Batta geri sayım başladı ( 8 )

Gecen ay kactan dusmustu hcg

Gecen ay bat a 2 kala farkettim aynen bu ay ki gibi hemen gitmedim idrarla takip etmek istedim sonra hic koyulasmadi hep cok cok silik kaldi kan verdim 15 cikmisti ztn cok dusuktu gerci o degerden yukselenlerde olmus bir de ben sacima brezilya fonu yaptirmistim ondan olabilecegini dusunuyorum kac gun soludum o zehirli kimyasali

Ondan degildir cnm ya olcagi varmis demekki cunku kadinlar bilmeden neler yapiyor insallah bu seferki koyulasarak gider hep :) kac gun vardi adete

Benim 115 den 363 e cikmis iki gunde doktor bana yaptirmana gerek yok demisti ama dayanamadim:) sali gunu gidicem bakalim doktora
Keseyi vajinal ultrasonla gorebilir galiba kuzum ama ustten gormek icin 5000 i beklemek lazimmis bende takvim yaptim belki bu ay totem olur pazartesi gidecegim bende bakalim

Ahh içim içimi yiyor o hayalet çizgi kesmedi beni yarın yapsam güzelce cikarmi diyorum . Az daha belki olsa yeter bana :) p.tesi yi iple çekiyorum . Şuan midem çok fena ağrıyor
Yarin degilde pazartesi yaparsan koyulasir varsa benimkiler oyleydi bak

Eklentiler

• 20170207_154011.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 59
  • 16649338_362723707435318_3463823179833424121_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…