hangisi kaza oldu canmO hayalet çizgi 3 dakikaya çıktı canım diğeri zaten hiç çıkmadı . Kızım 2 yaş 3 aylık . Başta kaza olunca istemedim ama şimdi bi heveslendim taktım. Iki sene önce tam bugün eşime kızıma hamile olduğumu söylemiştim deniyim çıkarsa Aynı gün ikinci bebek haberi olsun dedim bir heveslendik hevesimiz kursağımızda kaldı . Ben 23 yaşındayım canım
canım test bozuk olabilirSimdi gittim acilde kan verdim sonuc 0,49 yahu o testteki cizgi nasil cikti o zaman yani anlamiyorum ben bu isten yine mi kimyasal oldu yoksa hic mi yoktu
Şimdiki hamile olduğum kazaya kurban gittim. Adete 3gun var test yaptım pozitifhangisi kaza oldu canm
aaaaaaa hayırlı olsn canm kaza diyorsn ama ben çok istiyorsunda olmadı diye anlıyorum yazılarındanŞimdiki hamile olduğum kazaya kurban gittim. Adete 3gun var test yaptım pozitif
Canım daha önce çok istedim ikinci olsun diye ve hep olmadı Ağustos ayında bir dusugum oku yeter artık istemiyorum dedim . 30 Ocak yumurtlama günümdü ve eşim anlamadığım nedenle korunmadi. Bi stres oldum var mi yokmu diye Şuan olmasa üzülmem çünkü Rabbim önce hayırlısını nasip etsin her zaman. Önce hayalet çizgi çıktı ilk yaptığım da adete 6gun vardı sabaha 5gun kala tkkr yaptım negatif silik bile yoktu . Bugün adete 3gun var tekrar yaptım pozitif .aaaaaaa hayırlı olsn canm kaza diyorsn ama ben çok istiyorsunda olmadı diye anlıyorum yazılarından
kaç aydır denıyosun canımBat'ı gelenlerde ben..
Umutlar birdahaki aya..
1 sen oldu bizim. Ama henüz Dr tedavisi görmedim, bakalım herhalde bu ay başlarım.kaç aydır denıyosun canım
bir seneye kadar olmazsa tedavıye gelın dıyo doktorlar. doktura görün artık canım allahın izniyle olur inş umudunu yitirme. ilk mi daha1 sen oldu bizim. Ama henüz Dr tedavisi görmedim, bakalım herhalde bu ay başlarım.
Tahlil ve sonuçlar iyi, onlar da tamam ama işte her adet dönemi hüsran
Evt ilk bizim.bir seneye kadar olmazsa tedavıye gelın dıyo doktorlar. doktura görün artık canım allahın izniyle olur inş umudunu yitirme. ilk mi daha
yok yaa bende aynı 2 buçuk yıllık evlıyım son 3 aydır denıyoruz bakalım bekliyorum allah ne zaman nasıp ederseEvt ilk bizim.
İnşallah tabi artık tedavi süreci olacak.
Sizin var mı? Hamile misiniz ya da ?
Had hayırlısı sizin de. Allah hepimize sağlıklı güzel evlatlar versinyok yaa bende aynı 2 buçuk yıllık evlıyım son 3 aydır denıyoruz bakalım bekliyorum allah ne zaman nasıp ederse
amiinn canım aminHad hayırlısı sizin de. Allah hepimize sağlıklı güzel evlatlar versin
Hadi ya nasipyok yaa bende aynı 2 buçuk yıllık evlıyım son 3 aydır denıyoruz bakalım bekliyorum allah ne zaman nasıp ederse
Hadi ya bir sonraki bata inşallah beraber bekleyelim. Benim bu cuma adet olmam lazım şimdiden beyaz akıntı ve sinir stres başladı Darısı mart ayına diyecem ama eşim yurt dışına çıkacak ve şanslı tarihlerde burada olmayacak.Benimde umutlar bitti bu aybata 2 kala erken geldi hemde..
Ben yarina 3. Günüm adetin diye randevu aldım canm. Bakalim bir sorun mu var ondan mi olmuyor. Ona göre bu ay gerekli kürlere başlamayı düşünüyorum. Vakit kaybi oluyor boyle bisey bilmeden denemek. Esimde de düşük çıktı degerler biraz. Ona da basliycaz insaallah. Enazndan boşa kürek cekmeyelim dedik. Yaş kemale erdi :) insaallah senin olmaz da beklemezsin birdahaki ayı.Hadi ya bir sonraki bata inşallah beraber bekleyelim. Benim bu cuma adet olmam lazım şimdiden beyaz akıntı ve sinir stres başladı Darısı mart ayına diyecem ama eşim yurt dışına çıkacak ve şanslı tarihlerde burada olmayacak.((
Caním yerlesme kanamasi olamaz mi. Daha bata bir hafta varmis adet kanamasi olmasi uzak ihtimal bence. Yine de hayirlisi tabi uzulme canim benim..Merhaba kizlar Benim de bata 7 gun var.bugun pembemsi akinti geldi akmiyo ama silince peceteye geliyo.kasiklarim.karnim agriyo regl olcakmisim gibi..cok uzuluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?