- 9 Şubat 2016
- 271
- 87
- 28
- 31
Ilişki den Kaç gün geçtikten sonra yaptın testleri canım benim 12gün geçtiYarin degilde pazartesi yaparsan koyulasir varsa benimkiler oyleydi bak
13. Gun cikmisti benim buyuk ihtimal sonrakide 15.gunduIlişki den Kaç gün geçtikten sonra yaptın testleri canım benim 12gün geçti
Ben yarın Sabah yapıcam zaten p tesi kan aldiricam o test Evde durdukça ben kurtlaniyorum13. Gun cikmisti benim buyuk ihtimal sonrakide 15.gundu
Ahh içim içimi yiyor o hayalet çizgi kesmedi beni yarın yapsam güzelce cikarmi diyorum . Az daha belki olsa yeter bana :) p.tesi yi iple çekiyorum . Şuan midem çok fena ağrıyor
Şaka gibi ben de uyandım Yeni yaptım dün çıkan hayalet çizgi de çıkmadı.Benim de cok silik ya dun cok bekleyince oyle cikmisti sabah tekrar yaptim zor gordum bak boyleydi yanimda gezdiriyorum bunu da :))
niye boyle oldu ki ya ben de dun cok net gormustum bugun cok zor gordumŞaka gibi ben de uyandım Yeni yaptım dün çıkan hayalet çizgi de çıkmadı.
Korkuyorum bende değer mi düştü diyeniye boyle oldu ki ya ben de dun cok net gormustum bugun cok zor gordum
Dun ilk idrarinla mi yapmistin ben gun icinde yaptim dunKorkuyorum bende değer mi düştü diye
Dün gun içinde bir saatlik idrarla yaptım. Bugün Sabah kalktığımda yaptım daha net olur diye .ama olmadıDun ilk idrarinla mi yapmistin ben gun icinde yaptim dun
Ağır ikiside Aynı test dün ki çıplak gözle gayet görünüyor kamera çekerken bulabildik yapıyor biraz. Ama ikinci yaptığım da bir tık yokDun ki bekletince mi cikmisti acaba ama gebelik olmasa bir haftada beklese bir sey cikmiyor markasi farkli mi testlerin ?
Ağır ikiside Aynı test dün ki çıplak gözle gayet görünüyor kamera çekerken bulabildik yapıyor biraz. Ama ikinci yaptığım da bir tık yok
5gun kaldı bata tam bat günü 4+3 haftalık oluyor kızımı da tam bat günü baya net idrar testinde öğrenmiştim .4+3haftalıkken. Olmadı beklicem artık adet günü tekrarlicamTestin varsa gun icinde bikac saat sivi almadan tekrarlasana bende meraklandim kaç gun vardi bata
5gun kaldı bata tam bat günü 4+3 haftalık oluyor kızımı da tam bat günü baya net idrar testinde öğrenmiştim .4+3haftalıkken. Olmadı beklicem artık adet günü tekrarlicam
31 günde bir oluyorum canım ben yumurtlama günümde değişiyor bu ay erkenden yumurtlama oldu . Ilişki den itibaren 12 Yada 13. Gün . Beklicem adet olmazsam tekrarlarim artık bu Sabah ki test den sonra hevesim kaçtıOoo daha 5 gun mu var benden şanslisin benim bat yarin bugun yumurtlamadan sonraki 14. Gunum ve bu kadar silik yani senin ki benden daha yuksektir eminim yarin bir daha tekrarla sen ya da sonraki gun. Dongun uzun demek ki benim 28 gun
Bilemedim bebeğim ya . Düşünmek istemedikçe aklım kayıyorAma banada oyle bigun cok yogun diger gun hic yok devamli olmazki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?