Batta geri sayım başladı ( 8 )

Bata 6 gün kaldı ama başım ağrıyor biraz da ruh Halim bozuk gibi bebeiş var mı çok merak ediyorum

canım bi tane bebeğin varmış ne güzel işte bizim hep ilk bu topicteki çoğumuzun
belirtiler bi gelip bi gitmişti benmde takma kafana
2 gün çok ağrım olmuştu sonra geçmişti daha bat günü gelmeden
testin çok beklediyse olmaz canım ilk 10-15 dk da çıkan çizgi geçerli
bata çok varmış
ben de bata 7 gün kala hayalet çizgiyi gördm ama erken yumurtlamışm ondan
diğer kızın kaç yaşında senin yaş ne

O hayalet çizgi 3 dakikaya çıktı canım diğeri zaten hiç çıkmadı . Kızım 2 yaş 3 aylık . Başta kaza olunca istemedim ama şimdi bi heveslendim taktım. Iki sene önce tam bugün eşime kızıma hamile olduğumu söylemiştim deniyim çıkarsa Aynı gün ikinci bebek haberi olsun dedim bir heveslendik hevesimiz kursağımızda kaldı . Ben 23 yaşındayım canım

Ovulasyon testi ne onu bilmiyorum. Benim bat 17 şubatta. Daha önce psikolojik dört gün gecikmişti. Ama adet olmuştum. Ben beşinci yıldayım evlilikte ve bir seneyi aşkındır korunmuyoruz

Ovulasyon testi ne onu bilmiyorum. Benim bat 17 şubatta. Daha önce psikolojik dört gün gecikmişti. Ama adet olmuştum. Ben beşinci yıldayım evlilikte ve bir seneyi aşkındır korunmuyoruz
Adete birkac gun kala ovulasyon testinde 2. Çizgi çok koyu çıkanlar genelde hamile oluyor canm.

Senin nezaman peki canm? Ben denedim silik çıktı moralim.bozulmasn diye bidaha yapmamayi düşünüyorum kendime hakim olabilirsem :) ama.genelde son 2gun kala falan koyu cikiyor buradan.takip ettigim kadariyla.
Sen de belirti var mı? Benim başım aprıyor o yüzden adet olurum belki diye düşünmeye başladım. Sık idrara çıkanlar su içtikten kaç dk sonra çıkıyorsunuz bir de çişiniz karnınızı ağrıtıyor mu yanı bir baskı hissediyor musunuz?

M
Maalesef hicbir belirti yok 4gun.kala falan hafiften karn agrim.baslar heray. Bakalim onu bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…