mecbur tabi:) herkesin yapısına gore sekilleniyor heralde ben hamilelik oncesi spor yapıyordum duzenli sanıyorum onun olumlu etkisi var doktor da devam et dedi zaten agır kaldırma cok ama dedi:) gercekten cok etkili ne zaman spora gidip geliyorum ogun cok enerjik mide rahatsızlıklarım minunum geciyorolursada katlanacaksın bebek için =)
yok canım ya bu genetik bir şeymecbur tabi:) herkesin yapısına gore sekilleniyor heralde ben hamilelik oncesi spor yapıyordum duzenli sanıyorum onun olumlu etkisi var doktor da devam et dedi zaten agır kaldırma cok ama dedi:) gercekten cok etkili ne zaman spora gidip geliyorum ogun cok enerjik mide rahatsızlıklarım minunum geciyor
annem bende yasamamıs hic bulantı .. bulantı cok olunca kız az olunca erkek diyorlar ama senin bebegin de erkek dimi:)yok canım ya bu genetik bir şey
yoksa benmde spor geçmişim var =)
demiştim sana annemde çok çok az olmuş halam çok kötüymüş
evet canm erkek ya onlar hep yalanannem bende yasamamıs hic bulantı .. bulantı cok olunca kız az olunca erkek diyorlar ama senin bebegin de erkek dimi:)
hadi hayirlisi canim..insallah en kisa zamanda hamile kalirsinbence burası uğurlu topic :)
Ben benim bat ne zaman olacak bilemiyorum şu an ama doktorumu dinleyip korunmuyorum kürtaj sonrası.. 29 Mart'a totem yapıyorum
o zamana kadar regl olmazsam o gün test yapacağım
Amin canım sağlıkla inşallahhh :)hadi hayirlisi canim..insallah en kisa zamanda hamile kalirsin
yine olur canım Allah ın izniylebence burası uğurlu topic :)
Ben benim bat ne zaman olacak bilemiyorum şu an ama doktorumu dinleyip korunmuyorum kürtaj sonrası.. 29 Mart'a totem yapıyorum
o zamana kadar regl olmazsam o gün test yapacağım
İnşallah beybi sen nasılsın bu arada ?yine olur canım Allah ın izniyle
biraz toparladm canm artık yemek yiyorum kilo almalara geçtimİnşallah beybi sen nasılsın bu arada ?
olabilir tabi kimisinin geç döllenme olabiliyor o yüzden adetin 3-5 gün geçmesini beklemek lazımKızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Vallahi bugün adet günüm siş kontrolüm vardı aksadı ya test yapacağım sinir oldumolabilir tabi kimisinin geç döllenme olabiliyor o yüzden adetin 3-5 gün geçmesini beklemek lazım
Benim hiç belirtim olmadı diyebilirim hamile olduğumu öğrendiğimde.. Bazı insanlarda hiç hamilelik belirtisi olmayabiliyor.Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??
Ben 33 günde bir adet görüyorum çıkar mı sence :)Benim hiç belirtim olmadı diyebilirim hamile olduğumu öğrendiğimde.. Bazı insanlarda hiç hamilelik belirtisi olmayabiliyor.
Ama bugün regl gününse bi idrar testi yapabilirsin. Ben tam regl günü öğrenmiştim :)
Oh iyi bari :) çok kilo alma ama dikkat et :))biraz toparladm canm artık yemek yiyorum kilo almalara geçtim
çalışacak gücüm yok tabi evle kursa gidip geliyorum kursa yazıldm
Regl günün değil mi bugün? Öyle yazmışsın sanki? Ben mi yanlış anladım?Ben 33 günde bir adet görüyorum çıkar mı sence :)
Evet tatlım rengi günüm ama 33 günde bir oluyorum ya geç döllenme olur mu çıkar mı diye tedirgin oldumRegl günün değil mi bugün? Öyle yazmışsın sanki? Ben mi yanlış anladım?
Walla o kadarını bilemeyeceğim açıkçası ama bi idrar testi yapmaktan zarar gelmez :)Evet tatlım rengi günüm ama 33 günde bir oluyorum ya geç döllenme olur mu çıkar mı diye tedirgin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?