Yarinmi test yapicaktinBilemedim bebeğim ya . Düşünmek istemedikçe aklım kayıyor
Iki test almıştım yaptım beklicem delirsemde adet günü tekrar yaparım . Hevesim kursağımda kaldı yaYarinmi test yapicaktin
Iki test almıştım yaptım beklicem delirsemde adet günü tekrar yaparım . Hevesim kursağımda kaldı ya
Cok fazla takmaya bende 3. Testte siligi gordum:)Iki test almıştım yaptım beklicem delirsemde adet günü tekrar yaparım . Hevesim kursağımda kaldı ya
Cok fazla takmaya bende 3. Testte siligi gordum:)
Yani ufak ufak şimdi belim kasıklarım ağrımaya başladı . Evet takmaya başladım ateşimi olcuyorum şimdi bi 36.9 bir 37 çıkıyor . Sizde olcsenize birAllah Allah niye boyle oldu ki ya belirtiler tamamen kesildi mi yoksa azaldi mi?
ha buraya dediğin sen eşinin yanına geçtinOzelde calisiyor canim bankada o isten cikmadi ben izne ayrildim evi buraya tasidik tayin cikana kadar ev hanimi olarak bekleyecegim anlayacagin
canım bi tane bebeğin varmış ne güzel işte bizim hep ilk bu topicteki çoğumuzun
kızzzzzzzzzzzzzzz hamiş misin insan gelip haber vermez miiiiiiiiiiiiiiiAllah Allah niye boyle oldu ki ya belirtiler tamamen kesildi mi yoksa azaldi mi?
17 şubatBebiş isteyenler bat larınız ne Zaman bakalım
O hayalet çizgi 3 dakikaya çıktı canım diğeri zaten hiç çıkmadı . Kızım 2 yaş 3 aylık . Başta kaza olunca istemedim ama şimdi bi heveslendim taktım. Iki sene önce tam bugün eşime kızıma hamile olduğumu söylemiştim deniyim çıkarsa Aynı gün ikinci bebek haberi olsun dedim bir heveslendik hevesimiz kursağımızda kaldı . Ben 23 yaşındayım canımcanım bi tane bebeğin varmış ne güzel işte bizim hep ilk bu topicteki çoğumuzun
belirtiler bi gelip bi gitmişti benmde takma kafana
2 gün çok ağrım olmuştu sonra geçmişti daha bat günü gelmeden
testin çok beklediyse olmaz canım ilk 10-15 dk da çıkan çizgi geçerli
bata çok varmış
ben de bata 7 gün kala hayalet çizgiyi gördm ama erken yumurtlamışm ondan
diğer kızın kaç yaşında senin yaş ne
Hayır yapmıyorum ben . Bekliyorum heyecanla17 şubatovulasyon testi yapiyormusunuz gebelik ogrenmek icin?
Senin nezaman peki canm? Ben denedim silik çıktı moralim.bozulmasn diye bidaha yapmamayi düşünüyorum kendime hakim olabilirsem :) ama.genelde son 2gun kala falan koyu cikiyor buradan.takip ettigim kadariyla.Hayır yapmıyorum ben . Bekliyorum heyecanla
Adete birkac gun kala ovulasyon testinde 2. Çizgi çok koyu çıkanlar genelde hamile oluyor canm.Ovulasyon testi ne onu bilmiyorum. Benim bat 17 şubatta. Daha önce psikolojik dört gün gecikmişti. Ama adet olmuştum. Ben beşinci yıldayım evlilikte ve bir seneyi aşkındır korunmuyoruz
Sen de belirti var mı? Benim başım aprıyor o yüzden adet olurum belki diye düşünmeye başladım. Sık idrara çıkanlar su içtikten kaç dk sonra çıkıyorsunuz bir de çişiniz karnınızı ağrıtıyor mu yanı bir baskı hissediyor musunuz?Senin nezaman peki canm? Ben denedim silik çıktı moralim.bozulmasn diye bidaha yapmamayi düşünüyorum kendime hakim olabilirsem :) ama.genelde son 2gun kala falan koyu cikiyor buradan.takip ettigim kadariyla.
Laboquik hem.guvenilir hem cok.ucuz. 30 ovulasyon 5 gebelik testi 30 lira kargo bedava.Pazartesi günü belki predictor alıp bakarım ama parama kıyamıyorum
Maalesef hicbir belirti yokSen de belirti var mı? Benim başım aprıyor o yüzden adet olurum belki diye düşünmeye başladım. Sık idrara çıkanlar su içtikten kaç dk sonra çıkıyorsunuz bir de çişiniz karnınızı ağrıtıyor mu yanı bir baskı hissediyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?