Batta geri sayım başladı ( 8 )

olursada katlanacaksın bebek için =)
mecbur tabi:) herkesin yapısına gore sekilleniyor heralde ben hamilelik oncesi spor yapıyordum duzenli sanıyorum onun olumlu etkisi var doktor da devam et dedi zaten agır kaldırma cok ama dedi:) gercekten cok etkili ne zaman spora gidip geliyorum ogun cok enerjik mide rahatsızlıklarım minunum geciyor

yok canım ya bu genetik bir şey
yoksa benmde spor geçmişim var =)
demiştim sana annemde çok çok az olmuş halam çok kötüymüş

yok canım ya bu genetik bir şey
yoksa benmde spor geçmişim var =)
demiştim sana annemde çok çok az olmuş halam çok kötüymüş
annem bende yasamamıs hic bulantı .. bulantı cok olunca kız az olunca erkek diyorlar ama senin bebegin de erkek dimi:)

Merhabalar arkadaşlar Bata 9 gün var .Dün dayanamadım test yaptım.beklettikten sonra ikinci çizgi hayali olarak çıkmış.sizce dogrumudur?Bebiş varmidir

annem bende yasamamıs hic bulantı .. bulantı cok olunca kız az olunca erkek diyorlar ama senin bebegin de erkek dimi:)
evet canm erkek ya onlar hep yalan
adet sonrası hemen ilişkiye girersen ve sonrasında korunmazsan kız, yumurtlama gününde tek ilişkye girip korunursan erkek diyorlar ama o da tutmadı bende x ve y kromozomları vs vs
zaten kız halaya çeker canm bende anneme çekmemişim ondan çok kustm
bu durumda seninde hala önemli annen değil =)

bence burası uğurlu topic :)
Ben benim bat ne zaman olacak bilemiyorum şu an ama doktorumu dinleyip korunmuyorum kürtaj sonrası.. 29 Mart'a totem yapıyorum
o zamana kadar regl olmazsam o gün test yapacağım

Kızlar merhaba adetime 1 gün kaldı yarın itibari ile adet belirtilerim YÖK gögüslerim acımıyor en büyük belirtim oydu karnıma hafif kramplar giriyordu orta bölgeye o da yok 2 gündür 2 defa oldu sadece başka adet belirtim yok böyle olupta hamile olduğunu öğrenen var mı sizce hamile olabilir miyim dün test yaptım negatif çıktı çıkmama ihtimali var mı??

olabilir tabi kimisinin geç döllenme olabiliyor o yüzden adetin 3-5 gün geçmesini beklemek lazım

Benim hiç belirtim olmadı diyebilirim hamile olduğumu öğrendiğimde.. Bazı insanlarda hiç hamilelik belirtisi olmayabiliyor.
Ama bugün regl gününse bi idrar testi yapabilirsin. Ben tam regl günü öğrenmiştim :)

Ben 33 günde bir adet görüyorum çıkar mı sence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…