Batta geri sayım başladı ( 8 )

Yani ufak ufak şimdi belim kasıklarım ağrımaya başladı . Evet takmaya başladım ateşimi olcuyorum şimdi bi 36.9 bir 37 çıkıyor . Sizde olcsenize bir

Ben ev tasimaya geldim her seyi kutulamistim ama olcu filan kafani karistirmasin en iyisi testi tekrarlamak ne kadar dusunmemeye de calissan kafandan gitmiyor bu durum baska turlu

Gittigidiyordan aliyorum ben canim. Ilgilenirsen ozelden aldigim saticiyi yollarim linkini.
Normalde yumurtlama gunlerini belirliyorsun 2. Cizgiyi koyu gordukten sonraki gunu degerlendirmek.için
Yumurta catladktan sonra siliklesiyor tekrar. Eger hamileyse adet gunune yakin tekrar koyulasmaya basliyormus. Amaci o degil tabi ama tecrubelerle herkes koyulastigini söylüyor. Denemekten zarar gelmez. Gebelik testinde negatif olsa bile bu yolla daha erken ogrenen bicok kisi var forumda.

Sana zahmet
anladım şimdi. Ben telefonumda uygulama var onu kullanıyorum. Bu ay ovulasyon günümde birlikte olduk ve bir ihtimal var o yüzden heyecanla bekliyorum

Ben ev tasimaya geldim her seyi kutulamistim ama olcu filan kafani karistirmasin en iyisi testi tekrarlamak ne kadar dusunmemeye de calissan kafandan gitmiyor bu durum baska turlu
Kesinlikle. Ya adet Yada hamilelik hangsiii hayırlısıyla olsun biran önce beklemek sinir ediyor

Sana zahmet

anladım şimdi. Ben telefonumda uygulama var onu kullanıyorum. Bu ay ovulasyon günümde birlikte olduk ve bir ihtimal var o yüzden heyecanla bekliyorum
Bende takvim.kullaniyordum ama o herzaman dogru çıkmıyor. Mesela bir ay 14. Cikti bir ay 17.gun cikti benim. Takvime gore hep sabit.

Evet haklısın . Kısmet artık bakalım bekleyip görelim ben bu ay ihtimal çok çok düşük olsa da heyecanla bekliyorum

Ay aksam ustude sancilar artti biraz hepde aksam saatleri oluyor ya

Geçen sene çocuk yapmaya karar verdiğimde doktora gittim. O yumurtaların büyük demişti. Ne demek istedi acaba sizce. Ben pıhtılaşma testi yaptırdım heterozigotum. Sonucu kadın doğumcuya göstermedim bu ay da olmazsa gitcem kontrole

17 şubatta benim. Siz de belirti var mı?
Valla oluyor ama kendimi mi kandırıyorum olduğu için mi var anlamadım. Ilişkiden sonra kasik ağrısı bel ağrısı başladı çok acıkıyorum ve doymuyorum bana göre sık idrar a çıkıyorum Yada havalar soğuk ondan mi bilmiyorum göğüslerim sızlıyor aynaya bakıyorum kararması varmi diye kızımda öyle anlamıştım bi doğum olunca önceki gibi anlaşılmıyor ama bir tuhaflık seziyorum . Test yaptım silik hayalet çizgi çıktı bugün Sabah yapıyım dedim negatif çıktı

Hayırlısı olsun benim ilk bebeğimin kalbi durmuştu. Olur inşallah gene. Bekliyorum heyecanla 5 günüm kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…