Batta geri sayım başladı ( 8 )

Kizlar iki sene bebeğimiz olmadı aşılama yapılacak ay doğal yolla hamile kaldım suan kızım kucağımda Allah'ıma şükür, soğan kürü denemiştim tuttu şükür, tavsiye ederim.

Simdi gittim acilde kan verdim sonuc 0,49 yahu o testteki cizgi nasil cikti o zaman yani anlamiyorum ben bu isten yine mi kimyasal oldu yoksa hic mi yoktu
Canım Şuan senin yerine bende sinir oldum. 0.49 nedir töbe küfür eder gibi . Bende anlamadım . Senin çizgi bide benimkinden daha belliydi o zmn bnde hiç yok valla şaştım kaldım. Nasıl oluyorda çizgi çıkıyor o zmn . Bat ne zmndi senin

Bugundu kimyasal oldu desem gecen ay kimyasal oldugunda kanama varken kan vermistim 7 ye dusmustu deger simdi kanama yokken sifirin altindaydi gece adetim basladi ama o test beni cok yaniltti yaa

Merak ediyorum rahmin olduğu yer biraz şiş ve sert olmalı mı? Gebelik varsa olmalı mı? Eğer öyle ise ben de bir sertlik veya hafif şiş

Bugundu gece reglim basladi canim test nasil pozitif gosterdi anlamadim
Canım üzüldüm ama şaşırdım da silik çıkmıştı hayırlısı olsun artık . Bende deli gibiyim test yapıcam Hayır beklicem arasında mekik dokuyorum ne kasik ne bel ağrısı arada belki çok az bir yokluyor. Ben normalde adete yakın beyaz akintim olurdu Şuan kupkuru hiç bişey yok. Sadece aşırı yeme doymama ve göğüs büyümesi uçları kızardı acıyor . Normalde adet olmadan önce varmıydı acaba diye beynimi yiyorum Şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…