Batta geri sayım başladı ( 8 )

Caním yerlesme kanamasi olamaz mi. Daha bata bir hafta varmis adet kanamasi olmasi uzak ihtimal bence. Yine de hayirlisi tabi uzulme canim benim..
Yerlesme kanamasi kahverengi olur diyolar.benimkisi bildigin pembemsi.
Bilmiyorumki ama regl olucam gibi devami gelicek gibi..cok istiyordum oyuzden cok uzgunum

Yerlesme kanamasi kahverengi olur diyolar.benimkisi bildigin pembemsi.
Bilmiyorumki ama regl olucam gibi devami gelicek gibi..cok istiyordum oyuzden cok uzgunum
Caním ben iki cesit yerlesme kanamasi duydum. Ya kahverengi ya pembe. Kírmízíyí górmedikce umut var. Ama cok da kafa yormayalím bekleyip górecegiz nasilsa. Yakín tarihler batlarimiz hayirli haberler alalim umarim canim.

dun kese gorundu bizimde
bende hic hamile olabilcegimi dusunmuyordum hormonlar dengesiz benim ama takmadım pek son zamanlarda sanırım onun etkisiyle gerceklesti bide erken belirtiler yasadım herkes yumurtlama zamanıdır diyodu hatta:)

Can'ım merhaba internet paketim bitti de yazamıyorum çok . Ben bugün adet oldum normalde adet günüm yarındı. Haklısın doktora görünmek lazım . Adetin üçüncü günü doktora gidince ne yapılıyor yanı kukuya mi bakıyor yoksa kana mı? Cahillik zor. Benim adetim beş gün sürüyor ama bu ay eşim yurt dışında olacak ben maalesef değerlendiremeyeceğim. Senin yaş kaç ben 29 yaşımdayım. Birde folic 1 kullanıyorum sen ne kullanıyorsun

Hayırlısı olsun canim demekki bekleyince böyle daha erken oluyor :) evet alttan da muayene oluyormuş sanirim. Birde esas hormonlara bakiliyor yumurtalarin rezervine kist varmi falan cikiyor hepsi. 3.gün en.uygun oldugu zamanmis.
Ben 33yasindayim maalesef gec kaldik Allah hayirlisini nasip etsin saglikla insaallah. Benim esimde seyahatlere gidiyor 10 gun falan sürüyor. O yuzden bazi aylar bizimde denk gelmiyor. Bakalim bu ay nasil olacak..

Bende p.tesi kan testine inicem bugün adet günümdü çok şükür bişey olmadı . Haftaya da İnş Dr.a gittiğimde ikisi bir olsun hem kese hem kalp atışı .

Kızzz sen hamile misin oooooooooo oyttt maşaALLAH

Keseyi gördün mü canım yaaa çok sevindim sen şimdi 4. kişisin bu konuyu başlattıktan sonra hamiş olan.
bende asyayla düşük yaptık önümüz ay inşaALAH.
Gecmis olsun canim ya uzuldum valla..
Keseyi carsamba gunu gorduk 10 gun sonra yine cagirdi sanirim kalp atisi icin:)

canım tam nasıl belirtiler yaşadın anlatabilir misin :)
Ben cok erken gogus hassasiyeti yasamaya basladim adetten 17 gun once falan bide ayni zamanda sari akinti basladi normalde adette 3.4 gun once baslardi benim genelde sag tarafda agri oldu bazende cisimi tutmusum.gibi:) alt karinda baski hissettim gece yarisi uyanip bu ne kokusu dedigimi hatirliyorum:) keskin geliyodu kokular..belli basli olanlar bunlar banada yumurtlama agrilaridir dediler hep ama insan kendinde ki degisimi farkediyor farkli oluyor herzamankinden

ya benim bu ay 3. ay deneyişim bata 8 gün kaldı. aslında her ay oldugu gıbıyım pek bi degişiklik yok. göğüs hassasiyetim yok hiç akıntı genelde ayaklarımı üşüttüğüm zaman oluyo. aslında sureklı akıntısı olan bırıyım sarı ve kokulu en son doktora gıttıgımde enfeksyon var dedı fıtıl kullandım gecen ay onunla baya geçti. benim normalde adettede hıc agrım sızım olmaz. tek fark bu ay kasık larda hafıf batmalar var normalde de olurda adete yakın olurdu bu ay erken başladı . bır kere oldu yerımden kalkarken bıcak saplanır gıbı . onun dısında daha hafif her gun yasadıgım kasık batması var. beklemıyorum beklemıyorum dıyorum ama ınsan elınde degıl acaba mı dıyo yıne ya

kasık batmaları hamilelik belirtisi oluyor aslında bende cok olmadı adet geciktikten sonra basladı biraz dedigim gibi herkesde belirti farklı oluyor sen kendindeki degisimlerden anlarsın aslında 8 gun kaldıysa 3-4 gun sonra gebelik testi yap belirtileri verdigine gore varsa silikde olsa cıkar diye dusunuyorum

herkese selamlar,ben de bu ay ovulasyon testi ile takip yapıp 2verimli günü degerlendirebildim..bat a 1haftam var ama meraktan 2gündür hem ovulasyon hem gebelik testlerini yaptım sonuç tabiki hüsran merak ettiğim şu ,ovu testi ile gebelik tespit edenlerin 2.çizgisi ne zaman koyulaştı?yani bata 1hafta kala gölge çizgim bile yok sizlerin var mıydı?

Allahım yaa kaza diyor bizde mi şarampolden yuvarlanalım yani
Hayırlı olsun canım
Teşekkür ederim canım. Valla o kdr Ay istedim ikinci olsun hep adet günü kanama oluyordu . Dedim yeter artık istemiyorum bıktım. Son düşük oldu 7ay sonra bir 30ocak gecesiydi soğuk ve yağmurlu bir akşam kaza sonucu ikinciye hamile kaldım demekki neymiş istemicekmissin isteyince olmuyor muş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…