Batta geri sayım başladı ( 8 )

hangisi kaza oldu canm

Simdi gittim acilde kan verdim sonuc 0,49 yahu o testteki cizgi nasil cikti o zaman yani anlamiyorum ben bu isten yine mi kimyasal oldu yoksa hic mi yoktu
canım test bozuk olabilir
bi de beklemiş testte çıkan çizgi sayılmaz sen beklemiş miydin
ilk 10-15 dk önemli

aaaaaaa hayırlı olsn canm kaza diyorsn ama ben çok istiyorsunda olmadı diye anlıyorum yazılarından
Canım daha önce çok istedim ikinci olsun diye ve hep olmadı Ağustos ayında bir dusugum oku yeter artık istemiyorum dedim . 30 Ocak yumurtlama günümdü ve eşim anlamadığım nedenle korunmadi. Bi stres oldum var mi yokmu diye Şuan olmasa üzülmem çünkü Rabbim önce hayırlısını nasip etsin her zaman. Önce hayalet çizgi çıktı ilk yaptığım da adete 6gun vardı sabaha 5gun kala tkkr yaptım negatif silik bile yoktu . Bugün adete 3gun var tekrar yaptım pozitif .

1 sen oldu bizim. Ama henüz Dr tedavisi görmedim, bakalım herhalde bu ay başlarım.
Tahlil ve sonuçlar iyi, onlar da tamam ama işte her adet dönemi hüsran
bir seneye kadar olmazsa tedavıye gelın dıyo doktorlar. doktura görün artık canım allahın izniyle olur inş umudunu yitirme. ilk mi daha

bir seneye kadar olmazsa tedavıye gelın dıyo doktorlar. doktura görün artık canım allahın izniyle olur inş umudunu yitirme. ilk mi daha
Evt ilk bizim.
İnşallah tabi artık tedavi süreci olacak.
Sizin var mı? Hamile misiniz ya da ?

Benimde umutlar bitti bu ay bata 2 kala erken geldi hemde..
Hadi ya bir sonraki bata inşallah beraber bekleyelim. Benim bu cuma adet olmam lazım şimdiden beyaz akıntı ve sinir stres başladı Darısı mart ayına diyecem ama eşim yurt dışına çıkacak ve şanslı tarihlerde burada olmayacak. ((

Ben yarina 3. Günüm adetin diye randevu aldım canm. Bakalim bir sorun mu var ondan mi olmuyor. Ona göre bu ay gerekli kürlere başlamayı düşünüyorum. Vakit kaybi oluyor boyle bisey bilmeden denemek. Esimde de düşük çıktı degerler biraz. Ona da basliycaz insaallah. Enazndan boşa kürek cekmeyelim dedik. Yaş kemale erdi :) insaallah senin olmaz da beklemezsin birdahaki ayı.

Bata 8 gún var benim. Ama dúnden beri sag kasigimda ara ara batma oluyor. Bir de sanki adet agrisi baslayacak gibi ince bir agri hissediyorum. Bu ay úmitliyim insallah vadir biseyler ya..

Merhaba kizlar Benim de bata 7 gun var.bugun pembemsi akinti geldi akmiyo ama silince peceteye geliyo.kasiklarim.karnim agriyo regl olcakmisim gibi..cok uzuluyorum

Merhaba kizlar Benim de bata 7 gun var.bugun pembemsi akinti geldi akmiyo ama silince peceteye geliyo.kasiklarim.karnim agriyo regl olcakmisim gibi..cok uzuluyorum
Caním yerlesme kanamasi olamaz mi. Daha bata bir hafta varmis adet kanamasi olmasi uzak ihtimal bence. Yine de hayirlisi tabi uzulme canim benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…