyor insallah bu seferki koyulasarak gider hep :) kac gun vardi adeteGecen ay bat a 2 kala farkettim aynen bu ay ki gibi hemen gitmedim idrarla takip etmek istedim sonra hic koyulasmadi hep cok cok silik kaldi kan verdim 15 cikmisti ztn cok dusuktu gerci o degerden yukselenlerde olmus bir de ben sacima brezilya fonu yaptirmistim ondan olabilecegini dusunuyorum kac gun soludum o zehirli kimyasali
Ondan degildir cnm ya olcagi varmis demekki cunku kadinlar bilmeden neler yapiyor insallah bu seferki koyulasarak gider hep :) kac gun vardi adete
Aynen dikkat etmek lazimDream_on sağlıkla kucağına alırsın İnş canım . Bende çok dikkat edicem ağır kaldırmak üst raflara uzanmak yok.
Benim 115 den 363 e cikmis iki gunde doktor bana yaptirmana gerek yok demisti ama dayanamadim:) sali gunu gidicem bakalim doktoraPazar gunu olmasi lazim canim sen naptin kan verdin mi artis nasil
Keseyi vajinal ultrasonla gorebilir galiba kuzum ama ustten gormek icin 5000 i beklemek lazimmis bende takvim yaptim belki bu ay totem olurBenim 115 den 363 e cikmis iki gunde doktor bana yaptirmana gerek yok demisti ama dayanamadim:) sali gunu gidicem bakalim doktora
Pazartesi haberleselim bende gidecegim merak ederim seni bana da yazWynonna Ay darısı bize artık bende p.tesi gidicem sağlık ocağına
Ay 5000 cok ya ne zaman olur acaba:)Keseyi vajinal ultrasonla gorebilir galiba kuzum ama ustten gormek icin 5000 i beklemek lazimmis bende takvim yaptim belki bu ay totem olurpazartesi gidecegim bende bakalim
Ay 5000 cok ya ne zaman olur acaba:)
Belli olmaz valla gecen okudum 20 lerden yukselmisler bende 1000 leri bi goreyim nasilmis merak ediyorum:))Kiz ben o kadar yukselemem gibi geliyor 300 500 neyse dezaten kapasitem düşük
Binden sonra ikiye katladikca ohoo 4 gunde gorursun 5 bini hadi insallah gorelim o gunleri de :))Belli olmaz valla gecen okudum 20 lerden yukselmisler bende 1000 leri bi goreyim nasilmis merak ediyorum:))
Simdilik 363 heralde hafta sonu binlere yaklasir:) sali gunu ogrenicem keske supriz yapsa 5000 olsaBinden sonra ikiye katladikca ohoo 4 gunde gorursun 5 bini hadi insallah gorelim o gunleri de :))
Ahh içim içimi yiyor o hayalet çizgi kesmedi beni yarın yapsam güzelce cikarmi diyorum . Az daha belki olsa yeter bana :) p.tesi yi iple çekiyorum . Şuan midem çok fena ağrıyorPazartesi haberleselim bende gidecegim merak ederim seni bana da yaz
Yarin degilde pazartesi yaparsan koyulasir varsa benimkiler oyleydi bakAhh içim içimi yiyor o hayalet çizgi kesmedi beni yarın yapsam güzelce cikarmi diyorum . Az daha belki olsa yeter bana :) p.tesi yi iple çekiyorum . Şuan midem çok fena ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?