Çok üzüldümmmmmm çok. Biraz zorlaştı sanki gebelikler . Evhamlanmadan kontrollü olmak lazım . Her şey nasip. Allah gene verir sakın psikolojinin bozulmasına izin verme . Bolca dinlen kafanı rahatlatacak şeyler yapBen geri geldim..
Bugün 9+2 olmamız gerekiyordu. Adliyede lavaboya girdim ve bir lekelenme gördüm. Panikle doktorumu aradım önemli değildir devam ederse yarın gel dedi saat 17:00 civarıydı cünkü..
Ben tabi dayanamayıp hemen eve giderken baska bir doktora gittim.. Meğerse 2 hafta önce kaybetmişiz bebeğimi.. Yarın sabah kürtaj yaptıracağım.. Hiç iyi değilim tabii ama Allah böyle takdir etti yapacak birşey yok..
Yeni hamilelerden birer dua alırım.. Bi de sanırım her hafa kontrole gitmek lazım ben hiçbir kötü belirti görmediğim icin 3 haftadır gitmiyordum. Pazartesi randevum vardı ama nasip değilmiş.. Siz ihmal etmeyin her hafta kontrole gidin muhakkak.. Hepinizi öperim!
canım Allah sabır versin diyecek bir şey bulamıyorumBen geri geldim..
Bugün 9+2 olmamız gerekiyordu. Adliyede lavaboya girdim ve bir lekelenme gördüm. Panikle doktorumu aradım önemli değildir devam ederse yarın gel dedi saat 17:00 civarıydı cünkü..
Ben tabi dayanamayıp hemen eve giderken baska bir doktora gittim.. Meğerse 2 hafta önce kaybetmişiz bebeğimi.. Yarın sabah kürtaj yaptıracağım.. Hiç iyi değilim tabii ama Allah böyle takdir etti yapacak birşey yok..
Yeni hamilelerden birer dua alırım.. Bi de sanırım her hafa kontrole gitmek lazım ben hiçbir kötü belirti görmediğim icin 3 haftadır gitmiyordum. Pazartesi randevum vardı ama nasip değilmiş.. Siz ihmal etmeyin her hafta kontrole gidin muhakkak.. Hepinizi öperim!
canım aynı hastaneye gittiğimiz için biliyorum benide 10 gün sonra çağırmıştı ama kalp atışını illa dinlicem diye ısrar etme. doktor istemezse dinleme. küçük bebeklerde düşüğe neden olabiliyor ben daha dün dinledimGecmis olsun canim ya uzuldum valla..
Keseyi carsamba gunu gorduk 10 gun sonra yine cagirdi sanirim kalp atisi icin:)
kız kim kimdik 4 kişiKeseyi gördün mü canım yaaa çok sevindim sen şimdi 4. kişisin bu konuyu başlattıktan sonra hamiş olan.
bende asyayla düşük yaptık önümüz ay inşaALAH.
önerilen adet 2-3 gün geçince yapılmasıSelamlar kızlar.
Iliskiden ne kadar sonra hamile oldugunuzu öğrendiniz? Ben de test yapacağım ama henuz adet olmadim ve biraz daha zaman gecmesini bekliyorum.
kiz ne yapiyorsun..hamilelik nasil gidiyor..cinsiyetini ogrendinmi?kız kim kimdik 4 kişi
nerelerdesn hem sen
yok cnm dinlemedim zaten de doktor kalbinin attıgını soyledi ama ufakmıs daha onumuzdeki hafta cumaya tekrar gidicem..sen hangi doktora gidiyorsun ben emre basere gidiyorum cok iyi doktor ısındımcanım aynı hastaneye gittiğimiz için biliyorum benide 10 gün sonra çağırmıştı ama kalp atışını illa dinlicem diye ısrar etme. doktor istemezse dinleme. küçük bebeklerde düşüğe neden olabiliyor ben daha dün dinledim
zaten kalp atışlarını göreck oluşmuş dicek Allah ın izniyle ama açıp sana sesli dinletmezse ısrar etme bana sonra dediler bende tamm demiştim. tek o iyi olsunda
canım bulantılarm azaldı daha iyiyim şükürkiz ne yapiyorsun..hamilelik nasil gidiyor..cinsiyetini ogrendinmi?
emre başer duymadm canmyok cnm dinlemedim zaten de doktor kalbinin attıgını soyledi ama ufakmıs daha onumuzdeki hafta cumaya tekrar gidicem..sen hangi doktora gidiyorsun ben emre basere gidiyorum cok iyi doktor ısındım
evet canm dinleme boşver 3 ay eziyet etme çocuğa duysan ne olacak sankiyok cnm dinlemedim zaten de doktor kalbinin attıgını soyledi ama ufakmıs daha onumuzdeki hafta cumaya tekrar gidicem..sen hangi doktora gidiyorsun ben emre basere gidiyorum cok iyi doktor ısındım
zaten atıyorsa tamam duymasam da olur:) nasıl gidiyor senin biraz kotuydun ilk zamanlar gectimi artıkevet canm dinleme boşver 3 ay eziyet etme çocuğa duysan ne olacak sanki
bak ben 3 ay geçince duydum
bulantilarinin azalmasina sevindim canim..hadi gözün aydin pasan geliyor..insallah sag salim kucagina alirsin..ben son gittigim 11 haftaliktim doktorum tahminde bulunmadi..cuma gidicem doktorum..belki o zaman soyler..canım bulantılarm azaldı daha iyiyim şükür
dün gittik öğrendik erkekmiş senin???
bi haftadır teke düştü kusmam canmzaten atıyorsa tamam duymasam da olur:) nasıl gidiyor senin biraz kotuydun ilk zamanlar gectimi artık
amin canım inşallah Allah o günleri gösterir yaşatır bizebulantilarinin azalmasina sevindim canim..hadi gözün aydin pasan geliyor..insallah sag salim kucagina alirsin..ben son gittigim 11 haftaliktim doktorum tahminde bulunmadi..cuma gidicem doktorum..belki o zaman soyler..
ben arada sırada cok degil mide hazımsızlıkları var biraz ama o normalde de olurdu:) ayy bulantı zor olmasın hic ya :)bi haftadır teke düştü kusmam canm
eskiden 3-4 tü
sonra gün boyu bulanıyordum o da çok azaldı şükür
aman bebek iyi olsunda ben böyle yaşamaya alıştım ama baya iyiyim
sende bulantı yok mu canm folik asit kullanıyor musun
banada öyle demişti canm atışları gördü dinletmedi tavsiye etmem dedi bende tamm önemli değil dedim
ben arada sırada cok degil mide hazımsızlıkları var biraz ama o normalde de olurdu:) ayy bulantı zor olmasın hic ya :)bi haftadır teke düştü kusmam canm
eskiden 3-4 tü
sonra gün boyu bulanıyordum o da çok azaldı şükür
aman bebek iyi olsunda ben böyle yaşamaya alıştım ama baya iyiyim
sende bulantı yok mu canm folik asit kullanıyor musun
banada öyle demişti canm atışları gördü dinletmedi tavsiye etmem dedi bende tamm önemli değil dedim
olursada katlanacaksın bebek için =)ben arada sırada cok degil mide hazımsızlıkları var biraz ama o normalde de olurdu:) ayy bulantı zor olmasın hic ya :)
folik asit kullanıyorum ama uyku sorunu yapıyo oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?