- 25 Aralık 2016
- 5.344
- 11.771
- 248
Açıkçası başım ağrıypr çokGunaydn canm varmi bir belirtin? Bende tık yok hala
İnsaallah olmazsn canim ya. Bu duygu berbat bisey. Kimse.yokmu bati yaklaşan baska ya? Baya sessiz burasi :)Açıkçası başım ağrıypr çokadet mi olucimmmmm korkuyorummmmm
Çoğu batı sayıp diğer aya çalışma yapacak bir biz varız sanırsamİnsaallah olmazsn canim ya. Bu duygu berbat bisey. Kimse.yokmu bati yaklaşan baska ya? Baya sessiz burasi :)
İnsaallah biz de guzel haberler alırız bu ay...Çoğu batı sayıp diğer aya çalışma yapacak bir biz varız sanırsam
İnşallah ama bugün başım fena ağrıyorİnsaallah biz de guzel haberler alırız bu ay...
Kesinlikle. Ya adet Yada hamilelik hangsiii hayırlısıyla olsun biran önce beklemek sinir ediyor
Canım Şuan senin yerine bende sinir oldum. 0.49 nedir töbe küfür eder gibi . Bende anlamadım . Senin çizgi bide benimkinden daha belliydi o zmn bnde hiç yok valla şaştım kaldım. Nasıl oluyorda çizgi çıkıyor o zmn . Bat ne zmndi seninSimdi gittim acilde kan verdim sonuc 0,49 yahu o testteki cizgi nasil cikti o zaman yani anlamiyorum ben bu isten yine mi kimyasal oldu yoksa hic mi yoktu
Bat ne Zaman Can'ım?Simdi gittim acilde kan verdim sonuc 0,49 yahu o testteki cizgi nasil cikti o zaman yani anlamiyorum ben bu isten yine mi kimyasal oldu yoksa hic mi yoktu
Bugundu kimyasal oldu desem gecen ay kimyasal oldugunda kanama varken kan vermistim 7 ye dusmustu deger simdi kanama yokken sifirin altindaydi gece adetim basladi ama o test beni cok yaniltti yaaCanım Şuan senin yerine bende sinir oldum. 0.49 nedir töbe küfür eder gibi . Bende anlamadım . Senin çizgi bide benimkinden daha belliydi o zmn bnde hiç yok valla şaştım kaldım. Nasıl oluyorda çizgi çıkıyor o zmn . Bat ne zmndi senin
Bugundu gece reglim basladi canim test nasil pozitif gosterdi anlamadimBat ne Zaman Can'ım?
Bugundu kimyasal oldu desem gecen ay kimyasal oldugunda kanama varken kan vermistim 7 ye dusmustu deger simdi kanama yokken sifirin altindaydi gece adetim basladi ama o test beni cok yaniltti yaa canım merhaba gecen ayın etkisi olabilir kimyasal gecitdikten sonraki ayda ben oyle bise yasamıstım. Hatta bat olmak uzereydim. Bende hic bise anlamamstım.
Bir doktora gidin bence. Adet olmayabilir belkiBugundu gece reglim basladi canim test nasil pozitif gosterdi anlamadim
Canım üzüldüm ama şaşırdım da silik çıkmıştı hayırlısı olsun artık . Bende deli gibiyim test yapıcam Hayır beklicem arasında mekik dokuyorum ne kasik ne bel ağrısı arada belki çok az bir yokluyor. Ben normalde adete yakın beyaz akintim olurdu Şuan kupkuru hiç bişey yok. Sadece aşırı yeme doymama ve göğüs büyümesi uçları kızardı acıyor . Normalde adet olmadan önce varmıydı acaba diye beynimi yiyorum ŞuanBugundu gece reglim basladi canim test nasil pozitif gosterdi anlamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?