Batta geri sayım başladı ( 8 )

Ahh içim içimi yiyor o hayalet çizgi kesmedi beni yarın yapsam güzelce cikarmi diyorum . Az daha belki olsa yeter bana :) p.tesi yi iple çekiyorum . Şuan midem çok fena ağrıyor

Benim de cok silik ya dun cok bekleyince oyle cikmisti sabah tekrar yaptim zor gordum bak boyleydi yanimda gezdiriyorum bunu da :))

Eklentiler

• IMG_2115.webp
    7 KB · Görüntüleme: 49
Günaydın hanımlar, benim bata 6 günüm kaldı. Belirti pek hissetmiyorum. İnşallah hamişimdir

Dun ki bekletince mi cikmisti acaba ama gebelik olmasa bir haftada beklese bir sey cikmiyor markasi farkli mi testlerin ?
Ağır ikiside Aynı test dün ki çıplak gözle gayet görünüyor kamera çekerken bulabildik yapıyor biraz. Ama ikinci yaptığım da bir tık yok

Testin varsa gun icinde bikac saat sivi almadan tekrarlasana bende meraklandim kaç gun vardi bata
5gun kaldı bata tam bat günü 4+3 haftalık oluyor kızımı da tam bat günü baya net idrar testinde öğrenmiştim .4+3haftalıkken. Olmadı beklicem artık adet günü tekrarlicam

5gun kaldı bata tam bat günü 4+3 haftalık oluyor kızımı da tam bat günü baya net idrar testinde öğrenmiştim .4+3haftalıkken. Olmadı beklicem artık adet günü tekrarlicam

Ooo daha 5 gun mu var benden şanslisin benim bat yarin bugun yumurtlamadan sonraki 14. Gunum ve bu kadar silik yani senin ki benden daha yuksektir eminim yarin bir daha tekrarla sen ya da sonraki gun. Dongun uzun demek ki benim 28 gun

Ooo daha 5 gun mu var benden şanslisin benim bat yarin bugun yumurtlamadan sonraki 14. Gunum ve bu kadar silik yani senin ki benden daha yuksektir eminim yarin bir daha tekrarla sen ya da sonraki gun. Dongun uzun demek ki benim 28 gun
31 günde bir oluyorum canım ben yumurtlama günümde değişiyor bu ay erkenden yumurtlama oldu . Ilişki den itibaren 12 Yada 13. Gün . Beklicem adet olmazsam tekrarlarim artık bu Sabah ki test den sonra hevesim kaçtı

Wynonna Dream_on kızlar Şaka gibi dün hissettiğim belirtileri hissetmiyorum artık. Bene noluyor böyle yani dün baya varken geceler i surekli kasik ağrısından uyuyamazken gün gece ağrım yoktu bugünde bir belirti bile yok

Ama banada oyle bigun cok yogun diger gun hic yok devamli olmazki zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…